top of page

Rintatoimenpiteet

Suoritamme erilaisia rintoihin liittyviä toimenpiteitä. 

RINTOJEN SUURENNUSLEIKKAUS:

Rintojen suurennuksen avulla voit saavuttaa unelmiesi ilmeen; lyhyessä ajassa! Jotkut naiset harkitsevat rintojen suurennusleikkausta, koska heidän rintansa ovat epätasapainossa muun kehonsa kanssa. Muut naiset turvautuvat tähän toimenpiteeseen, kun he huomaavat kehonsa muuttuneen merkittävästi esimerkiksi raskauden tai painonpudotuksen vuoksi.

Kuitenkin, oli syy mikä tahansa, rintojen suurentaminen antaa esteettisen ulkonäön, palauttaa kehosi epätasapainon ja antaa sinulle täydellisen itseluottamuksen.  Rintojen suurennusleikkauksella rintasi eivät vain kasva, vaan saat myös paljon luonnollisemman ja nuorekkaamman ulkonäön.

Rintojen suurennus on esteettinen kirurginen toimenpide, joka lisää tai tasapainottaa kehon rakenteisiin verrattuna pienten rintojen tilavuutta ja kokoa. Lisäksi tämä leikkaus on erittäin arvokas raskauden jälkeiseen rintojen roikkumiseen ja iän myötä ilmeneviin rintojen anatomisiin ongelmiin.


Jos kuitenkin tupakoit, suosittelemme tupakoinnin lopettamista ennen tätä toimenpidettä. Tämä johtuu siitä, että arvet paranevat hitaammin nikotiinin vuoksi. Jos olet ylipainoinen, sinulla on krooninen obstruktiivinen keuhkosairaus (COPD), diabetes, sydänvaivoja tai autoimmuunisairaus, sinun tulee ehdottomasti ilmoittaa yrityksellemme ennen toimenpidettä.


Rintojen korjaukset, kuten rintojen suurentaminen, ovat yleisimpiä kosmeettisia toimenpiteitä maailmassa. Suhteellisen vähäisellä puuttumisella voit yleensä saada takaisin itseluottamuksesi.

Juuri ennen leikkausta:

Ennen rintojen suurennusta Turkissa plastiikkakirurgimme keskustelee kanssasi proteesin koosta. Kerro hänelle millaiset rinnat haluat ja voit esittää koko toiveen. Plastiikkakirurgi päättää sitten, onko tämä teknisesti mahdollista ja keskustelee kanssasi vaihtoehdoista toiveidesi perusteella.

Plastiikkakirurgeillamme on taidot käyttää kaikenlaisia nykyään saatavilla olevia rintaproteeseja. Tämä takaa sinulle "räätälöidyn ratkaisun". Uskomme, että sinun tulee aina pyrkiä luonnolliseen lopputulokseen ja siihen, mikä sopii sinulle parhaiten. Toiveemme rintojen suurennusleikkauksen jälkeen on, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Kirurgi keskustelee myös arpien sijainnista. Kuten kaikissa leikkauksissa, pysyvät arvet jäävät vähäisiksi rintojen suurennusleikkauksessa. Et usein huomaa niitä niiden merkintöjen, sijainnin ja värin vuoksi. Rintojen suurennusleikkauksen jälkeen nännit voivat olla enemmän ja vähemmän herkkiä. Yleensä olo paranee muutamassa kuukaudessa.Leikkaus suoritetaan yleisanestesiassa. Valmisteluvaiheessa sinun tulee kiinnittää huomiota seuraaviin:

Lopeta aspiriini sekä anti-inflammatoriset ja antikoagulanttihoidot 10-15 päivää ennen toimenpidettä (vuotoriskin vähentämiseksi)
Lopeta tupakointi 1-2 kuukautta ennen leikkausta ja 1-2 kuukautta sen jälkeen (parantumisen estämiseksi)
Lopeta suun kautta otettavan ehkäisyn käyttö kuukautta ennen toimenpidettä (tromboembolian riskin vähentämiseksi)
Ennen leikkausta kainalot tulee puhdistaa sokeroinnin tai vahauksen avulla tai karvanpoistovoiteella. Tämä tekee prosessista hygieenisemmän.


TOIPUMINEN

Turkissa tehdyn rintojen suurennusleikkauksen jälkeen jäät aina sairaalaan yhdeksi yöksi ja voit palata hotellillesi toimenpiteen jälkeisenä päivänä. Leikkauksen jälkeen sinulle laitetaan tukevat rintaliivit päälle.

Tämän leikkauksen jälkeen sinun on pidettävä hyvää huolta itsestäsi rintojen suojaamiseksi ja paranemisen edistämiseksi. Seuraa rintojen suurennuksen palautumisvaihetta:


Saatat kokea seuraavia rintojen suurennusleikkauksen jälkeen:

Sykkivä tai puristava tunne rinnoissasi
Polttava tunne nänneissäsi
Tunnottomat nännit
Toinen rinta on turvonnut ja kipeämpi kuin toinen
Yleensä tarvitset 3–8 päivää toipuaksesi rintojen suurennustoimenpiteen jälkeen. 3 tai 5 päivän kuluttua huomaat, että turvotus alkaa vähitellen pienentyä hoidon myötä.

Arvet
Rintojen suurennustoimenpiteessä arvet sijoittuvat juuri rintojen alla olevaan ihopoimuun. Keskimäärin tämä arven koko on 4-5 cm. Kirurgi tekee kaikkensa tehdäkseen haavasta näkymättömän. Aluksi arvet ovat punaisia ja turvonneita. Muutaman viikon kuluttua tämä häviää, kunnes sitä tuskin huomaa. Voi kestää useita vuosia, ennen kuin arvet asettuvat kokonaan. Tänä aikana on hyödyllistä pitää arvet poissa auringosta ja pitää niistä hyvää huolta. Voit tehdä tämän klinikan erityisellä hoitovoiteella. Käytä myös aurinkovoidetta, jonka suojakerroin on 30 tai korkeampi ensimmäisen vuoden ajan ihon suojaamiseksi.2. RINTOJEN KOHOTUS


Riontojen roikkuminen on  usein seurausta raskaudesta ja imetyksestä tai liiallisesta painonpudotuksesta. Tässä tapauksessa rintojen kohotus voi olla hyvä ratkaisu, mahdollisesti rintojen suurennuksen yhteydessä. Tarvitset yleensä rintojen kohotuksen, jos sinulla on suuret, roikkuvat rinnat. Muuten et voi saavuttaa kaunista ja harmonista tulosta.

Rintojen kohotus on toimenpide, jonka tarkoituksena on tehdä rinno0istasi esteettisesti kauniit. Sitä voidaan soveltaa kaiken ikäisille naisille ja yhdistää muihin toimenpiteisiin; voit saavuttaa unelmiesi rinnat. Voit myös yhdistää rintojen kohotuksen rintojen pienennykseen tai suurennokseen parantaaksesi entisestään esteettistä tulosta. Joskus rintojen kohotus voi riittää saadaksesi parhaan mahdollisen ulkonäön. Tärkein tehtävämme rintojen kohotuksessa Turkissa on saavuttaa lopputulos, joka ilahduttaa sinua useiden vuosien ajan. Siksi teemme parhaamme opastaaksemme sinua perusteellisesti ja asiantuntevasti koko prosessin ajan.

Rintojen kohotuksella nännin alue siirretään luonnolliseen ja haluttuun paikkaan rinnassa, samalla kun ylimääräistä ihoa poistetaan ja rintaa kiristetään. Kaikki rintojen kohotusleikkauksen jäljet jäävät nännin alle ja ympärille. Riippuen siitä, kuinka näkyvästi rintojen roikkuminen on, kokenut kirurgimme voi käyttää erilaisia tekniikoita. Jotkut tekniikat aiheuttavat haavaumia nännin ympärille, kun taas toiset aiheuttavat arpia rintojen alla.

Kun sinulle tehdään  rintojen kohotus, sinun ei pitäisi olla merkittävästi ylipainoinen; lopputulos on paljon enemmän kuin haluat. Rintojen kohotuksella Turkissa pyritään kiristämään ihoa ja kohottamaan rintoja. Vaikka leikkaus ei lisää rintojen kokoa, rinnat voivat näyttää suuremmilta leikkauksen jälkeen korkeamman sijoituksen vuoksi.


Mitkä ovat rintojen kohotuksen riskit?

Rintojen kohotus aiheuttaa pysyviä arpia, jotka voivat aluksi olla punaisia ja turvonneita, mutta muuttuvat vähitellen näkymättömämmiksi ajan myötä. Kaikki rintaleikkaukset jättävät enemmän tai vähemmän arpia. Arpien sijainti riippuu valitusta leikkausmenetelmästä. Laajemmat rintojen kohotusmenetelmät aiheuttavat usein arpia nännin ympärille ja rinnan alla olevaan uraan, lisäksi nännistä inframammaarirataan.

Jos tupakoit, arvet voivat tulla näkyvämmiksi. Myös komplikaatioiden riski kasvaa, kuten kudoskuolema ja haavan paranemisongelmat. Lisäksi, jos olet yli- tai alipainoinen, komplikaatioiden riski voi olla lisääntynyt anestesian ja haavan paranemisen aikana.

Kaikkiin leikkauksiin liittyy tietty komplikaatioriski. Kuten muissakin leikkauksissa, on olemassa myös jälkiverenvuoto, joka saattaa vaatia leikkausta ja lisätä infektioriskiä.

Toinen harvinainen rintojen kohotuksen komplikaatio on imetyskyvyn menetys, joka johtuu nännin ympärillä olevien maitokanavien vaurioitumisesta.  Voi myös tapahtua, vaikkakin hyvin harvoin, että rinnat muuttuvat kooltaan epäsäännöllisiksi tai nänneistäsi tulee epäsymmetrisiä. Joissakin tapauksissa kirurgi voi korjata tämän uudella leikkauksella. Vaikka se on hauras riski, saatat myös menettää tuntoaistin nänneissä. Kaikkiin kirurgisiin toimenpiteisiin liittyy komplikaatioiden riski, ja sillä on myös joitain väistämättömiä sivuvaikutuksia.

Yleensä rintojen kohotusriskejä ovat:

Verenvuoto: 1-2 % verenvuodosta tapahtuu rintojen nostoleikkauksen jälkeen. Jos verenvuotoa esiintyy, se ilmenee rintojen suurenemisena ja tulee kivuliaammaksi. Verenvuototapauksessa saatat tarvita leikkausta veren tyhjentämiseksi ja verenvuodon pysäyttämiseksi.

Infektio: Infektio voi ilmaantua leikkausta seuraavien viikkojen aikana. Jos havaitset infektion merkkejä (kuume, punoitus, kipu), sinun tulee ilmoittaa asiasta kirurgillemme. Antibiootit yleensä poistavat taudin (tämän komplikaation riski on matala).

Tuntoaistin menetys: Rintojen kohotusleikkaus vaikuttaa rintojen ihon ja erityisesti nännin alueen tuntemukseen. Joskus kosketusaistin voi menettää pysyvästi. Jotkut naiset kokevat epämiellyttäviä teräviä ja leikkaavia kipuja rinnassa. Tämä menee yleensä ajan kanssa ohi.

Imetys: Riski siitä, että ei voi imettää rintojen nostoleikkauksen jälkeen, riippuu käytetystä menetelmästä ja siitä, kuinka paljon kudosta poistuu.Kuinka valmistautua rintojen kohotukseen?

Koska rintojen kohotus on suuri leikkaus, on joitakin asioita, joihin sinun tulee kiinnittää erityistä huomiota ennen hoitoa. Siksi, jos haluat rintojen kohotuksen, sinun tulisi olla normaaliipainoinen. Merkittävästi ylipainoisena on suurempi riski saada infektio, joka aiheuttaa arkuutta ja turvotusta. Saattaa myös olla vaara, että nännin verenvirtaus heikkenee, joten saatat menettää sen. Tämä on toinen syy, miksi sinun pitäisi olla keskipainoinen, jos sinulla on rintojen kohotusleikkaus.

Lisäksi suosittelemme tupakoinnin lopettamista, jos harkitset rintojen kohottamista. Tupakointi aiheuttaa pienten verisuonten supistumista; näiden on tarkoitus toimittaa verta kudoksille, erityisesti nänneille. Samoin arvet laajenevat, jos tupakoit. Tämä on toinen syy lopettaa. On myös välttämätöntä olla tupakoimatta kaksi kuukautta ennen ja kaksi kuukautta sen jälkeen.

Leikkaus tehdään yleisanestesiassa ja olet sairaalassa leikkauksen jälkeiseen päivään asti. Tämän toimenpiteen jälkeen kipu on yleensä vähäistä verrattuna moniin muihin leikkauksiin, jotka voivat aiheuttaa enemmän epämukavuutta.Toipuminen rintojen kohotuksen jälkeen


On tärkeää säilyttää normaali paino rintojen noston jälkeen. Painonnousu vaikuttaa negatiivisesti rintojen muotoon ja arpiin ja laihtuminen voi aiheuttaa uutta löysyyttä. Leikkauksen jälkeen voit tuntea kipua rinnassa ja värimuutoksia leikatulla alueella. Rinnoissa voi olla lievää turvotusta jopa kahden kuukauden ajan rintojen kohotuksen jälkeen, mutta se vähenee ajan myötä.

2 kuukauden ajan rintojen kohotuksen jälkeen sinun tulee välttää raskaiden esineiden nostamista, erityisesti usein tapahtuvaa, kuten voimistelua, arpien suojaamiseksi. Sinun tulee käyttää rintaliivejä sekä päivällä että yöllä 2-3 kuukauden ajan toimenpiteen jälkeen ja vain päivällä sen jälkeen.

Käytä aurinkovoidetta vähintään 6 kuukauden ajan leikkauksen jälkeen arpien kohdalla ja niin kauan, kun ne ovat vähintään punaisia. Joskus se voi kestää jopa 1-2 vuotta. Haavat muuttuvat ruskeiksi, jos niihin pääsee aurinkoa. Varmista siis, että suojaat ne perusteellisesti. Voimistelun, urheilun ja uinnin voi aloittaa vasta kuusi viikkoa leikkauksen jälkeen.

Rintojen kohotustulokset

Voit nähdä selvästi rintojen kohotuksen tulokset  3-6 kuukauden kuluttua. Kuitenkin arvet  tulee edelleen kauniimmaksi ja vähemmän näkyväksi vuosien mittaan.

Rintojen kohotusvaikutus on pysyvä, mutta rinnat voivat lopulta roikkua uudelleen vanhetessaan, toistuvan raskauden ja imetyksen jälkeen tai kun painossa tapahtuu merkittäviä muutoksia. Tässä tapauksessa voit toistaa prosessin.

Rinnat kohoavat lähemmäs alkuperäistä asentoaan. Tämä saa ne näyttämään nuoremmilta ja täyteläisiltä. Rintojen kohotusleikkauksen jälkeen sinun tulee pitää 1-2 viikon tauko töistä ja välttää fyysistä aktiivisuutta 4-6 viikkoa. Parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme tukevien rintaliivien tai vastaavien käyttöä vähintään 3 kuukauden ajan leikkauksen jälkeen.

Arpia ei tule altistaa auringolle vuoteen pigmenttimuutosriskin vuoksi. Arpien kypsyminen, pehmeneminen ja lopullisen tuloksen saavuttaminen voi kestää jopa vuoden.3. IMPLANTTIEN VAIHTAMINEN

Monet naiset päätyvät rintaimplanttien vaihtoon, kun halu lisätä luonnollisuutta herää. Syyt tähän vaihtelevat terveysongelmista esteettisiin näkökohtiin. Joissakin tapauksissa rintaimplanttien vaihto on kuitenkin tarpeen myös lääketieteellisestä näkökulmasta. Jossain vaiheessa rintaleikkauksen jälkeen rintaimplanttien vaihto tulee välttämättömäksi. Tämä voi tulla kysymykseen sekä esteettisistä että lääketieteellisistä syistä. Tämä prosessi voi sisältää puhtaan implantin vaihdon ja ylimääräisiä rintojen kohotus- tai pienennystoimenpiteitä. Joissakin tapauksissa muutos autologisessa (kehon omassa) kudoksessa voi myös olla merkittävä.

Joissakin tapauksissa rintojen koko ja muoto eivät ehkä enää houkuttele sinua. Toisaalta suurentuneet rintasi voivat myös altistua luonnolliselle ikääntymisprosessillesi ja ne voivat painua ajan myötä. Tämä voi olla erittäin stressaavaa sinulle, etenkin suurempien implanttien kanssa. Tällöin implantin vaihto rintojen kohotuksella johtaa yleensä esteettisesti miellyttävään lopputulokseen.

Rintaimplanttien vaihtoa tarvitaan usein myös silloin, kun kärsit henkisesti tai fyysisesti implanteista. Lääketieteellisestä näkökulmasta voit valita tämän toimenpiteen esimerkiksi kapselifibroosin tapauksessa. Tässä tapauksessa kehosi reagoi implantteihin kuin vieraskappaleeseen,  ja rinnat kovettuvat. Rintaimplanttien vaihto on yleensä väistämätöntä myös vakavan tulehduksen, rintojen alueen poikkeavuuksien tai implanttivaurioiden yhteydessä. Jos sinulla on lääketieteellisiä syitä implantin vaihtoon, sinun tulee tehdä se mahdollisimman pian. Yleensä rintaimplanttien vaihto on välttämätöntä seuraavissa tapauksissa:

Implanttien vika (repeämä jne.)
Fibroosi / kapseli
Pehmytkudosongelmat
Symmastia (rintojen epämuodostuma)
Leikkauksen jälkeiset rintasairaudet
Kapselin kontraktuurinen rinta on yleisin lääketieteellinen syy rintaimplanttien vaihtamiseen. Kun ihmiskeho havaitsee silikoni-implantteja vieraana kappaleena, se muodostaa implantin ympärille sidekudoksen. Tämä tavallinen reaktio ei aiheuta lisäkomplikaatioita. Sidekudos pysyy ohuena ja elastisena. Joissakin tapauksissa kudos kuitenkin kovettuu ajan myötä ja kehittyy kapselifibroosi. Seurauksena on rintojen kovettumista, epämuodostumia ja kipua. Jos sinulla on näitä oireita, sinun tulee ehdottomasti keskustella asiantuntijamme kanssa. Asiantuntijamme diagnosoi kovettumisen syyt ja neuvoo, onko implantin vaihto tarpeen.

Lisäksi, koska et enää pidä visuaalisesta muutoksestasi, voit silti harkita rintaimplanttien vaihtoa. Implanttien vaihdon tyypillisistä esteettisistä syistä:

Valahtaneet implantit ikääntymisprosessin vuoksi
Rintojen roikkuminen implantin painon vuoksi
Halu palauttaa luonnolliset rinnat
Vieraskappaleen tunne ja epämukavuus
Rintojen muoto muuttunut synnytyksen jälkeen tai painonmuutoksen vuoksi
Rintaimplanttien vaihdolla voit saavuttaa unelmiesi ilmeen lyhyessä ajassa. Kirurgiemme korkea asiantuntemus ja laaja kokemus lisäävät turvallisuuttasi myös implanttien vaihdossa.

Asiantuntijamme valitsevat rintaimplanttien, joka vastaa parhaiten henkilökohtaisia tarpeitasi ja ideoitasi kooltaan ja muodoltaan tai suorittaa vaihtoprosessin erittäin huolellisesti. Kerromme mielellämme erilaisten rintojen korjaustoimenpiteiden (rintojen suurennus, pienennys, rintojen kohotus) ja rintaimplanttien vaihtoprosessin eduista ja haitoista


4. IMPLANTTIEN POISTAMINEN

Monet naiset päättävät ottaa rintaimplantit jossain vaiheessa elämäänsä. Nämä ovat yleensä nuoria naisia, jotka haluavat suurentaa rintojaan, tai naisia, jotka huomaavat, että heidän rintansa roikkuvat tai pienenevät raskauden jälkeen. Kuten täällä aina painotamme, sinun tulee aina suunnitella rintojen suurennusleikkaus huolellisesti, ilman kiirettä, huomioiden hyvät ja huonot puolet, mahdolliset riskit ja myös pitkän aikavälin vaikutukset. Useimmissa tapauksissa rintojen suurennusleikkauksen saaneet potilaat ovat tyytyväisiä tuloksiin, koska he ovat parantaneet itsetuntoaan, käsitystä itsestään ja joskus myös siitä, miten he ovat vuorovaikutuksessa muiden kanssa leikkauksen jälkeen.

Valitettavasti joissain tapauksissa näin ei aina ole. Syyt voivat olla erilaisia, ja tuloksena on, että potilas päättää, että paras päätös on rintaimplanttien poisto. Jos tämä päätös tehdään pian leikkauksen jälkeen, mutta haluamme huomauttaa, että suosittelemme odottamaan,  sillä leikkauksen lopullisten tulosten tasoittuminen ja arvostaminen voi kestää jonkin aikaa. Lisäksi naiset tarvitsevat usein sopeutumisaikaa tottuakseen uuteen kehonkuvaansa. Toinen huomioitava seikka on se, että leikkauksen jälkeisenä aikana koettu epämukavuus voi olla ahdistuksen aihe potilaille, jotka saattavat katua leikkausta.

Rintaimplanttien poisto on tarkoitettu ihmisille, jotka eri syistä eivät enää kestä implanttien olemista rinnoissa. Yleensä rintaimplanttien poisto tehdään potilaille, jotka kärsivät toistuvista kapselin kontraktuureista tai valittavat kroonisesta tyytymättömyydestä, koska heidän implanttinsa tuntuvat pysyvältä vierasesineeltä. Toinen rintaimplanttien poistotilanne koskee potilaita, joilla on raskauden jälkeen rintaan kertynyt painoa ja volyymia ja jotka haluavat muotoilla rintansa uudelleen ilman, että ne tarvitsevat volyymia proteesien takia.

Rintaimplanttien poisto on yksinkertainen ja nopea toimenpide, joka kestää alle puoli tuntia. Kipu ja toipumisaika ovat minimaaliset. Lopullinen ulkonäkö rintaimplanttien poiston jälkeen riippuu poistettujen implanttien koosta, rintojen roikkumisesta, ihon tyypistä ja kimmoisuudesta. Isompien implanttien poistamisen jälkeen jää jäljelle ylimääräistä ihoa ja rinnat putoavat. Tästä syystä rintojen kohotus voi usein tapahtua samanaikaisesti, kun suurempia implantteja poistetaan.

5. RINTOJEN PIENENNYS

Rintojen pienennys poistaa monia erilaisia ongelmia. Tämän toimenpiteen  voi myös tehdä useista syistä. Monet naiset valitsevat rintojen pienentämisen kosmeettisista syistä. Saatat tuntea olosi mukavammaksi nykyistä kokoasi pienemmällä kupilla. Rintasi ovat silloin verrannolliset muuhun kehoosi ja päällysvaatteesi ovat kauniimpia. Rintojen pienennyshalulla voi olla myös ei-esteettisiä syitä.

Suuret, raskaat rinnat voivat aiheuttaa niska- ja selkäkipuja. Rintojen pienennys voi tarjota ratkaisun kaikissa näissä tapauksissa, ja pienempi kupin koko voi olla valtava helpotus. Turkissa tehdyn rintojen pienentämisen avulla kirurgimme poistaa ylimääräisen rasvan, rauhaset ja ihokudoksen. Näin rintasi pienenevät haluamallasi tavalla. Voit myös kutistaa areolaa, jos haluat.

Rintojen pienennysleikkaus antaa myös rinnoille uuden muodon. Tästä syystä rintojen pienennys on usein myös rintojen kohottamista. Leikkauksen olennainen ehto on, että rinnat ovat täysin kypsät. Rintojen korjausleikkaukset, kuten rintojen pienennys, ovat mahdollisia vanhuuteen saakka.

Rintojen pienennys on toiminnallisesti yksi tärkeimmistä toimenpiteistä. Rinta on yksi naisen tärkeimmistä elimistä. Suuret rinnat voivat myös vakavasti estää sinua sopeutumasta sosiaaliseen elämään. Etenkin jokapäiväisessä elämässä näytät enemmän ylipainoiselta, ja lisäksi se, että et pysty pukeutumaan haluamiisi vaatteisiin.

Toinen rintojen koon aiheuttama ongelma on se, että se voi aiheuttaa luuston epämuodostumia. Erityisesti monia erilaisia oireita voi esiintyä, kuten niskan taipuminen, taipuminen eteenpäin, kipu niska-alueella sekä selkä- ja niskakipu.

Saatat myös kokea hikoiluongelmia, pääasiassa rintojen koosta riippuen, ja siksi saatat saada oireita, kuten ihottumaa. Kaikkiin näihin ongelmiin yrityksemme suosittelee rintojen pienennysmenettelyä. Rintojen pienennysleikkaus Turkissa on yksi niistä toimenpiteistä, jotka ovat paljon kivuttomampia, voit toipua nopeasti ja sopeutua nopeasti sosiaaliseen elämään.


6. TRANSSUKUPUOLISTEN RINTOJEN SUURENNUS

Oletko transsukupuolinen henkilö, jolla on sukupuolidysforia lääketieteellisen siirtymän aikana ja harkitset rintaleikkausta? Olet tullut oikeaan paikkaan transsukupuolisten rintaleikkausten suhteen.

Transsukupuolisten rintaleikkaus on yksi kriittisimmistä toimenpiteistä. Tämä liittyy kaikkeen siihen tosiasiaan, että rinnat ovat olennainen osa naisen ulkonäköä. Siksi se on interventio, joka feminisoi kehon. Voit muuttaa mitä tahansa mitä tarvitset sukupuolen ilmaisussa pukeutumalla, muotoilemalla hiuksiasi ja omaksumalla itsevarma asenne. Silti monet transsukupuoliset ihmiset tuntevat olevansa todellisia naisia vain silloin, kun he todella mukauttavat vartaloaan.

Ensimmäinen askel tässä on pohjimmiltaan hormonihoito. Useimmille transsukupuolisille ihmisille tämä ei kuitenkaan tarjoa tarpeeksi rintakudosta erinomaisen naisprofiilin saavuttamiseksi. Rintaleikkaus on tähän hyvä ja tehokas ratkaisu.

Tällä kriittisellä prosessilla on monia erilaisia etuja transsukupuolisille ihmisille. Tämän prosessin kautta transsukupuolinen henkilö voi parantaa ulkoista ja sisäistä itseään suuremmalla harmonian tunteella. Voit myös lisätä itsetuntoasi ja sopeutua yhteiskuntaan paljon helpommin.  Siksi transsukupuolisten rintaleikkaus on tärkeä askel siirtymisessä miehyydestä naiseuteen.

Tämän leikkauksen avulla asiantuntijamme sijoittaa implantin rintoihin, mikä antaa sinulle unelmiesi ilmeen. Sinä ja lääkärimme valitsette oikean koon ja muodon. Luonnollisesti rinnat näyttävät luonnolliselta. Transsukupuolisten rintaleikkaus on yleinen toimenpide Turkissa. Siitä hetkestä lähtien, kun saavut Turkkiin, konsulttimme ovat aina valmiina auttamaan sinua. Voit kysyä konsultiltamme kaikki mielessäsi olevat kysymykset.

Mikä on transsukupuolisten rintaleikkaus?

Transsukupuolisten rintojen leikkaus on kosmeettinen rintojen suurennus transsukupuolisille ihmisille, joka on olennainen osa sukupuolen vahvistamista yleensä. Transsukupuolisen rintaprosessin tavoitteena on parantaa rintojen kokoa ja lisätä merkittävästi rintojen muotoa ja täyteläisyyttä.

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse sekä sähköpostilla. 

Puhelinnumero: +358 40 573 5689 
Sähköposti: paivi.tylli@medilux.fi

bottom of page