top of page

ABDOMINOPLASTIA / TUMMY TUCK

Unelma ylimääräisen rasvan ja ihon pysyvästä menettämisestä vatsan ympärillä voi olla kenellä tahansa, mutta sinun ei enää tarvitse nähdä sitä saavuttamattomana unelmana. Abdominoplastia, joka tunnetaan myös nimellä Tummy Tuck, on kosmeettinen toimenpide, jossa lääkäri poistaa suuria määriä rasvaa ja ylimääräistä ihoa vatsasta viiltojen avulla.

Toimenpiteellä saadaan kauniit tulokset Suosittelemme kuitenkin, että tutustut ensin tähän leikkaukseen kaikilta osin ja harkitset tämän leikkauksen komplikaatioita ja etuja. Muista myös, että tätä leikkausta on erilaisia, joskus yhdistettynä muihin kosmeettisiin toimenpiteisiin positiivisten tulosten saavuttamiseksi.

Vatsanleikkaus eli abdominoplastia on plastiikkakirurgia, joka tehdään vatsan muodon ja ulkonäön parantamiseksi sekä vatsan seinämän lihasten vahvistamiseksi. Vatsan plastiikkakirurgiassa vatsan ulkonäkö muuttuu, ja tämä alue ohenee ja on kauniimpi. Tämä toimenpide vaikuttaa ylimääräiseen ihoon ja rasvaan. Mitä enemmän ihoa ja vatsarasvaa, sitä monimutkaisempi tämä toimenpide on.

Vatsaleikkauksessa vatsan alue, joka on menettänyt alkuperäisen muotonsa painonnousun, raskauden tai ihon kimmoisuuden heikkenemisen vuoksi, voi saada takaisin kireän ja oikeasuhteisen kudoksensa. Kirurgimme poistaa ylimääräiset ihopoimut ja pinttyneen rasvan tämän prosessin aikana. Tämän seurauksena kauneus ja nuoruus palaavat tähän kehosi osaan.

Abdominoplastiallöa pyritään poistamaan ylimääräistä rasvaa ja ihoa alavatsalta, alavatsalta, kyljestä ja vyötärön alueelta hoikemman ja muodokkaamman vartalon luomiseksi.

Toinen asia, joka lisää abdominoplastian tarvetta, on raskaushistoria. Tässä tapauksessa vatsalihakset eroavat, mikä aiheuttaa vatsan ja keskialueen ulkonäön.

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse sekä sähköpostilla. 

Puhelinnumero: +358 40 573 5689 
Sähköposti: paivi.tylli@medilux.fi

bottom of page