top of page

Cat eyes

Miksi ”kissansilmähoito” on niin suosittu nykyään? Julkkikset, kuten Kylie Jenner ja Kim Kardashian, ovat lisänneet suosiota tähän leikkaukseen. Jos etsit samanlaista seksikästä kissan silmiä, tämä on leikkaus, jota sinun tulee harkita. Toimenpide nostaa silmän ulkokulmia luoden eksoottisemman ilmeen. Kissan silmät kaunistavat ulkonäköä ja poistavat väsymystä kasvoilta. Kirurgit voivat täydentää kissan silmähoitoa muilla tekniikoilla saadakseen vielä enemmän hyötyä.

 

Silmät ovat yleensä ensimmäinen osa ihmisiä, jotka katsovat sinua. Näkymä ja paljon muuta on vaikuttava tila, joka näinä aikoina heijastaa paljon meistä. Siksi on välttämätöntä, että pidät siitä huolta. Tiedätkö viime vuosien menestyneimmän esteettisen hoidon? Kissansilmät antavat sinulle kohottavan vaikutuksen ja nuoremman, raikkaamman ja kirkkaamman ilmeen silmiisi. Sen lisäksi, että kissan silmät ovat yksinkertainen ja minimaalisesti invasiivinen toimenpide, erittäin luonnollisia ja näkyviä tuloksia heti ensimmäisestä hetkestä lähtien.

Kirurgi tekee toimenpiteem nopeasti, ja voit palata kotiin ilman epämukavuutta. Ilman sivuvaikutuksia syntyy pieni mustelma, turvotus tai punoitus, joka häviää korkeintaan muutamassa tunnissa tai muutamassa päivässä (tilanteesi mukaan). Toivut myös toimenpiteestä ilman, että sinun tarvitsee tehdä melkein mitään sen jälkeen.

 

 

Mikä on Cat Eyes?

 

Kissansilmät ovat kosmeettinen silmäkirurginen tekniikka, jossa kirurgimme nostaa ja asettaa uudelleen silmäsi ulkokulman tai kulman (jossa ylä- ja alaluomet kohtaavat). Tällä tavalla kirurgi korjaa laskeutumista, parantaa silmänympäryskipua, antaa näkyville enemmän leveyttä ja estää surullisten tai väsyneiden silmien ilmaantumista.

 

Sairaalassamme tekemämme toimenpiteet silmäluomen sivureunan muotoilemiseksi suoritetaan minimaalisilla viilloilla, jotka ovat naamioituja ja käytännössä huomaamattomia. Voimme yhdistää kissan silmät -toimenpiteen myös muihin silmäluomen leikkauksiin.

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse sekä sähköpostilla. 

Puhelinnumero: +358 40 573 5689 
Sähköposti: paivi.tylli@medilux.fi

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

SOMEKANAVAT

Löydät minut myös somesta.

bottom of page