top of page

Hiustensiirto

Suoritamme vaativammankin tason hiustensiirtoja.

Nykyään on olemassa monia erilaisia hiustensiirtomenetelmiä. Valitsimme erikoistua FUE-hiustensiirtomenetelmään, koska tämä hoitomenetelmä Turkissa on sekä hellävaraisin että antaa parhaat tulokset.

FUE hiustensiirto on lyhenne sanoista "Follicular Unit Extraction". Tämä hiustensiirtomenetelmä on sekä uskomattoman hellävarainen, että se ei jätä rumia arpia ja erittäin tehokas, mikä tekee siitä yhden tämän päivän suosituimmista hiustenlähtöhoidoista. FUE-hiustensiirrolla Turkissa vain yksi karvatuppi siirtyy luovuttajaalueelta kerrallaan esimerkiksi otsalle, ohimoille, kulmakarvoille ja parralle. Koska istutat vain yhden karvatupen kerrallaan, voit saavuttaa kauniin ja luonnollisen tuloksen tehokkaammin. Karvatupet poistetaan erikoisvalmisteisilla työkaluilla, jotka tekevät hoidosta erittäin hellävaraisen.

Asiantuntija ottaa karvatupet luovuttajaalueelta niskasta tai pään sivusta. Täällä saat yleensä vahvemmat hiukset, joita et menetä tulevaisuudessa.

FUE-hiustensiirrolla et voi nähdä, että luovutusalueen hiukset puuttuvat, ja siirretyt hiukset näyttävät täysin luonnollisilta. Ompeleita ei tarvita, eikä mikrokirurgian ansiosta jää näkyviä arpia. FUE-hiustensiirrolla saavutat pysyvän tuloksen. Tämä johtuu siitä, että DHT-hormoni ei vaikuta valittuihin karvatupiin, mikä on syynä miesten hiustenlähtöön. Siksi voit odottaa, että uudelle alueelle siirretyt hiukset pysyvät paikoillaan koko eliniän. On kuitenkin tärkeää korostaa, että hiustensiirtomenetelmä ei estä hiustenlähtöä.

Tyypillisesti ensimmäisellä hiustensiirrolla saavutat tuloksen, joka peittää paljaan alueen, kun taas niiden tai myöhemmän hiustensiirron avulla voit saavuttaa luonnollisen tiheyden. Ensimmäisten viikkojen aikana hoidon jälkeen siirretyt hiukset putoavat uudelleen ja kasvavat sitten takaisin. Tämä kestää yleensä 2-3 kuukautta; Näin ollen voit nähdä ensimmäiset FUE-hiustensiirtotulokset välittömästi. Pysyvän hoitotuloksen näet 8-12 kuukauden kuluttua.

Hoitomenetelmä on erittäin hellävarainen, joten se tuntuu lähes kivuttomalta

Asiantuntijamme, joilla on monen vuoden kokemus hiustensiirrosta Turkissa, ovat maailman johtavia FUE-hiustensiirtomenettelyn kirurgeja. Asiantuntijamme ovat poikkeuksellisen taitavia valjastamaan instrumenttien tarkkuusominaisuudet, joiden avulla he voivat rekonstruoida kaikkea nikamista hienoihin juonteisiin.

Kirurgidemme pitkäaikainen asiantuntemus takaa kauniin ja luonnollisen lopputuloksen. Valitettavasti, kun käytät vähemmän koulutettuja kirurgeja, näemme usein tarpeen jälkihoidolle.

Mikä on FUE Hair Transplant?

FUE hiustensiirto on osittain hellävaraisin saatavilla oleva hiustensiirtotekniikka. Osittain se on turvallisin tapa saada hiustensiirto. Se antaa täysin luonnollisen ja jälkiä jättämättömän tuloksen. Ainutlaatuinen asia FUE-hiustensiirrossa on, että karvatupet otetaan ja siirretään. Saat enemmän tehokkuutta FUE-hiustensiirrolla. Se on vielä hellävaraisempi luovuttajaalueille ja hiussiirteille, jotka kirurgi ottaa sinulta. Tämä tietysti tarjoaa suuremman arvettoman todennäköisyyden ja samalla maksimaalisen siirteen eloonjäämisen.

FUE-tekniikalla poistat lineaariset hiustenleikkaukset, jotka ovat väistämättömiä vanhoissa hiustensiirtotekniikoissa, ja siten arvet, jotka syntyvät kaulan ompelemisen jälkeen. Joskus lineaariset arvet tulevat niin suuriksi, että jopa paras hiustensiirto tulee näkyviin. FUE-menetelmällä hiukset leikataan yksitellen ja lineaariset jäljet vältetään kokonaan. Tällä hiustensiirtomenetelmällä karvatupet imetään ulos, jolloin jäljelle jää vain alle 1 mm ja 2 mm syviä reikiä. Nämä reiät paranevat nopeasti eivätkä jätä näkyviä arpia kirurgin ottamasta hiuksesta. FUE-hiussiirrolla kerätyt hiukset säilytetään suljetussa astiassa ilman ihmisen kosketusta, kunnes jokaisen hiuksen käsittely alkaa varovasti.

Näin FUE varmistaa parhaat hiukset kaljujen tai ohenevien hiusten siirtämiseen, mahdollisimman vähän kasvamattomien hiusten häviämistä ja arvettomat luovutusalueet. Täysin luonnollinen hiuspeite vaatii kuitenkin edelleen erinomaista asiantuntevaa kättä lankojen asettamisessa. Ja tämä onnistuu meillä Mediluxin tarkoin valikoiduilla kirurgeilla.

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse sekä sähköpostilla. 

Puhelinnumero: +358 40 573 5689 
Sähköposti: paivi.tylli@medilux.fi

SOMEKANAVAT

Löydät minut myös somesta.

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
bottom of page