top of page

SISÄREIDET

SISÄREIDET

Painonpudotuksen tai ikääntymisen jälkeen reisien ylimääräinen iho voi muuttaa niiden ulkonäköä. Tämä ylimäärä iho johtaa esteettiseen tyytymättömyyteen ja pukeutumisepämukavuuteen, jolla on joskus merkittäviä psykologisia vaikutuksia. Reiden kohotus mahdollistaa tämän ylimääräisen ihon hoitamiseen ja antaa reisille nuorekkaamman ilmeen. Ikääntymisen, raskauden tai siitä johtuvan painonpudotuksen jälkeen reiden iho voi menettää kimmoisuuttaan, löystyä tai poimuttaa. Tämän ongelman ratkaisemiseksi reisien kohotustekniikka poistaa ylimääräisen rasvan ja ihon reisien sisäpuolelta. Kirurgi ottaa huomioon reisien morfologian, ylimääräisen rasvan tärkeyden, ihon laadun ja lihasjänteen.

Reiden kohottaminen hyötyy nyt monista lääketieteen edistysaskeleista. Se tarjoaa hyviä tuloksia ja palaat nopeasti arkeen.

Reiden kohotus Turkissa on kosmeettinen kirurginen toimenpide, joka sisältää ylimääräisen ihon poistamisen reisien sisäpuolelta. Tämä interventio mahdollistaa sisäreiden ihon kiristämisen ja vähentää reiden ja joskus polvien aukkoa (aaltoja) ja pehmustettua ulkonäköä.

Reiden kohotus on tarkoitettu niille, jotka haluavat muuttaa reisiensä epämiellyttävää ulkonäköä. Interventioilla korjataan ongelmia, kuten löysä iho ja roikkuminen.  Lisäksi tämä liika iho voi aiheuttaa toiminnallisia rajoituksia. Itse asiassa reiden liiallinen kitka voi aiheuttaa ihoärsytystä, joka haittaa kävelemistä.

Huomattavan painonpudotuksen, raskauden tai ikääntymisen jälkeen ihon joustavuus heikkenee merkittävästi. Erittäin löysää ihoa voi esiintyä käsivarren sisäosan yläosassa ja reiden sisäpuolella. Tässä tapauksessa voit valita reiden noston. Tämä ylimääräinen iho voi olla sekä toiminnallisesti että psyykkisesti kiusallista. Toisaalta ihokerrokset liukuvat toisiaan kohti ja iho ärtyy, varsinkin lämpimällä säällä. Toisaalta löysää ihoa, joka roikkuu poimuissa, voidaan pitää esteettisenä haittana. Reiden nosto voi tarjota ratkaisun tähän ongelmaan.

Reiden kohotusprosessin kulku vaihtelee poistettavan ihon määrän mukaan. Joskus riittää, että ihoa poistetaan reisien sisä- ja etupuolelta. Kirurgi tekee sitten viillon, joka ulottuu nivusrypystä pakaraväliin. Sitä kutsutaan puolikuun reisien nostamiseksi.

Jos sinulla on huomattavasti ylimääräistä ihoa, kirurgi voi valita reiden kohotustoimenpiteen, jossa iho ja ihonalainen kudos poistetaan reittä pitkin. Tämä toimenpide jättää pystysuoran arven reisien takaosaan. Tällä reiden kohotuksella voidaan korjata myös epätasaista ihoa, kuten selluliittia.

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse sekä sähköpostilla. 

Puhelinnumero: +358 40 573 5689 
Sähköposti: paivi.tylli@medilux.fi

SOMEKANAVAT

Löydät minut myös somesta.

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
bottom of page