top of page

MINI ABDOMINOPLASTIA

MINI ABDOMINOPLASTIA

Oletko laihtunut lyhyessä ajassa tai oletko synnyttänyt äskettäin? Silloin sinulla saattaa olla  roikkuva vatsa. Liiallinen ihon tai rasvan kerääntyminen navan alle voi hankaloittaa jokapäiväistä elämääsi. Esteettisen puolen lisäksi roikkuva vatsa voi todellakin haitata sinun arkea.

Tässä tapauksessa mini vatsaleikkaus ja mini TT voivat parantaa merkittävästi elämänlaatuasi. Plastiikkakirurgimme poistaa ylimääräisen ihon ja paikalliset rasvakertymät toimenpiteen aikana.

Alavatsan iho voi olla löysä ja kireä useista syistä. Kun ylimääräinen iho roikkuu kuin esiliina, se voi aiheuttaa paljon ongelmia. Pieni vatsaleikkaus voi tarjota ratkaisun. Vaikka nimi viittaa toisin, tämä on olennainen toimenpide, jossa ihoa venytetään uudelleen liikuttamatta napaa. Sinulla on hyvä vaste minivatsaplastiaan, jos ylimääräinen iho on navan alla. Ylimääräistä ihoa poistetaan enintään 10 cm suoraan navan alapuolelta häpyluun yläpuolelle.

Ennen kuin harkitset miniabdominoplastiaa Turkissa, sinun tulee ymmärtää, että tämäkin leikkaus aiheuttaa arpia. Tietysti kokeneet plastiikkakirurgimme tekevät parhaansa pitääkseen arvet mahdollisimman lähellä bikinirajaa. Pieni vatsaplastika voi antaa sinulle huomattavasti litteämmän vatsan. Tämä toimenpide ei kuitenkaan ole ratkaisu liikalihavuuteen. Jos olet ylipainoinen, olisi viisasta laihduttaa ennen leikkausta. Leikkauksen tulos on silloin huomattavasti parempi.

Lisäksi keho tarvitsee aikaa synnytyksen jälkeen palautuakseen täydellisesti. Jotkut naiset ovat vanhempia kuukauden kuluttua, ja toisilla toipuminen kestää yli vuoden. Yksi mahdollisista raskauden seurauksista on vatsan roikkuminen synnytyksen jälkeen. Roikkuva vatsa voi johtaa epävarmuuteen ulkonäöstäsi. Myös rasva voi haitata sinua vaatteiden valinnassa. Rectus diastasis on yksi johtavista syistä, jotka aiheuttavat vatsan epätasaisuutta syntymän jälkeen. Tämä tarkoittaa, että raskauden aikana vasemman ja oikean vatsalihaksen välinen kudos venyy liikaa eikä parane enää itsestään. Tässä tapauksessa on joskus tarpeen tehdä minivatsaplastia vatsalihasten kiristämiseksi.

Ylimääräistä ihoa voi esiintyä, kun laihdutat paljon lyhyessä ajassa. Iho venyy liiallisen rasvan vuoksi eikä palaa alkuperäiseen tilaan laihdutuksen jälkeen. Etenkin vanhemmalla iällä ihon liika voi tulla vakavaksi joustavuuden puutteen vuoksi. Se on esteettinen ongelma ja voi aiheuttaa ryppyjä, jotka aiheuttavat ihoärsytystä. Painonpudotuksen jälkeen voi kehittyä roikkuva vatsa, johon voi kertyä rasvaa, josta on lähes mahdotonta päästä eroon ilman lääketieteellistä väliintuloa. Pieni vatsaleikkaus on sopiva ratkaisu kehon muotojen korjaamiseen ja painonpudotuksen aiheuttaman roikkuvan mahan epämiellyttävien seurausten hoitamiseen.

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse sekä sähköpostilla. 

Puhelinnumero: +358 40 573 5689 
Sähköposti: paivi.tylli@medilux.fi

SOMEKANAVAT

Löydät minut myös somesta.

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
bottom of page