top of page

MOMMY MAKEOVER

MOMMY MAKEOVER

Äitiys on yksi elämän vaikuttavimmista ja ainutlaatuisimmista kokemuksista. Mutta sen jälkeen voi olla myös kova halu saada takaisin se vartalo, joka sinulla kerran oli. Hyvä uutinen on, että voit saada takaisin ulkonäön, joka sinulla oli ennen raskautta. Saatat haluta kiinteämpää vatsaa tai kiinteämpiä rintoja. Turkissa uusimpien plastiikkakirurgiatekniikoiden avulla yrityksemme tarjoaa Mommy Makeoverin, ja voimme auttaa sinua saavuttamaan henkilökohtaisen kehosi raskauden jälkeen. Yrityksessämme teemme ammattitaidolla Mommy Makeoverin korkeimmalla laadulla kilpailukykyiseen hintaan.

Onko kehosi ilo kadonnut raskauden, synnytyksen ja imetyksen jälkeen? Sitten et ole yksin. Rinnat ja vatsat joutuvat käymään läpi paljon tuodakseen uuden pienen elämän maailmaan. Mutta Mommy Makeover voi antaa takaisin ilon, jonka kehosi antoi sinulle.
Kun kehosi on kantanut vauvaa, keho ei aina tule uudelleen omaksi itsekseen raskauden jälkeen. Ei ollenkaan muutaman synnytyksen jälkeen, ja lisäksi imetys pahentaa tilannetta. Ruokavalio ja liikunta voivat olla hyviä. Se ei vain aina riitä. Joten olet ehkä miettinyt: Tarvitsevatko rinnat  ansaittua nostoa? Vai pitääkö vatsa kiristää? Tai molemmat? Juuri tämän saat Mommy Makeoverin avulla Turkissa.

Lapset ovat todellakin yksi elämän suurimmista iloista. Kuitenkin, kun sinulla on vauva, kehossasi tapahtuu painonnousua ja muutoksia, jotka voivat olla hyvin epämukavia ja usein mahdottomia korjata pelkällä ruokavaliolla ja liikunnalla. Vaikka painonnousun hallinta ja harjoittelu voivat parantaa kehoasi synnytyksen jälkeen, jotkin muutokset eivät parane vaikka kuinka yrität. Kehossasi tapahtuu sarja luonnollisia fysiologisia muutoksia, kun saat vauvan. Monille äideille turhauttavimmat muutokset tapahtuvat rinnoissa ja vatsassa. Imetyksen lopettamisen jälkeen maitorauhasten surkastuminen kutistuu ja vajoaa rintakehän seinämään. Lisäksi vatsan iho löystyy ja roikkuu alas, mikä voi aiheuttaa lisää raskausarpia Lisäksi monilla ihmisillä on ylimääräistä rasvaa vatsan ja kylkien ihon alla.

Onneksi moderni plastiikkakirurginen toimenpide nimeltä Mommy Makeover voi auttaa sinua palaamaan kuntoon ja palauttamaan alkuperäisen vartalosi raskauden jälkeen. Mommy Makeover palauttaa rintojen ja vatsan kunnon raskauden aikana ja sen jälkeen tapahtuneiden kehon muutosten jälkeen.

Mommy Makeover on sarja plastiikkakirurgisia toimenpiteitä, jotka auttavat naisia saamaan takaisin kehonsa sellaiseksi, kuin ennen synnytystä ja jopa saamaan sellaisen muodon, jonka he ovat aina halunneet. Mommy Makeover on yleensä yhdistelmä prosesseja, joihin liittyy rinnat, vatsa ja vyötärö. Lyhyesti sanottuna Mommy Makeover on leikkaus, jossa vatsasi ja rinnat hoidetaan samanaikaisesti.

Leikkaukseen pääsemiseksi et saa olla kovin ylipainoinen, mieluiten alle 30 BMI. Raskauden aikana vatsan iho laajenee, ja monet ihmiset huomaavat, että iho ei supistu uudelleen. Mitä vanhempi nainen ja mitä useammin raskauksia, sitä suurempi on riski löysälle vatsan iholle. Lisäksi monet naiset kokevat, että heidän vatsalihaksensa erkanevat, mikä aiheuttaa pysyvää löysyyttä vatsan seinämässä. Tätä ei voi palauttaa uudelleen, ja se vaatii leikkausta. Raskauden aikana rinnat suurentuvat ja nännit ja nännejen ympärillä oleva väri muuttuvat. Iho laajenee kasvaessaan, ja monet kokevat pysyvää löysyyttä imetyksen jälkeen, jolloin rinnat menettävät jälleen volyymiaan. Mitä vanhempi nainen, sitä useammin tulee raskauksia ja imetysjaksoja, ja sitä roikkuvammiksi rinnat tulevat.

Mommy Makeover auttaa tyypillisiin kosmeettisiin vaivoihin, joita usein koetaan raskauden ja synnytyksen yhteydessä. Ei ole kahta samanlaista naisen vartaloa. Räätälöimme hoidon juuri sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse sekä sähköpostilla. 

Puhelinnumero: +358 40 573 5689 
Sähköposti: paivi.tylli@medilux.fi

SOMEKANAVAT

Löydät minut myös somesta.

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
bottom of page