top of page

ALAVARTALON 360 KOHOTUS

ALAVARTALON 360 KOHOTUS
Se on leikkaus joka poistaa ylimääräisen rasvan ja ihon kehosta (vatsan vyö, lantio, selkä  jne.). Voit saavuttaa merkittävän hyödyn painonpudotuksen ruokavalion tai bariatrisen leikkauksen jälkeen (mahan ohitusleikkaus, hihagastrektomia tai mahapallon asettaminen). Tämä voi aiheuttaa vakavaa ihon roikkumista, joka on usein erittäin ärsyttävää, etenkin vartalossa, eli vatsassa, selässä ja pakarassa.

Alavartalon nosto 360 sisältää siksi koko vartalon ulkonäön parantamisen. Alavartalon kohotus 360 Turkissa kiinteyttää ihoa poistamalla ylimääräisen ja jäännösrasvakudoksen. Lisääntyvän liikalihavuusleikkauksen jälkeen kirurgi voi korjata nämä ihon ylimäärät ja ihon roikkuminen tällä leikkauksella. Alavartalon nosto 360 tulokset ovat yleensä erittäin hyviä.

Vaikka laihdutusleikkaus on loistava tapa parantaa ulkonäköäsi ja terveyttäsi, useimmat ihmiset kokevat lihavuusleikkauksen jälkeen kehossaan  löysää tai roikkuvaa ihoa, joka aiheuttaa roikkumista. Onneksi kirurgi pystyy hoitamaan ylimääräisen ihon alavartalon nostolla 360. Yrityksemme tarjoaa tämän edistyneen muotoilutoimenpiteen potilaille, jotka ovat laihtuneet paljon lyhyessä ajassa. Toipumisajat voivat vaihdella, koska jokainen alavartalon nosto 360 räätälöidään potilaan tarpeiden mukaan.

Alavartalon nosto 360 on leikkaus sekä miehille että naisille. Se on myös toimenpide, jonka tarkoituksena on käsitellä monia alueita, mukaan lukien etu-, lateraali- ja taka-alueet, jotta saadaan paljon harmonisempi lopputulos.

Se, kuinka paljon kirurgi voi poistaa rasvaa, riippuu potilaan fyysisestä kunnosta ja terveydestä. Pituus ja paino, kehon rasvaprosentti, ikä, tupakointi ja alkoholinkäyttö vaikuttavat tehokkaasti tähän määrään. Jos kaikki menee hyvin, kirurgi voi poistaa rasvan elimistöstä tehokkaasti. Toinen asia, jota potilaamme ihmettelevät, on, voiko rasva palata. Alavartalonnostimella 360 potilaan on noudatettava erityisiä ohjeita. Tärkeimmät niistä ovat liikunta ja ruokavalio.

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse sekä sähköpostilla. 

Puhelinnumero: +358 40 573 5689 
Sähköposti: paivi.tylli@medilux.fi

SOMEKANAVAT

Löydät minut myös somesta.

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
bottom of page