top of page

MOMMY MAKEOVER

Äitiys on yksi elämän vaikuttavimmista ja ainutlaatuisimmista kokemuksista. Mutta sen jälkeen voi olla myös kova halu saada takaisin se vartalo, joka sinulla kerran oli. Hyvä uutinen on, että voit saada takaisin ulkonäön, joka sinulla oli ennen raskautta. Saatat haluta kiinteämpää vatsaa tai kiinteämpiä rintoja. Turkissa uusimpien plastiikkakirurgiatekniikoiden avulla sairaalamme tarjoaa ”Mommy Makeoverin”, ja voimme auttaa sinua saavuttamaan henkilökohtaisen kehosi raskauden jälkeen. Sairaalassamme teemme ammattitaidolla ”Mommy Makeoverin” korkeimmalla laadulla kilpailukykyiseen hintaan.

Onko kehosi kimmoisuus kadonnut raskauden, synnytyksen ja imetyksen jälkeen?

Rinnat ja vatsat joutuvat käymään läpi paljon tuodakseen uuden pienen elämän maailmaan.

Ruokavalio ja liikunta voivat olla hyviä. Se ei vain aina riitä. Joten olet ehkä miettinyt: Tarvitsevatko rinnat ansaittua nostoa? Vai pitääkö vatsa kiristää? Tai molemmat? Juuri tämän saat ”Mommy Makeoverin” avulla Turkissa.

Monille äideille turhauttavimmat muutokset tapahtuvat rinnoissa ja vatsassa. Imetyksen lopettamisen jälkeen maitorauhasten surkastuminen kutistuu ja vajoaa rintakehän seinämään. Lisäksi vatsan iho löystyy ja roikkuu alas, mikä voi aiheuttaa lisää raskausarpia Lisäksi monilla on ylimääräistä rasvaa vatsan ja kylkien ihon alla.

Onneksi moderni plastiikkakirurginen toimenpide nimeltä ”Mommy Makeover” voi auttaa sinua palaamaan kuntoon ja palauttamaan alkuperäisen vartalosi raskauden jälkeen.


”Mommy Makeover” on sarja plastiikkakirurgisia toimenpiteitä, jotka auttavat naisia saamaan takaisin kehonsa sellaiseksi, kuin ennen synnytystä ja jopa saamaan sellaisen muodon, jonka he ovat aina halunneet. ”Mommy Makeover” on yleensä yhdistelmä prosesseja, joihin liittyy rinnat, vatsa ja vyötärö. Lyhyesti sanottuna ”Mommy Makeover ”on leikkaus, jossa vatsasi ja rinnat hoidetaan samanaikaisesti.

Leikkaukseen pääsemiseksi et saa olla kovin ylipainoinen, mieluiten alle 30 BMI. Raskauden aikana vatsan iho laajenee, ja monet ihmiset huomaavat, että iho ei supistu uudelleen. Mitä vanhempi nainen ja mitä useammin raskauksia, sitä suurempi on riski löysälle vatsan iholle. Lisäksi monet naiset kokevat, että heidän vatsalihaksensa erkanevat, mikä aiheuttaa pysyvää löysyyttä vatsan seinämässä. Tätä ei voi palauttaa uudelleen, ja se vaatii leikkausta.

Raskauden aikana rinnat suurentuvat ja nännit ja nännejen ympärillä oleva väri muuttuvat. Iho laajenee kasvaessaan, ja monet kokevat pysyvää löysyyttä imetyksen jälkeen, jolloin rinnat menettävät jälleen volyymiaan. Mitä vanhempi nainen, sitä useammin tulee raskauksia ja imetysjaksoja, ja sitä roikkuvammiksi rinnat tulevat.

”Mommy Makeover” auttaa tyypillisiin kosmeettisiin vaivoihin, joita usein koetaan raskauden ja synnytyksen yhteydessä. Ei ole kahta samanlaista naisen vartaloa. Räätälöimme hoidon juuri sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse sekä sähköpostilla. 

Puhelinnumero: +358 40 573 5689 
Sähköposti: paivi.tylli@medilux.fi

bottom of page