top of page

ARM LIFT/KÄSIVARSIEN KOHOTUS

Kädet voivat olla yksi monimutkaisimmista alueista pitää tiukkana ja kireänä. Ruokavalio tai aktiviteetit voivat rakentaa lihaksia ja vähentää rasvaa. Kuitenkin genetiikka, laihtuminen ja ikääntyminen voivat silti aiheuttaa meille löysää käsivarren ihoa. Jopa merkittävän painonpudotuksen jälkeen käsivarret eivät usein palaa alkuperäiseen muotoonsa. Kun iho venyy ylimääräisen rasvan vastaanottamiseksi, se menettää kimmoisuutensa ja pysyy usein löysänä laihdutuksen jälkeenkin. Myös ihomme menettää joustavuutta ja venyy ikääntyessämme, mikä usein johtaa roikkumiseen, joka vaikuttaa vaatteiden istuvuuteen ja itseluottamuksemme.

Käsivarsien ylimääräisen rasvan ja ihon poistamisprosessia kutsutaan käsivarren kohotukseksi. Tämä toimenpide antaa nuoremman ja esteettisemmän ulkonäön. Käsivartemme altistuvat vuosien vaikutuksille, lisääntyneelle volyymille ja ihon kimmoisuuden menetykselle; ne aiheuttavat huomattavaa epämukavuutta luomalla epämiellyttävän vaikutelman tähän erittäin aktiiviseen kehomme osaan. Mitä suurempi rasvakertymä on, sitä enemmän iho roikkuu ja löystyy. Tämä puolestaan muuttaa merkittävästi käsivarren muotoa suhteessa muuhun vartaloon. Tämän kirurgisen toimenpiteen tarkoituksena on poistaa ylimääräinen iho ja rasvakudos viillolla käsivarren sisäpuolelta ja luoda harmonisempi ja nuorekkaampi ulkonäkö.

Massiivinen painonpudotus liikalihavuusleikkauksen jälkeen jättää potilaat usein tyytymättömiksi vatsan ja käsivarsien tai reisien löysään ihoon. Erilaisilla kehon leikkauksilla, kuten liikalihavuusleikkauksella, on potentiaalia merkittävästi parantaa tai parantaa potilaiden kehonkuvaa ja elämänlaatua. Käsivarsien kohotus on toimenpide, joka poistaa löysää ihoa ja ylimääräistä kudosta olkavarresta saadakseen symmetrisemmän ja luonnollisemman ulkonäön. 

Esteettisessä käsivarsikirurgiassa ylimääräinen iho leikataan ja ommellaan yhteen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että tällaisen leikkauksen suurin haittapuoli on, että se jättää kiistatta arpia leikkauksen päätyttyä. Kirurgimme yrittää kuitenkin sijoittaa viillon vähemmän näkyvälle alueelle ja voit peittää arven vaatteilla.

Käsivarren nostotoimenpiteessä, aivan kuten reiden, pakaran tai vatsanahanpoistoleikkauksessa,  kannattaa harkita tarkkaan, voitko hyväksyä sen mukana tulevan arven.
Yleensä voit sanoa, että mitä löysempi ihosi, sitä suurempi arpi jää.

Käsivarren nostotoimenpiteessä tehdään  viilto, joka ulottuu kyynärpäästä kainaloon. Anatomiasi ja löysyyden määrästä riippuen kirurgi tekee tämän viillon käsivarren tai selän kautta. Tietenkin pysyvä arpeutuminen molemmissa käsivarsissa on väistämätön seuraus tehokkaasta käsivarren nostotoimenpiteestä. Tietysti se on yksilöllistä, mutta palkintona on tukevat ja kauniisti muotoillut olkavarret.

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse sekä sähköpostilla. 

Puhelinnumero: +358 40 573 5689 
Sähköposti: paivi.tylli@medilux.fi

bottom of page