top of page

Huulten kohotus

Haluatko paljon täyteläisemmät ja esteettisemmät huulet? On olemassa vaara, että nenän ja punaisen huulen välinen etäisyys kasvaa ja ylähuuli kapenee iän edetessä ja niillä, joilla on geneettinen taipumus. Tässä huulten kohotus voi olla hyvä ratkaisu.

 

Lip Lift lyhentää nenän ja punaisen huulen välistä ihoa poistamalla ihon viiksimäisesti. Näin huulen puna-alue näyttää kirkkaammalta ja lisää huulille volyymia. Jos täyteläisyys  on tärkein prioriteettisi, rasvasiirteiden levittäminen huulille on mahdollista. Haava tulee vain nenän puolella ja seuraa sitä niin, että se on lähes näkymätön parantumisen jälkeen.

 

Huulten kohotus on esteettinen kirurginen toimenpide, jossa ylähuuli vedetään ylös ja käännetään poispäin hampaista. Tämä saavutetaan tekemällä pieni viilto ylähuulen yläpuolelle ja poistamalla iho- ja kudoskaistale. Viilto voi olla ylähuulessa tai juuri nenän alapuolella. Huuli näyttää täyteläisemmältä, kun se paranee, koska alapuoli näkyy enemmän.

 

Tätä toimenpidettä etsivät usein naiset, joilla on ohut ylähuuli. Se tehdään myös yleensä naisille, joiden ylähuuli on paljon pidempi kuin alahuuli tasapainoisen ulkonäön saavuttamiseksi. Toinen yleinen syy huulten kohoamiseen on ikä. Kasvojen luut kutistuvat ikääntyessämme, jolloin iho roikkuu löysemmin. Lisäksi kasvojen rasva- ja pehmytkudokset alkavat menettää joustavuuttaan ja löystyvät ihoa. Tämä voi aiheuttaa sen, että ylähuulen  vaaleanpunainen osa on lähes näkymätön. Roikkuvat huulet voivat myös estää hampaiden näkymisen hymyillessä.

 

Huulten kohotus toimii myös korjaamaan niin kutsuttua amorin kaarta, V-muotoista aluetta ylähuulen keskellä. Tämä yleensä tulee pinnallisemmiksi kasvojen ikääntyessä. Lip lift yrittää palauttaa sen alkuperäisen syvyyden ja siten nuoremman näköisen suun. Tätä toimenpidettä käytetään myös suun kulmien nostamiseen ikääntymiselle tyypillisen alaspäin suuntautuvan hymyn poistamiseksi.

 

Huulten kohotus Turkissa eroaa huulten suurentamisesta, jossa kosmeettinen täyteaine, kuten hyaluronihappo, ruiskutetaan saadakseen huulet näyttämään täyteläisemmiltä. Jonkin ajan kuluttua huulten suurennuksen jälkeen se kuluu pois ja huulet alkavat ohentua tai roikkua uudelleen. Kirurginen huulten kohotus on kuitenkin pysyvä toimenpide ja se voi lyhentää ylähuulen ja nenän pohjan välistä etäisyyttä.

 

Toipuminen huulten kohotusleikkauksen jälkeen Turkissa on tyypillisesti nopeaa, ja turvotusta esiintyy vain muutaman ensimmäisen päivän ajan. Voit aloittaa meikin ja muut kasvojenhoitotuotteet uudelleen yhden päivän leikkauksen jälkeen. Tämän leikkauksen komplikaatiot ovat yleensä vähäisiä, mutta niihin voi sisältyä viillon tai arven irtoaminen, mikä heikentää suunniteltua ulkonäköä.

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse sekä sähköpostilla. 

Puhelinnumero: +358 40 573 5689 
Sähköposti: paivi.tylli@medilux.fi

SOMEKANAVAT

Löydät minut myös somesta.

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
bottom of page