top of page
DSC00375_edited.jpg

Kulmaluun pienennysleikkaus

Kulmaluun pienennysmenetelmästä on tullut erittäin suosittu viime aikoina. Ulkoneva otsa on olennainen maskuliininen piirre miehen kasvoissa. Tästä syystä useimmat naiset ja pieni joukko miehiä, joilla on näkyvä otsa, valitsevat korjaustoimenpiteitä, jotka voivat auttaa vähentämään tai poistamaan tätä ominaisuutta. Paras menetelmä, jota voit käyttää tällaisissa tapauksissa, on kulmakarvojen pienentäminen.

 

Tässä menetelmässä asiantuntijat tekevät viillon juuri hiusrajaan, mikä peittää tehokkaasti tai mahdollistaa hiusrajan lisäkorjauksen. Hiusrajaviiltojen aiheuttamia arpia on usein vaikea havaita muutaman kuukauden kuluttua. Mutta se voi olla aluksi melko selvää.

 

Tässä leikkauksessa kirurgit pienentävät kulmaluuta ja silmäkulman reunoja. Asiantuntijat voivat pehmentää ja pyöristää ulkonevaa otsaluuta, jolloin silmät näyttävät kirkkaammilta ja avoimemmilta. Kulmakarvoja nostamalla ja muotoilemalla saat myös naisellisemman kulmakulmapoimun.

 

Kulmien luun pienennys on myös tehokas toimenpide, joka voi muuttaa ulkonevan miehen otsan keskimääräiseksi naiseksi. Tämä lähestymistapa on yksi johtavista kasvojen feminisointileikkaustoimenpiteistä. Useimmissa tapauksissa kirurgit tekevät otsan muotoilun yhdessä hiusrajan pienentämisen tai kulmakarvojen kohotuksen kanssa leikkauskohdan sijainnin vuoksi. Tällä tavalla saat täydellisen esteettisen ulkonäön.

 

Kasvojen yläosalla on merkittävin vaikutus kauneuteen ja naisellisuuteen. Turkissa kulmaluun pienennys pyrkii muotoilemaan silmien yläpuolista luuta niin, että valo voi korostaa kasvojen yläosaa. Yleensä luutyöt tehdään yhdessä kulmakarvojen kohotuksen ja hiusrajan vähentämisen kanssa. Ulkonevat kulmaharjat voivat saada ihmiset näyttämään maskuliinisilta, 

 

Kulmaluun ulkonemasta, poskionteloiden etuseinämän paksuudesta, poskionteloiden koosta ja yleisestä otsasta riippuen on useita erilaisia kulmaluun pienennysmenetelmiä, joita kirurgit usein käyttävät. Tyypillisesti asiantuntijamme määrittävät sopivimman tyypin etuseinän leveyden mukaan, joka on kulmaluun projektio. Tämä sisältää myös otsan ja poskiontelon kokonaiskoon.

 

Asiantuntijat voivat myös yhdistää leikkauksen hiusrajan parantamiseen tai vähentämiseen. Kirurgit määrittävät viillon tai arven sijainnin otsasi anatomian, hiusrajan ja sen perusteella, oletko saanut lisähoitoa. Frontaalisen poskiontelon korjaaminen on ratkaisevan tärkeää parhaiden tulosten saavuttamiseksi tällä hoidolla. Tämä poskiontelo on ilmatasku, joka ulottuu nenän yläosasta otsaan. Useimmat ihmiset tarvitsevat muutakin kuin pelkän luun uudelleenmuotoilun.

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse sekä sähköpostilla. 

Puhelinnumero: +358 40 573 5689 
Sähköposti: paivi.tylli@medilux.fi

SOMEKANAVAT

Löydät minut myös somesta.

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
bottom of page