top of page

BBL

Brasilialainen pakarannosto (Safe BBL). 

Brasilialainen pakarannosto (Safe BBL) on täydellinen toimenpide niille, jotka haaveilevat pyöreämmistä ja täyteläisemmistä pakaroista . Brasilialainen butt lift eli BBL on erikoistunut rasvansiirtomenetelmä, joka lisää lantion kokoa ja muotoa ilman implanttia. Turvallisten ja erityisten rasvansiirtotekniikoiden ansiosta on mahdollista luoda harmonisempi ja naisellisempi kehon rakenne täyteläisimmillä ja pyöristetyimmillä pakaroilla. Safe BBL:n avulla kirurgimme poistaa ylimääräisen rasvan ravaimulla, kehosi alueilta joita et halua. Tämän jälkeen asiantuntija ruiskuttaa strategisesti osan tästä rasvasta pakaroihin. Tässä menetelmässä, toisin kuin tavallisessa BBL-menetelmässä, kirurgi käyttää kuitenkin ultraääntä. Ultraäänen ansiosta kirurgi seuraa tarkasti kanyylin sijaintia rasvaimun aikana. Siten rasvaembolian riski eliminoituu kokonaan.

Monet naiset kokevat, että heidän lantionsa litistyvät ja alkavat siksi painua joko luonnollisesti tai normaalin ikääntymisen seurauksena. Tämä johtuu siitä, että rasvakertymä vähenee ja lihakset yleensä heikkenevät iän myötä. Yksi tapa luoda tämä täyteys uudelleen on turvallinen BBL-menettely. Tämä leikkaus on osa kehon muotoilua, josta on tullut erittäin suosittu hoitotekniikoiden kehityksen myötä viime vuosina.

Verrattuna silikoni-implantiin, tämäntyyppinen rasvaa käyttävä interventio tuntuu luonnollisemmalta ulkonäöltään ja kosketukselta. Kun käytät rasvaa muotoilemaan lantiosi, ei ole vaaraa, että keho hylkää rasvaa. Turvallisen brasilialaisen pakarannoston avulla suoritat vähemmän invasiivisen toimenpiteen kuin muut augmentaatiotoimenpiteet; toivut nopeasti ja voit toimia taas normaalisti, mikä vähentää komplikaatioiden riskiä. Sekä rasvansiirto että rasvaimu ovat riskien kannalta erittäin turvallisia operaatioita. Siksi vakavia komplikaatioita, kuten tulehdusta tai veritulppia, ei todennäköisesti esiinny. Todellisia vaaroja ovat rasvaimun jälkeinen ihon karheus, ja silloin kannattaa tietää, että siirretyn rasvakudoksen eloonjäämisaste voi olla enintään 70 % siirretyn rasvakudoksen määrästä. Oikealla indikaatiolla ja oikealla tekniikalla suoritettu pakarannosto on kiitollinen leikkaus, koska sillä voi olla valtava positiivinen vaikutus. Tähän menettelyyn liittyy samat riskit kuin muihinkin toimintoihin. Tällaiset komplikaatiot hoidetaan yleensä joko pienellä uusintaleikkauksella tai usein vain antibioottihoidolla.
Brasilialainen butt lift on yhdistelmä liposveistoa ja rasvansiirtoa, joka suoritetaan saman leikkauksen aikana, mikä parantaa siluetin ulkonäköä. Ensin kirurgimme poistaa rasvan yläselästä, käsivarsista, vatsasta, reidestä, kyljestä tai muista alueista, joissa on ylimääräistä rasvaa. Asiantuntija puhdistaa erotetun rasvan, ja lääkäri valmistelee sen erityisesti seuraavaa käyttökertaa varten. Sitten useiden pienten viiltojen jälkeen kirurgi asettaa rasvasi kanyylillä tietyille pakaran alueille. Samaan aikaan kirurgi tarkkailee tätä kanyylia tarkasti ultraäänellä. Siten embolian riski poistuu. Tämä johtaa täyteläisempään takapuoleen ja kaareutuvaan vartalon muotoon.

Sairaalamme brasilialaisen pakarannostotoimenpiteen perusperiaate on muotoilla vartalo ihanteelliseen muotoon. Käytämme rasvaimua ja rasvansiirtoja luodaksemme kauniin mittasuhteisen tiimalasifiguurin yksittäisen naisen anatomian perusteella. Brasilialaisella pakarannostimella et vain saa lisää volyymia takaosaan. Myös rasvanottoalue kapenee, mikä antaa sinulle oikeasuhteisemman, naisellisemman ja terveemmän ulkonäön.

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse sekä sähköpostilla. 

Puhelinnumero: +358 40 573 5689 
Sähköposti: paivi.tylli@medilux.fi

bottom of page