top of page

Silmäluomet

Silmien ympärillä oleva alue koostuu ohuesta ihokerroksesta, jossa on enemmän aistihermoja kuin useimmissa muissa kehon paikoissa. Ihon alla on laiha lihas. Iän myötä useimmilla ihmisillä on yleensä ylimääräistä ihoa ylemmissä silmäluomissa ja pusseja alemmissa silmäluomissa. Silmäluomen korjaus kuuluu miesten ja naisten yleisimpiin esteettisiin toimenpiteisiin. Löystynyt iho poistuu, jolloin ulkonäkö on raikkaampi ja nuorempi. 

 

Ihon alla on ohut lihaksisto. Silmissä on pienet lihakset, jotka nostavat ja laskevat silmäluomia. Silmämunan ympärillä oleva lihaskerros auttaa avaamaan, sulkemaan tai puristamaan silmää. Silmämuna on hyvin suojattu ohuiden esteiden ympäröimällä rasvakerroksella. Rasvakerroksen ulkopuolella ovat ylä- ja alaluomien lihakset, vastaavasti.

 

Ajan myötä iho menettää osan elastisuudestaan. Tämä voi johtaa raskaisiin, roikkuviin silmäluomiin tai silmäpusseihin sekä ylimääräiseen ihoon, rasvaan ja lihaksiin, jotka voivat näyttää väsyneeltä. On suuri ero siinä, kuinka paljon rasvaa näkyy jokaisen henkilön silmien ylä- ja alapuolella.

 

Jotkut asiat voivat kuitenkin aiheuttaa raskaat silmäluomet. Se voi olla synnynnäistä matalalle asettuneiden kulmakarvojen vuoksi. Mutta se kehittyy vuosien aikana ylimääräisen ihon, lihaksen ja rasvan vuoksi. Useimmissa tapauksissa tämä tila johtuu silmäluomien löystyneen ihon ja roikkuvien kulmakarvojen yhdistelmästä. Vaikeissa tapauksissa silmäluomien ihopoimut voivat kasvaa riittävän suuriksi peittämään silmän. Tämä voi aiheuttaa näkökentän kapenemisen, polttavan punaisia silmiä ja päänsärkyä. 

 

Silmien ympärillä olevat pienet lihakset voivat myös rentoutua. Tämä tarkoittaa, että silmäluomien takana oleva ohut rasvakudos voi työntyä esiin esteiden läpi ja erottua selvästi. Niitä kutsutaan usein silmän alla pussiksi.

 

Silmäluomen korjauksella Turkissa voit poistaa ylimääräisen ihon ja kiristää lihaksia ja pieniä rasvaulokkeita silmäluomissa. Kirurgi voi tehdä ala- ja yläluomien toimenpiteet erikseen tai nämä kaksi toimenpidettä on mahdollista yhdistää. Yrityksemme kokeneet kirurgit antavat sinulle esteettisen ulkonäön silmäluomien korjaustoimenpiteellä.

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse sekä sähköpostilla. 

Puhelinnumero: +358 40 573 5689 
Sähköposti: paivi.tylli@medilux.fi

SOMEKANAVAT

Löydät minut myös somesta.

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
bottom of page