Palvelut

Olemme erikoistuneet suorittamaan monenlaisia kasvokirurgisia toimenpiteitä tarjotaksemme sinulle juuri sopivan ratkaisun tarpeisiisi.

Meillä on käytössämme uusimmat teknologiat, joita hyödynnämme aina potilasturvallisuuden varmistamiseksi ja parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Olipa kyseessä sitten kasvojenkohotus, nenäleikkaus, silmäluomileikkaus tai jokin muu kasvokirurginen toimenpide, voit luottaa siihen, että meidän asiantunteva tiimimme käyttää vain parhaita ja laadukkaimpia hoitomenetelmiä, jotka ovat suunniteltu sinun yksilöllisiin tarpeisiisi pohjautuen.

Haluamme sinun voivan tuntea olon itsevarmaksi ja tyytyväiseksi ulkonäköösi, ja siksi teemme parhaamme saavuttaaksemme juuri sinun toiveidesi mukaisen lopputuloksen.

Kasvokirurgia

Suoritamme vaativampiakin nenäleikkauksia korkealla ammattitaidolla. 

1. PRIMAARINEN NENÄLEIKKAUS

Vaikka usein sanotaan, että silmät heijastavat sielua, nenällä on tärkeä paikka kasvojen keskellä. Nenä voi vaikuttaa merkittävästi kasvojen estetiikkaan ja koettuun houkuttelevuuteen. Primaarinen nenäleikkaus on yksi tapa muuttaa nenän ulkonäköä. Primaarinen nenäleikkaus on termi, jota käytetään kuvaamaan kirurgista toimenpidettä, jolla muutetaan nenän kokoa, muotoa ja suuntaa.

Leikkaus luo luonnollisen kauniin nenän samalla kun se täydentää silmien, huulten ja muiden kasvojen piirteitä. Nenäleikkauksella voidaan onnistuneesti lievittää yleisiä kosmeettisia epätasaisuuksia, kuten pullistunutta, roikkuvaa tai neliömäistä nenää. Primaarisella nenäleikkauksella voidaan myös muotoilla uudelleen nenän siltaa, nenän kärjen kulmaa ja muuttaa sieraimen suuntaa.

Se kattaa henkilökohtaisen primaarisen nenäleikkauksen Turkissa (ensimmäinen nenäleikkaus), joka kestää noin 2-3 tuntia pienimpiä yksityiskohtia myöten millimetrimittauksin. Suoritettavalla leikkauksella ainutlaatuinen, kauniiden luonnollisten kasvojen kanssa yhteensopiva nenä tähtää toimivaan ja esteettisesti terveeseen ihmiseen.

Primaarinen nenäleikkaus on asianmukainen kauneuskirurginen leikkaus, joka suoritetaan yleisanestesiassa. Tämän nenäleikkauksen jälkeen pysyt sairaalassa yhden päivän ja lepäät hotellissa kuusi päivää. Voit nähdä toimenpiteen ensimmäiset tulokset ensimmäisestä viikosta lähtien. Potilaalla, jolle ei ole koskaan tehty nenäleikkausta, on se etu. Sillä nämä nenät ja niiden luunrusto on helpompi mallintaa ja niitä voidaan käyttää tarvittaessa siirtomateriaalina tai nenän naamiointina.

Potilaat, jotka hakevat primaarisia nenäleikkauksia Turkissa, ovat yleensä tyytyväisiä nenänsä ulkonäköön. Tämä johtuu siitä, että nenä saa esteettisen ulkonäön. Prosessin jälkeen ja kasvot ovat tasapainossa yleisilmeen kanssa. Pienikin muutos suhteessa tai symmetriassa voi heikentää muiden kasvonpiirteiden kauneutta. Tämä toimenpide on herkkä leikkaus, joka voi tuottaa hämmästyttävän kauniita tuloksia – nenän kosmeettiset muutokset liittyvät kuitenkin elintärkeisiin toimintoihin, kuten nenä hengitykseen2. SEKUNDAARINEN NENÄLEIKKAUS

Vaikka nenän kosmeettinen korjaus on vaikein nenäleikkaustoimenpiteistä, sekundaarinen nenän korjausleikkaus tai revision rinoplasty on paljon monimutkaisempi. Ero positiivisten ja epäonnistuneiden tulosten välillä sekundaarisessa nenäleikkauksessa on vain 1-2 mm. Itse asiassa parhaat tulokset saadaan ensimmäistä kertaa nenässä.

Revision-rinoplastiaa varten kirurgin on oltava hyvin koulutettu ja kokenut tällä alalla saavuttaakseen tehokkaat nenäleikkaustulokset. Tätä kokemusta voidaan mitata osallistumalla alueen kehitykseen uusilla tekniikoilla, koulutuskursseilla ja revisiointerventiokirjallisuuden koulutuksella.

Sekundaarisen nenäleikkauksen ongelmat vaativat usein luuston tuen palauttamista, vaikka ne voidaan joskus korjata käyttämällä peruskirurgisia tekniikoita oikein. Nenärungon rakentaminen on monimutkaista ja vaatii kolmiulotteisen käsityksen nenän anatomiasta.

Sekundaarisen nenäleikkauksen haastavin osa on ihonalainen arpikudos ja ihon laadun heikkeneminen aikaisemmista leikkauksista johtuen. Kirurgi voi korjata ruston luurankoa poistamalla puutteita ja tukemalla tai poistamalla ylimääräisiä. Kaikki nämä huomioon ottaen voit ymmärtää, että sekundaarinen nenäleikkaus on monimutkaisempi toimenpide kuin primaarinen nenäleikkaus (ensimmäinen nenäleikkaus).

Yleisiä komplikaatioita nenäleikkauksen jälkeen ovat:

Nenän kärjen ja nenän harjanteen epäsymmetria.
Roikkunut nenän kärki.
Nenän kärjen liiallinen kapeneminen.
Sivuseinän voimakas heikkeneminen.
Lisäksi oleellisia ovat nenäsiipien romahtaminen tai sisäänveto, nenäluun katon avautuminen, käänteinen V-muodonmuutos, sekä esteettisten että toiminnallisten ongelmien liiallinen kapeneminen sekä ihon laadun heikkeneminen.

Yksityiskohtainen ongelma-analyysi ja potilaskohtaisten kirurgisten tekniikoiden oikea soveltaminen ovat tarpeen tällaisten komplikaatioiden estämiseksi primaarisessa nenäleikkauksessa. Toissijaisessa nenäleikkauksessa, joka sisältää monenlaisia ongelmia, kirurgin on tehtävä monimutkaisempi suunnitelma ja sovellettava sitä huolellisesti niiden poistamiseksi. Kirurgimme korjaa kaikki nämä ongelmat rekonstruoimalla normaalin nenän anatomian rustokudoksen avulla.

Ratkaisevin vaihe tässä leikkauksessa on väliseinän rekonstruointi, koska väliseinä muodostaa nenän pohjan. Turkissa suoritetulla toissijaisella nenäleikkauksella kirurgimme rekonstruoi tämän usein heikentyneen pohjan. Tärkein prosessi on ruston löytäminen. Kirurgimme käyttää kylkilustoa valmistamalla sen oikealla tekniikalla potilaille, joilla on riittämätön vasemman nenärusto ja sopimaton korvarusto. Kirurgimme, jolla on kokemusta alalta useiden vuosien ajan, kiinnittää huomiota kaikkiin yksityiskohtiin ruston poistamisessa, valmistelussa ja käytössä. Tästä syystä lääkärimme tarkistaa jatkuvasti potilaan mukavuutta ja leikkauksen tulosta. Siksi voit saada hyvän kestävän lopputuloksen.


3. ETNINEN NENÄLEIKKAUS


Mikä on etninen nenäplastia?

Etninen nenäleikkaus on toimenpide, jolla on samat tavoitteet kuin perinteisellä nenäleikkauksella. Tämä menettely vaatii kuitenkin erityisiä tekniikoita, jotta voidaan ottaa huomioon erot kasvojen rakenteessa afrikkalaisten, aasialaisten ja latinosyntyisten ihmisten välillä. Jokaisella etnisellä ryhmällä ei ole vain erilaisia rustoluun rakenteita, vaan ne eroavat myös ihon koostumuksesta ja paksuudesta. Samoin jokaisella kulttuurilla on erilainen käsitys siitä, mikä on esteettisesti miellyttävää. Siksi sinun tulee ottaa nämä tekijät huomioon etnisessä nenäleikkauksessa.

Etninen nenän muotoilu käyttää monia samoja tekniikoita kuin perinteinen nenäleikkaus. Mutta sen on myös mukauduttava erilaisiin luurakenteisiin, jotka ovat ominaisia eri etnisiin ryhmiin kuuluville ihmisille. Kirurgimme, jotka ovat etnisten nenäleikkausten asiantuntijoita, harkitsevat haluamiasi tuloksia ja tasapainottavat nenän kasvojesi luonnollisten mittasuhteiden kanssa.


Kun harkitaan plastiikkakirurgisia toimenpiteitä, monet ihmiset haluavat säilyttää ainutlaatuiset piirteensä ja kauneutensa, erityisesti samalla kun käsitellään kosmeettisia huolenaiheita, jotka liittyvät etnisen identiteettinsä säilyttämiseen. Aivan kuten ei ole kahta samanlaista ihmistä, eri roduilla ja etnisillä ryhmillä on erityisiä kasvonpiirteitä, jotka erottavat heidät muista. Viime vuosina perinteiset plastiikkakirurgian tekniikat, kuten nenäleikkaus tai nenän muokkaus, on kuitenkin sopeutettu vain länsimaisiin kasvo- ja luurakenteisiin.

Aasialaiset nenät esiintyvät tyypillisesti matalana, suorana siltana, jossa on leveä silta nenän keskellä. Lisäksi tämän nenätyypin ulkonäkö on heikompi, ja siinä on leveät nenän luut, pyöristetyt ja joskus litteät kärjet, leveät sieraimet, joiden ulkoseinät on paksu iho, ja sileä rusto.

Espanjalaisilla (afroamerikkalaisilla) potilailla, joiden syntyperä on Etelä- tai Keski-Amerikasta, on näkyvä ulkoneva korkea silta, paksu iho ja leveät sieraimet, joissa on paksut ulkoseinät. Tämän rodun ihmisillä on myös yleensä nenän piirteitä, kuten leveä litteä kärki, lyhyt ylähuuli ja pehmeämpi, heikompi nenä.

Koska kasvojen ulkonäössä ja rakenteessa on niin paljon vaihtelua eri etnisten ryhmien välillä, kirurgimme voi käyttää tiettyjä kirurgisia tekniikoita saavuttaakseen haluamasi tulokset. Kirurgeillamme on laaja kokemus ja koulutus kaikkien rotujen potilaiden nenäleikkauksista. Jos olet kiinnostunut etnisestä nenäleikkauksesta, kirurgimme räätälöivät kirurgisen lähestymistapansa juuri sinua varten varmistaakseen, että saat halutut tulokset samalla kun otat huomioon monimuotoisuuden.

Etniset nenäleikkaukset Turkissa käyttävät yleensä jostain syystä tähän nenäleikkaukseen. Näitä syitä ovat nenäselän suureneminen, sieraimien kapeneminen ja muotoutuminen, kuoppien ja painaumien poistaminen tai nenän kärjen suureneminen ja määrittely.

Ihmisiä kaikista etnisistä taustoista tulvii Turkkiin kirurgiemme hoitoon. Siksi yrityksellämme on laaja kokemus kaikkien etnisten ryhmien hoidosta. Kirurgien koulutus monimuotoisessa yhteisössä antaa heille ainutlaatuisen käsityksen kunkin etnisen nenäleikkaustoimenpiteen lähestymisestä.

Asiantuntijamme pitävät nenäleikkausta miellyttävimpänä ja haastavimpana leikkauksena. Tämä tekee etnisestä nenäplastiasta paljon monimutkaisempaa ja nautinnollisempaa. Kun etnisen nenäleikkauksen tulokset alkavat näkyä Turkissa, tavoitteena on tehdä potilaan nenästä esteettisesti miellyttävämpi. Mutta muutokset ovat niin hienovaraisia, että kukaan ei voi määrittää tarkkaa eroa ulkonäössä.

Olet luultavasti kuullut kasvojenkohotuksesta, mutta tiedätkö myös kulmakarvojen kohotuksesta? Kulmakarvojen kohotus ei vain ratkaise silmien roikkuvia kulmakarvoja. Voit myös valita tämän toimenpiteen kasvosi eri alueiden hoitoon. Kulmakarvojen kohotus on tällä hetkellä yksi suosituimmista toimenpiteistä.

 

Kulmakarvojen kohotus on toimenpide, jonka tarkoituksena on nostaa kulmakarvoja ja samalla korjata mahdolliset epäsymmetrisyydet. Kulmakarvojen muodon muuttaminen on nykyään yhä suositumpaa. Kulmakarvojen leikkaus ei ole tarkoitettu vain kosmeettisista syistä, vaan sitä käytetään myös kasvojen symmetrian korjaamiseen tietyissä sairauksissa, kuten kasvohermovauriossa.

 

Kulmakarvojen kohotuksesta on tulossa yleinen toimenpide maailmanlaajuisesti, myös meillä Mediluxilla. Kasvot ja otsa täydentävät ihmisen kokonaisulkonäköä ja kulmakarvojen välinen alue korostaa yksilöllisyyttä. Ikääntymisprosessissa ei ole vain kimmoisuuden menetystä ja otsan laskua; ryppyjä syntyy kulmakarvojen ja otsan väliin. Yleisimpiä ilmeitä ovat huolestunut, väsynyt, ryppyinen tai rypistynyt ilme, joka lisää vuosia ja vie kauneuden. Voit ratkaista nämä liitännäisilmiöt (esim. ikääntymisen vaikutusten vähentämiseen ja ilmeiden pehmenemiseen liittyviin ongelmiin) nykyaikaisesti ja hellästi kulmakarvojen kohotustoimenpiteen avulla.

 

Potilaat haluavat aluksi korjata silmäluomiaan, mutta eivät usein ymmärrä, että ongelmat johtuvat yleensä etuseinän tai kulmakarvojen löystymisestä. Otsan ja kulmakarvojen kohotukset voidaan yhdistää paremman ja tehokkaamman tuloksen saavuttamiseksi. Kulmakarvojen kohotus on toimenpide, joka nostaa otsaa ja kulmakarvoja samalla kun uudistaa silmänympärysihoa. Lisäksi asiantuntijamme korjaa ryppyjä nenän tyvestä, poikittais- ja vaakasuoria ryppyjä otsassa tai liikuttamalla kulmiasi varovasti luodaksesi kirkkaamman ja juhlavamman ilmeen.

 

Turkissa kulmien kohotus suoritetaan yleisanestesiassa. Kulmakarvojen kohotus voidaan tehdä useilla tavoilla nostamalla otsaa tai muotoilemalla kulmakarvoja täydelliseksi symmetriaksi. Kulmakarvojen kohotuksiin Turkissa kirurgimme voi aina yhdistää mitä tahansa menetelmää. Tavallisessa plastiikkahoidossa kirurgi tekee viillon hiusrajan yläpuolelle, ja kirurgi piilottaa tämän viillon hiusrajan alapuolelle tai tekee arven juuri kulmakarvan yläpuolelle (korjaustapauksessa). Kulmakarvojen kohotusprosessi kestää noin 1,5-2 tuntia ja sen avulla voit palata arkeesi muutaman viikon toipumisen jälkeen hoidetusta alueesta tai toimenpiteen laajuudesta riippuen. Hoito on tarkoitettu sekä naisille että miehille, ja vielä paremman tuloksen saavuttamiseksi tämä toimenpide voidaan yhdistää muihin esteettisiin toimenpiteisiin, kuten kasvojenkohotukseen, lipofillingiin ja botuliinitoksiinin laittamiseen.

 

 

Mikä on Brow Lift?

 

Kulmakarvojen kohotus on kirurginen toimenpide, jossa kirurgi voi nostaa kulmakarvoja, muuttaa niiden muotoa ja poistaa epäsymmetriaa. Toimenpide suoritetaan yleisanestesiassa ja turvotus ja mustelmat häviävät muutaman viikon kuluessa leikkauksesta. Toiminnon tulos on yleensä pitkäkestoinen.

 

Kulmien kohotus tai esteettinen kulmakarvojen leikkaus vähentää ryppyjä otsassa ja nenässä. Se kohottaa kulmakarvoja, säätää niiden kaarevuutta ja muuttaa siten yleisilmettäsi. Otsasi iho haalistuu ja näytät nuoremmalta. Toimenpide voidaan yhdistää ylä- ja alaluomien plastiikkakirurgiaan sekä kissansilmäleikkaukseen. Tämä ei kuitenkaan yleensä ole välttämätöntä, sillä kulmakarvojen kohotus nostaa myös silmäluomet. Vaihtoehtoisesti kirurgimme voi täydentää kasvojenkohotuksen.

 

Kulmakarvojen kohotuksen piiriin kuuluu useita erilaisia toimenpiteitä. Helpoin tapa on poistaa iho kulmakarvojen yläpuolelta, mikä nostaa kulmakarvoja. Kulmakarvojen kohotuksiin Turkissa yrityksemme käyttää endoskooppeja, jotta saat mukavan kokemuksen.

Ajan kuluminen, ihon pitkäaikainen altistuminen auringolle tai päivittäisen stressin vaikutukset näkyvät kasvoilla ja kaulalla. Kasvoille alkaa ilmestyä uria ja poimuja, jolloin kasvojen ilmeet menettävät selkeyden ja sävyn. Kasvojenkohotuksen ansiosta on mahdollista poistaa nämä ikääntymisen merkit. Ihon kimmoisuus ja laatu heikkenevät koko elämän ajan. Kasvojen hienot rypyt ja poimut syvenevät. Kasvojen ja kaulan iho ohenee ja löystyy. Joillakin ihmisillä iho vanhenee ennenaikaisesti perinnöllisistä syistä johtuen, mutta tupakointi ja liiallinen altistuminen auringolle voivat myös vaikuttaa aikaisempaan muutoksiin. Kasvojen kohotus poistaa ylimääräisen ihon niskan yläosasta sekä kasvojen ala- ja keskiosista ja nostaa kasvojen pehmytkudoksen nuorempaan asentoon. Näin saat nuorekkaamman ja raikkaamman ulkonäön, mikä nuorentaa ulkonäköäsi lähes kymmenen vuoden ajan. Näin ollen operaatio ei muuta ihmisen perusulkonäköä.

Yleisin syy kasvojenkohotuksen valitsemiseen Turkissa on hamsterin pussit. Hamsteripussit ovat ylimääräistä ihoa leuan puolella, erityisesti suun kulman ulkopuolella. Liiallinen iho vähentää kasvojen ja kaulan välistä siirtymää, jolloin henkilö näyttää vanhemmalta. Kasvojenkohotuksen aikana ylimääräinen iho tasoittuu niin, että siirtymä alaleuan ja kaulan välillä tulee terävämmäksi ja siten selvemmäksi. Kasvojenkohotuksella on myös nuorentava vaikutus silmien alla olevaan poskialueeseen ja uurteisiin nenän alaosasta suun kulmiin. Päinvastoin, suun ympärillä olevat rypyt eivät vaikuta. Voit kokeilla vetämällä käsilläsi ihoa leuan ympäriltä ja poskia kohti korvia ymmärtääksesi, kuinka toimenpide muuttaa ulkonäköä. Plastiikkakirurgi voi poistaa sisäänvedetyn ylimääräisen ihon. Kasvojen kohotus on kirurginen hoito, joka poistaa ylimääräisen ihon kasvoilta ja kaulalta ja kiristää lihaksia, poistaa roikkumisen merkkejä ja parantaa kasvojen sävyä ja kirkkautta. Tämä interventio osoittaa, että yli 40-vuotiaat naiset tai miehet haluavat tehokkaan ja pitkäkestoisen kasvojen nuorentamishoidon palauttaakseen kasvojensa vuosien aikana kadonneen elinvoiman. Kasvojenkohotus on esteettinen toimenpide, jonka ensisijaisena tavoitteena on torjua ikääntymistä edessä. Ihoa kiristetään minimaalisesti invasiivisella leikkauksella, joka poistaa kasvojen ja kaulan ryppyjä ja epäpuhtauksia.

Kasvojenkohotuksen leikkaus Turkissa on yksi parhaista esteettisistä toimenpiteistä. Jotkut kasvoalueet tarvitsevat muita täydentäviä toimenpiteitä kuin kasvojenkohotuksen pienten ryppyjen tai epätäydellisyyksien korjaamiseksi. Kasvojen esteettinen asiantuntijamme päättää ihanteellisen hoidon käynnilläsi. Kasvojenkohotuksen avulla saat monia etuja:

Poista syvimmät rypyt koko kasvoilta ja kaulalta.

Poistaa urat ja poimut huulilta, leualta, otsalta ja kaulalta.

Paranna silmänympärysalueen estetiikkaa, usein täydennettynä Botoxilla tai muilla tekniikoilla

Kasvojen ihon löystyminen on selvä merkki ikääntymisestä. Tämä voi olla monille naisille luonnollinen kompleksi. Muut tekijät, kuten vuosien kuluminen, suojaamaton altistuminen auringolle ja stressi, aiheuttavat vakavia vaurioita kasvojen ja kaulan iholle ja tulevat selvemmiksi vuosien myötä. Kasvojenkohottaminen on yksi vaikutusvaltaisimmista ja pitkäkestoisimmista tavoista palauttaa kasvojen menetetty elinvoimaisuus; se vähentää painumista ja korjaa vaurioituneita alueita.

Lyhyesti sanottuna tärkein saavutettava elementti on nuorentava vaikutus. Kuten minkä tahansa esteettisen lääketieteellisen hoidon, kasvojenkohotuksen tavoitteena on parantaa ulkonäköämme ja parantaa oloamme.

Ennen kuin opit lisää mid-faceliftistä, on tärkeää ymmärtää kasvojen rakenne ja kuinka ikääntymisprosessi vaikuttaa tähän alueeseen.

 

Kasvot muodostuvat rasva-, lihas- ja ihokerroksista kasvojen luiden päällä. Kuten käytetty kuminauha, se menettää joustavuutensa ajan myötä ja ihokudokset heikkenevät. Tämän seurauksena iho menettää kimmoisuutensa ja kykynsä pysyä hengissä. Aliravitsemus, auringolle altistuminen ilman asianmukaista suojausta ja stressi ovat joitain tekijöitä, jotka aiheuttavat kasvojen ikääntymistä. Reaktiona näihin tottumuksiin ihon elastiini- ja kollageenitukiverkosto tuhoutuu ja häviää.

 

Lisäksi toinen kasvojen rakenteeseen suoraan vaikuttava tekijä on kasvolihasten heikkeneminen. Kun näin tapahtuu, kasvojen pyöristymisestä vastaavat rasvakertymät vähenevät ja vähenevät, mikä johtaa onttoihin alueisiin, roikkuviin poskiin ja näkyviin ryppyihin kasvojen keskellä.

 

30-vuotiaasta alkaen ihon hyaluronihappo (kosteusindeksi) laskee ja kollageenin tuotanto vähenee päivittäin. Tämän seurauksena ihomme ei pysty säilyttämään kimmoisuuttaan ja alkaa roikkua painovoiman vaikutuksesta. Kasvojen roikkuminen voi edetä jokaisella eri tavalla. Kuivaihoisten ihmisten kasvot ryppyistyvät ja alkavat ajan myötä roikkua. Ryppyjä ei juurikaan näe rasvaisella iholla, mutta toisaalta roikkumisen kokee nopeammin.

 

Yksi syy kasvojen keskikolmanneksen roikkumiseen on se, että emme huolehdi ihostamme kunnolla. Kun ensimmäiset ikääntymisen merkit ilmaantuvat, botuliinitoksiinin sekä kosteutuksen ja täyteainetuen lisääminen hidastaa kasvosi ikääntymistä ja auttaa niitä ikääntymään paremmin.

 

Riittää, kun katsot peiliin ymmärtääksesi, että kasvosi ovat menettäneet volyymia. Jos poskien täyteläisyys on vähentynyt, kasvosi näyttävät suorakaiteen muotoisilta soikean sijaan ja keskikasvosi näyttävät litteämmiltä, ikääntymisen vaikutukset ovat alkaneet näkyä kasvoillasi. Toinen merkki keskikasvojen roikkumisesta on alaluomet. Jos silmänympäryspussit näyttävät näkyvältä ja pidemmältä kuin ennen, ne ovat alkaneet roikkua. Posken ja silmäluomien välinen notko saa ihmisen näyttämään vanhemmalta ja väsyneemmältä kuin hän on. Keskipitkän kasvojenkohotuksen avulla nämä alueet käsitellään, jolloin kasvosi näyttävät sileämmiltä, nuoremmilta ja pehmeämmiltä.

 

Mid facelift Turkissa on kasvojen nuorentava toimenpide, joka kattaa alaluomet, posket ja poskipäät. Kasvojen keskialue on yksi ensimmäisistä paikoista, joissa ikääntymisen merkit näkyvät kasvoilla. Alemmat silmäluomet, jotka muotoutuvat ympäristötekijöiden vuoksi, painuvat ja kasaantuvat poskikudokselle. Koska ihon alla ei ole kollageenia, ihokudos menettää joustavuutensa ja poskipäät alkavat näyttää tyhjiltä. Kun katsot peiliin, et näytä niin täyteläiseltä, raikkaalta ja nuorelta kuin ennen; tämä johtuu ikääntymisen aiheuttamasta volyymin menetyksestä ja lisääntyneistä ryppyistä. Endoskooppisen keskivaiheen kohotuksen avulla Turkissa saat kasvojenkohotuksen ja näytät vähintään kymmenen vuotta nuoremmalta. 

 

Endoskooppinen mid facelift tarjoaa ainutlaatuisia etuja:

 

Kadonneen pehmytkudoksen uusiutuminen keskikasvossa

Nostaa roikkuvia poskia ja silmänympäryspusseja

Muovaa täyteläisyytensä menettäneen poskipään

Saat kasvoille nuoren ja dynaamisen ilmeen

Säätelee alaluomeen ja posken välistä etäisyyttä

Syvien juonteiden poistaminen nenän ja huulten välistä

Kulmaluun pienennysmenetelmästä on tullut erittäin suosittu viime aikoina. Ulkoneva otsa on olennainen maskuliininen piirre miehen kasvoissa. Tästä syystä useimmat naiset ja pieni joukko miehiä, joilla on näkyvä otsa, valitsevat korjaustoimenpiteitä, jotka voivat auttaa vähentämään tai poistamaan tätä ominaisuutta. Paras menetelmä, jota voit käyttää tällaisissa tapauksissa, on kulmakarvojen pienentäminen.

 

Tässä menetelmässä asiantuntijat tekevät viillon juuri hiusrajaan, mikä peittää tehokkaasti tai mahdollistaa hiusrajan lisäkorjauksen. Hiusrajaviiltojen aiheuttamia arpia on usein vaikea havaita muutaman kuukauden kuluttua. Mutta se voi olla aluksi melko selvää.

 

Tässä leikkauksessa kirurgit pienentävät kulmaluuta ja silmäkulman reunoja. Asiantuntijat voivat pehmentää ja pyöristää ulkonevaa otsaluuta, jolloin silmät näyttävät kirkkaammilta ja avoimemmilta. Kulmakarvoja nostamalla ja muotoilemalla saat myös naisellisemman kulmakulmapoimun.

 

Kulmien luun pienennys on myös tehokas toimenpide, joka voi muuttaa ulkonevan miehen otsan keskimääräiseksi naiseksi. Tämä lähestymistapa on yksi johtavista kasvojen feminisointileikkaustoimenpiteistä. Useimmissa tapauksissa kirurgit tekevät otsan muotoilun yhdessä hiusrajan pienentämisen tai kulmakarvojen kohotuksen kanssa leikkauskohdan sijainnin vuoksi. Tällä tavalla saat täydellisen esteettisen ulkonäön.

 

Kasvojen yläosalla on merkittävin vaikutus kauneuteen ja naisellisuuteen. Turkissa kulmaluun pienennys pyrkii muotoilemaan silmien yläpuolista luuta niin, että valo voi korostaa kasvojen yläosaa. Yleensä luutyöt tehdään yhdessä kulmakarvojen kohotuksen ja hiusrajan vähentämisen kanssa. Ulkonevat kulmaharjat voivat saada ihmiset näyttämään maskuliinisilta, 

 

Kulmaluun ulkonemasta, poskionteloiden etuseinämän paksuudesta, poskionteloiden koosta ja yleisestä otsasta riippuen on useita erilaisia kulmaluun pienennysmenetelmiä, joita kirurgit usein käyttävät. Tyypillisesti asiantuntijamme määrittävät sopivimman tyypin etuseinän leveyden mukaan, joka on kulmaluun projektio. Tämä sisältää myös otsan ja poskiontelon kokonaiskoon.

 

Asiantuntijat voivat myös yhdistää leikkauksen hiusrajan parantamiseen tai vähentämiseen. Kirurgit määrittävät viillon tai arven sijainnin otsasi anatomian, hiusrajan ja sen perusteella, oletko saanut lisähoitoa. Frontaalisen poskiontelon korjaaminen on ratkaisevan tärkeää parhaiden tulosten saavuttamiseksi tällä hoidolla. Tämä poskiontelo on ilmatasku, joka ulottuu nenän yläosasta otsaan. Useimmat ihmiset tarvitsevat muutakin kuin pelkän luun uudelleenmuotoilun.

Silmien ympärillä oleva alue koostuu ohuesta ihokerroksesta, jossa on enemmän aistihermoja kuin useimmissa muissa kehon paikoissa. Ihon alla on laiha lihas. Iän myötä useimmilla ihmisillä on yleensä ylimääräistä ihoa ylemmissä silmäluomissa ja pusseja alemmissa silmäluomissa. Silmäluomen korjaus kuuluu miesten ja naisten yleisimpiin esteettisiin toimenpiteisiin. Löystynyt iho poistuu, jolloin ulkonäkö on raikkaampi ja nuorempi. 

 

Ihon alla on ohut lihaksisto. Silmissä on pienet lihakset, jotka nostavat ja laskevat silmäluomia. Silmämunan ympärillä oleva lihaskerros auttaa avaamaan, sulkemaan tai puristamaan silmää. Silmämuna on hyvin suojattu ohuiden esteiden ympäröimällä rasvakerroksella. Rasvakerroksen ulkopuolella ovat ylä- ja alaluomien lihakset, vastaavasti.

 

Ajan myötä iho menettää osan elastisuudestaan. Tämä voi johtaa raskaisiin, roikkuviin silmäluomiin tai silmäpusseihin sekä ylimääräiseen ihoon, rasvaan ja lihaksiin, jotka voivat näyttää väsyneeltä. On suuri ero siinä, kuinka paljon rasvaa näkyy jokaisen henkilön silmien ylä- ja alapuolella.

 

Jotkut asiat voivat kuitenkin aiheuttaa raskaat silmäluomet. Se voi olla synnynnäistä matalalle asettuneiden kulmakarvojen vuoksi. Mutta se kehittyy vuosien aikana ylimääräisen ihon, lihaksen ja rasvan vuoksi. Useimmissa tapauksissa tämä tila johtuu silmäluomien löystyneen ihon ja roikkuvien kulmakarvojen yhdistelmästä. Vaikeissa tapauksissa silmäluomien ihopoimut voivat kasvaa riittävän suuriksi peittämään silmän. Tämä voi aiheuttaa näkökentän kapenemisen, polttavan punaisia silmiä ja päänsärkyä. 

 

Silmien ympärillä olevat pienet lihakset voivat myös rentoutua. Tämä tarkoittaa, että silmäluomien takana oleva ohut rasvakudos voi työntyä esiin esteiden läpi ja erottua selvästi. Niitä kutsutaan usein silmän alla pussiksi.

 

Silmäluomen korjauksella Turkissa voit poistaa ylimääräisen ihon ja kiristää lihaksia ja pieniä rasvaulokkeita silmäluomissa. Kirurgi voi tehdä ala- ja yläluomien toimenpiteet erikseen tai nämä kaksi toimenpidettä on mahdollista yhdistää. Yrityksemme kokeneet kirurgit antavat sinulle esteettisen ulkonäön silmäluomien korjaustoimenpiteellä.

Kaksoisluomien korjaus, joka tunnetaan myös nimellä aasialainen silmäluomen leikkaus, on tehokas toimenpide, jota ihmiset käyttävät usein korjaamaan silmäluomen ryppyjä ja parantamaan silmän muotoa. Ryppyjen korkeuden asiantuntijat mukauttavat sen ulkonäön ja silmän anatomian mukaan, jonka henkilö haluaa.

 

Koillissyntyiset ihmiset (kuten Kiina, Korea, Japani ja Taiwan) pitävät pienemmästä rypytyskorkeudesta, yleensä 2,5–7 mm. Sitä vastoin kaakkoissyntyiset ihmiset (Vietnam, Malesia, Myanmar ja Indonesia) pitävät tyypillisesti parempana 5 ja 11 mm:n taitteen korkeutta. Tämä toimenpide voi sisältää myös kirurgien poistavan ylimääräistä rasvaa ja ihoa halutun tuloksen saavuttamiseksi. Kirurgit voivat yhdistää prosessin epikantoplastiaan ja laajentaa silmän sisäkulmaa nenää kohti. Tämä tehokas yhdistelmä parantaa silmien ulkonäköä lisäämällä niiden korkeutta ja leveyttä.

 

Kaksoisluomien korjaus Turkissa on suhteellisen yksinkertainen. Turkissa aasialaisessa silmäluomen leikkauksessa kirurgimme ompelevat silmäluomet tai tekevät pienen viillon silmäluomen luonnolliseen poimuon ja korjaavat roikkuvaa silmäluomen ottamalla pienen määrän rasvaa ja lihaksia. Asiantuntijamme voivat suorittaa tämän toimenpiteen sairaalassa, nukutuksessa ja muiden esteettisten leikkausten yhteydessä. Potilaat voivat palata nopeasti töihin 1-2 viikon kuluessa leikkauksesta ja yleensä täysin toipua 2 viikon kuluessa turvotuksen väistymisestä. Kaksoisluomien korjausmenettely parantaa silmien ulkonäköä dramaattisesti. Se korjaa silmän sisäkulmaa peittäviä poimuja, mikä auttaa sinua saavuttamaan selkeämmät alaluomet, ilmeisemmät silmät ja houkuttelevamman yleisilmeen.

 

Toipuminen kaksoisluomien korjaustoimenpiteen jälkeen vaihtelee henkilöstä toiseen riippuen kirurgien valitsemasta lähestymistavasta. Alkuperäinen toipuminen kestää noin 2 viikkoa, kun taas täydellinen paraneminen voi kestää hieman kauemmin.

 

Epäsymmetriset tulokset ovat kuitenkin yleisin ongelma, jonka potilaat voivat kohdata kaksoisluomien korjaustoimenpiteen jälkeen. Myös tämän ongelman syntyminen on lähes mahdotonta, koska plastiikkakirurgimme ovat erittäin kokeneita ja tekevät viillot erittäin huolellisesti. Turvotus ja punoitus ovat yleensä toimenpiteen yleisiä sivuvaikutuksia, mutta häviävät muutaman viikon kuluttua. Muita harvinaisempia komplikaatioita ovat verenvuoto, infektio ja näköhäiriöt.

Haluatko paljon täyteläisemmät ja esteettisemmät huulet? On olemassa vaara, että nenän ja punaisen huulen välinen etäisyys kasvaa ja ylähuuli kapenee iän edetessä ja niillä, joilla on geneettinen taipumus. Tässä huulten kohotus voi olla hyvä ratkaisu.

 

Lip Lift lyhentää nenän ja punaisen huulen välistä ihoa poistamalla ihon viiksimäisesti. Näin huulen puna-alue näyttää kirkkaammalta ja lisää huulille volyymia. Jos täyteläisyys  on tärkein prioriteettisi, rasvasiirteiden levittäminen huulille on mahdollista. Haava tulee vain nenän puolella ja seuraa sitä niin, että se on lähes näkymätön parantumisen jälkeen.

 

Huulten kohotus on esteettinen kirurginen toimenpide, jossa ylähuuli vedetään ylös ja käännetään poispäin hampaista. Tämä saavutetaan tekemällä pieni viilto ylähuulen yläpuolelle ja poistamalla iho- ja kudoskaistale. Viilto voi olla ylähuulessa tai juuri nenän alapuolella. Huuli näyttää täyteläisemmältä, kun se paranee, koska alapuoli näkyy enemmän.

 

Tätä toimenpidettä etsivät usein naiset, joilla on ohut ylähuuli. Se tehdään myös yleensä naisille, joiden ylähuuli on paljon pidempi kuin alahuuli tasapainoisen ulkonäön saavuttamiseksi. Toinen yleinen syy huulten kohoamiseen on ikä. Kasvojen luut kutistuvat ikääntyessämme, jolloin iho roikkuu löysemmin. Lisäksi kasvojen rasva- ja pehmytkudokset alkavat menettää joustavuuttaan ja löystyvät ihoa. Tämä voi aiheuttaa sen, että ylähuulen  vaaleanpunainen osa on lähes näkymätön. Roikkuvat huulet voivat myös estää hampaiden näkymisen hymyillessä.

 

Huulten kohotus toimii myös korjaamaan niin kutsuttua amorin kaarta, V-muotoista aluetta ylähuulen keskellä. Tämä yleensä tulee pinnallisemmiksi kasvojen ikääntyessä. Lip lift yrittää palauttaa sen alkuperäisen syvyyden ja siten nuoremman näköisen suun. Tätä toimenpidettä käytetään myös suun kulmien nostamiseen ikääntymiselle tyypillisen alaspäin suuntautuvan hymyn poistamiseksi.

 

Huulten kohotus Turkissa eroaa huulten suurentamisesta, jossa kosmeettinen täyteaine, kuten hyaluronihappo, ruiskutetaan saadakseen huulet näyttämään täyteläisemmiltä. Jonkin ajan kuluttua huulten suurennuksen jälkeen se kuluu pois ja huulet alkavat ohentua tai roikkua uudelleen. Kirurginen huulten kohotus on kuitenkin pysyvä toimenpide ja se voi lyhentää ylähuulen ja nenän pohjan välistä etäisyyttä.

 

Toipuminen huulten kohotusleikkauksen jälkeen Turkissa on tyypillisesti nopeaa, ja turvotusta esiintyy vain muutaman ensimmäisen päivän ajan. Voit aloittaa meikin ja muut kasvojenhoitotuotteet uudelleen yhden päivän leikkauksen jälkeen. Tämän leikkauksen komplikaatiot ovat yleensä vähäisiä, mutta niihin voi sisältyä viillon tai arven irtoaminen, mikä heikentää suunniteltua ulkonäköä.

Miksi ”kissansilmähoito” on niin suosittu nykyään? Julkkikset, kuten Kylie Jenner ja Kim Kardashian, ovat lisänneet suosiota tähän leikkaukseen. Jos etsit samanlaista seksikästä kissan silmiä, tämä on leikkaus, jota sinun tulee harkita. Toimenpide nostaa silmän ulkokulmia luoden eksoottisemman ilmeen. Kissan silmät kaunistavat ulkonäköä ja poistavat väsymystä kasvoilta. Kirurgit voivat täydentää kissan silmähoitoa muilla tekniikoilla saadakseen vielä enemmän hyötyä.

 

Silmät ovat yleensä ensimmäinen osa ihmisiä, jotka katsovat sinua. Näkymä ja paljon muuta on vaikuttava tila, joka näinä aikoina heijastaa paljon meistä. Siksi on välttämätöntä, että pidät siitä huolta. Tiedätkö viime vuosien menestyneimmän esteettisen hoidon? Kissansilmät antavat sinulle kohottavan vaikutuksen ja nuoremman, raikkaamman ja kirkkaamman ilmeen silmiisi. Sen lisäksi, että kissan silmät ovat yksinkertainen ja minimaalisesti invasiivinen toimenpide, ne tarjoavat Turkissa erittäin luonnollisia ja näkyviä tuloksia heti ensimmäisestä hetkestä lähtien.

 

Kissansilmät tai ketunsilmät ovat hoito, joka nostaa kulmakarvojen häntää tensorilankojen ansiosta. Sen tehtävänä on suunnata kulmakarvat kohti otsaa vetämällä. Siten kulmakarvat ovat suoremmat ja korkeammat, ja korkeat kulmakarvat ovat synonyymejä nuoruudelle. Se lisää, että ne parantavat ulkonäköä ja poistavat kasvojen väsymystä.

 

Kirurgi tekee venytyksen nopeasti, ja voit palata kotiin ilman epämukavuutta. Ilman sivuvaikutuksia syntyy pieni mustelma, turvotus tai punoitus, joka häviää korkeintaan muutamassa tunnissa tai muutamassa päivässä (tilanteesi mukaan). Toivut myös toimenpiteestä ilman, että sinun tarvitsee tehdä melkein mitään sen jälkeen.

 

 

Mikä on Cat Eyes?

 

Kissansilmät ovat kosmeettinen silmäkirurginen tekniikka, jossa kirurgimme nostaa ja asettaa uudelleen silmäsi ulkokulman tai kulman (jossa ylä- ja alaluomet kohtaavat). Tällä tavalla kirurgi korjaa laskeutumista, parantaa silmänympäryskipua, antaa näkyville enemmän leveyttä ja estää surullisten tai väsyneiden silmien ilmaantumista.

 

Turkissa tekemämme toimenpiteet silmäluomen sivureunan muotoilemiseksi suoritetaan minimaalisilla viilloilla, jotka ovat naamioituja ja käytännössä huomaamattomia. Voimme yhdistää kissan silmät -toimenpiteen myös muihin silmäluomen leikkauksiin.

Vartalokirurgia

Suoritamme erilaisia rintoihin liittyviä toimenpiteitä. 

RINTOJEN SUURENNUSLEIKKAUS:

Rintojen suurennuksen avulla voit saavuttaa unelmiesi ilmeen; lyhyessä ajassa! Jotkut naiset harkitsevat rintojen suurennusleikkausta, koska heidän rintansa ovat epätasapainossa muun kehonsa kanssa. Muut naiset turvautuvat tähän toimenpiteeseen, kun he huomaavat kehonsa muuttuneen merkittävästi esimerkiksi raskauden tai painonpudotuksen vuoksi.

Kuitenkin, oli syy mikä tahansa, rintojen suurentaminen antaa esteettisen ulkonäön, palauttaa kehosi epätasapainon ja antaa sinulle täydellisen itseluottamuksen.  Rintojen suurennusleikkauksella rintasi eivät vain kasva, vaan saat myös paljon luonnollisemman ja nuorekkaamman ulkonäön.

Rintojen suurennus on esteettinen kirurginen toimenpide, joka lisää tai tasapainottaa kehon rakenteisiin verrattuna pienten rintojen tilavuutta ja kokoa. Lisäksi tämä leikkaus on erittäin arvokas raskauden jälkeiseen rintojen roikkumiseen ja iän myötä ilmeneviin rintojen anatomisiin ongelmiin.


Jos kuitenkin tupakoit, suosittelemme tupakoinnin lopettamista ennen tätä toimenpidettä. Tämä johtuu siitä, että arvet paranevat hitaammin nikotiinin vuoksi. Jos olet ylipainoinen, sinulla on krooninen obstruktiivinen keuhkosairaus (COPD), diabetes, sydänvaivoja tai autoimmuunisairaus, sinun tulee ehdottomasti ilmoittaa yrityksellemme ennen toimenpidettä.


Rintojen korjaukset, kuten rintojen suurentaminen, ovat yleisimpiä kosmeettisia toimenpiteitä maailmassa. Suhteellisen vähäisellä puuttumisella voit yleensä saada takaisin itseluottamuksesi.

Juuri ennen leikkausta:

Ennen rintojen suurennusta Turkissa plastiikkakirurgimme keskustelee kanssasi proteesin koosta. Kerro hänelle millaiset rinnat haluat ja voit esittää koko toiveen. Plastiikkakirurgi päättää sitten, onko tämä teknisesti mahdollista ja keskustelee kanssasi vaihtoehdoista toiveidesi perusteella.

Plastiikkakirurgeillamme on taidot käyttää kaikenlaisia nykyään saatavilla olevia rintaproteeseja. Tämä takaa sinulle ”räätälöidyn ratkaisun”. Uskomme, että sinun tulee aina pyrkiä luonnolliseen lopputulokseen ja siihen, mikä sopii sinulle parhaiten. Toiveemme rintojen suurennusleikkauksen jälkeen on, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Kirurgi keskustelee myös arpien sijainnista. Kuten kaikissa leikkauksissa, pysyvät arvet jäävät vähäisiksi rintojen suurennusleikkauksessa. Et usein huomaa niitä niiden merkintöjen, sijainnin ja värin vuoksi. Rintojen suurennusleikkauksen jälkeen nännit voivat olla enemmän ja vähemmän herkkiä. Yleensä olo paranee muutamassa kuukaudessa.Leikkaus suoritetaan yleisanestesiassa. Valmisteluvaiheessa sinun tulee kiinnittää huomiota seuraaviin:

Lopeta aspiriini sekä anti-inflammatoriset ja antikoagulanttihoidot 10-15 päivää ennen toimenpidettä (vuotoriskin vähentämiseksi)
Lopeta tupakointi 1-2 kuukautta ennen leikkausta ja 1-2 kuukautta sen jälkeen (parantumisen estämiseksi)
Lopeta suun kautta otettavan ehkäisyn käyttö kuukautta ennen toimenpidettä (tromboembolian riskin vähentämiseksi)
Ennen leikkausta kainalot tulee puhdistaa sokeroinnin tai vahauksen avulla tai karvanpoistovoiteella. Tämä tekee prosessista hygieenisemmän.


TOIPUMINEN

Turkissa tehdyn rintojen suurennusleikkauksen jälkeen jäät aina sairaalaan yhdeksi yöksi ja voit palata hotellillesi toimenpiteen jälkeisenä päivänä. Leikkauksen jälkeen sinulle laitetaan tukevat rintaliivit päälle.

Tämän leikkauksen jälkeen sinun on pidettävä hyvää huolta itsestäsi rintojen suojaamiseksi ja paranemisen edistämiseksi. Seuraa rintojen suurennuksen palautumisvaihetta:


Saatat kokea seuraavia rintojen suurennusleikkauksen jälkeen:

Sykkivä tai puristava tunne rinnoissasi
Polttava tunne nänneissäsi
Tunnottomat nännit
Toinen rinta on turvonnut ja kipeämpi kuin toinen
Yleensä tarvitset 3–8 päivää toipuaksesi rintojen suurennustoimenpiteen jälkeen. 3 tai 5 päivän kuluttua huomaat, että turvotus alkaa vähitellen pienentyä hoidon myötä.

Arvet
Rintojen suurennustoimenpiteessä arvet sijoittuvat juuri rintojen alla olevaan ihopoimuun. Keskimäärin tämä arven koko on 4-5 cm. Kirurgi tekee kaikkensa tehdäkseen haavasta näkymättömän. Aluksi arvet ovat punaisia ja turvonneita. Muutaman viikon kuluttua tämä häviää, kunnes sitä tuskin huomaa. Voi kestää useita vuosia, ennen kuin arvet asettuvat kokonaan. Tänä aikana on hyödyllistä pitää arvet poissa auringosta ja pitää niistä hyvää huolta. Voit tehdä tämän klinikan erityisellä hoitovoiteella. Käytä myös aurinkovoidetta, jonka suojakerroin on 30 tai korkeampi ensimmäisen vuoden ajan ihon suojaamiseksi.2. RINTOJEN KOHOTUS


Riontojen roikkuminen on  usein seurausta raskaudesta ja imetyksestä tai liiallisesta painonpudotuksesta. Tässä tapauksessa rintojen kohotus voi olla hyvä ratkaisu, mahdollisesti rintojen suurennuksen yhteydessä. Tarvitset yleensä rintojen kohotuksen, jos sinulla on suuret, roikkuvat rinnat. Muuten et voi saavuttaa kaunista ja harmonista tulosta.

Rintojen kohotus on toimenpide, jonka tarkoituksena on tehdä rinno0istasi esteettisesti kauniit. Sitä voidaan soveltaa kaiken ikäisille naisille ja yhdistää muihin toimenpiteisiin; voit saavuttaa unelmiesi rinnat. Voit myös yhdistää rintojen kohotuksen rintojen pienennykseen tai suurennokseen parantaaksesi entisestään esteettistä tulosta. Joskus rintojen kohotus voi riittää saadaksesi parhaan mahdollisen ulkonäön. Tärkein tehtävämme rintojen kohotuksessa Turkissa on saavuttaa lopputulos, joka ilahduttaa sinua useiden vuosien ajan. Siksi teemme parhaamme opastaaksemme sinua perusteellisesti ja asiantuntevasti koko prosessin ajan.

Rintojen kohotuksella nännin alue siirretään luonnolliseen ja haluttuun paikkaan rinnassa, samalla kun ylimääräistä ihoa poistetaan ja rintaa kiristetään. Kaikki rintojen kohotusleikkauksen jäljet jäävät nännin alle ja ympärille. Riippuen siitä, kuinka näkyvästi rintojen roikkuminen on, kokenut kirurgimme voi käyttää erilaisia tekniikoita. Jotkut tekniikat aiheuttavat haavaumia nännin ympärille, kun taas toiset aiheuttavat arpia rintojen alla.

Kun sinulle tehdään  rintojen kohotus, sinun ei pitäisi olla merkittävästi ylipainoinen; lopputulos on paljon enemmän kuin haluat. Rintojen kohotuksella Turkissa pyritään kiristämään ihoa ja kohottamaan rintoja. Vaikka leikkaus ei lisää rintojen kokoa, rinnat voivat näyttää suuremmilta leikkauksen jälkeen korkeamman sijoituksen vuoksi.


Mitkä ovat rintojen kohotuksen riskit?

Rintojen kohotus aiheuttaa pysyviä arpia, jotka voivat aluksi olla punaisia ja turvonneita, mutta muuttuvat vähitellen näkymättömämmiksi ajan myötä. Kaikki rintaleikkaukset jättävät enemmän tai vähemmän arpia. Arpien sijainti riippuu valitusta leikkausmenetelmästä. Laajemmat rintojen kohotusmenetelmät aiheuttavat usein arpia nännin ympärille ja rinnan alla olevaan uraan, lisäksi nännistä inframammaarirataan.

Jos tupakoit, arvet voivat tulla näkyvämmiksi. Myös komplikaatioiden riski kasvaa, kuten kudoskuolema ja haavan paranemisongelmat. Lisäksi, jos olet yli- tai alipainoinen, komplikaatioiden riski voi olla lisääntynyt anestesian ja haavan paranemisen aikana.

Kaikkiin leikkauksiin liittyy tietty komplikaatioriski. Kuten muissakin leikkauksissa, on olemassa myös jälkiverenvuoto, joka saattaa vaatia leikkausta ja lisätä infektioriskiä.

Toinen harvinainen rintojen kohotuksen komplikaatio on imetyskyvyn menetys, joka johtuu nännin ympärillä olevien maitokanavien vaurioitumisesta.  Voi myös tapahtua, vaikkakin hyvin harvoin, että rinnat muuttuvat kooltaan epäsäännöllisiksi tai nänneistäsi tulee epäsymmetrisiä. Joissakin tapauksissa kirurgi voi korjata tämän uudella leikkauksella. Vaikka se on hauras riski, saatat myös menettää tuntoaistin nänneissä. Kaikkiin kirurgisiin toimenpiteisiin liittyy komplikaatioiden riski, ja sillä on myös joitain väistämättömiä sivuvaikutuksia.

Yleensä rintojen kohotusriskejä ovat:

Verenvuoto: 1-2 % verenvuodosta tapahtuu rintojen nostoleikkauksen jälkeen. Jos verenvuotoa esiintyy, se ilmenee rintojen suurenemisena ja tulee kivuliaammaksi. Verenvuototapauksessa saatat tarvita leikkausta veren tyhjentämiseksi ja verenvuodon pysäyttämiseksi.

Infektio: Infektio voi ilmaantua leikkausta seuraavien viikkojen aikana. Jos havaitset infektion merkkejä (kuume, punoitus, kipu), sinun tulee ilmoittaa asiasta kirurgillemme. Antibiootit yleensä poistavat taudin (tämän komplikaation riski on matala).

Tuntoaistin menetys: Rintojen kohotusleikkaus vaikuttaa rintojen ihon ja erityisesti nännin alueen tuntemukseen. Joskus kosketusaistin voi menettää pysyvästi. Jotkut naiset kokevat epämiellyttäviä teräviä ja leikkaavia kipuja rinnassa. Tämä menee yleensä ajan kanssa ohi.

Imetys: Riski siitä, että ei voi imettää rintojen nostoleikkauksen jälkeen, riippuu käytetystä menetelmästä ja siitä, kuinka paljon kudosta poistuu.Kuinka valmistautua rintojen kohotukseen?

Koska rintojen kohotus on suuri leikkaus, on joitakin asioita, joihin sinun tulee kiinnittää erityistä huomiota ennen hoitoa. Siksi, jos haluat rintojen kohotuksen, sinun tulisi olla normaaliipainoinen. Merkittävästi ylipainoisena on suurempi riski saada infektio, joka aiheuttaa arkuutta ja turvotusta. Saattaa myös olla vaara, että nännin verenvirtaus heikkenee, joten saatat menettää sen. Tämä on toinen syy, miksi sinun pitäisi olla keskipainoinen, jos sinulla on rintojen kohotusleikkaus.

Lisäksi suosittelemme tupakoinnin lopettamista, jos harkitset rintojen kohottamista. Tupakointi aiheuttaa pienten verisuonten supistumista; näiden on tarkoitus toimittaa verta kudoksille, erityisesti nänneille. Samoin arvet laajenevat, jos tupakoit. Tämä on toinen syy lopettaa. On myös välttämätöntä olla tupakoimatta kaksi kuukautta ennen ja kaksi kuukautta sen jälkeen.

Leikkaus tehdään yleisanestesiassa ja olet sairaalassa leikkauksen jälkeiseen päivään asti. Tämän toimenpiteen jälkeen kipu on yleensä vähäistä verrattuna moniin muihin leikkauksiin, jotka voivat aiheuttaa enemmän epämukavuutta.Toipuminen rintojen kohotuksen jälkeen


On tärkeää säilyttää normaali paino rintojen noston jälkeen. Painonnousu vaikuttaa negatiivisesti rintojen muotoon ja arpiin ja laihtuminen voi aiheuttaa uutta löysyyttä. Leikkauksen jälkeen voit tuntea kipua rinnassa ja värimuutoksia leikatulla alueella. Rinnoissa voi olla lievää turvotusta jopa kahden kuukauden ajan rintojen kohotuksen jälkeen, mutta se vähenee ajan myötä.

2 kuukauden ajan rintojen kohotuksen jälkeen sinun tulee välttää raskaiden esineiden nostamista, erityisesti usein tapahtuvaa, kuten voimistelua, arpien suojaamiseksi. Sinun tulee käyttää rintaliivejä sekä päivällä että yöllä 2-3 kuukauden ajan toimenpiteen jälkeen ja vain päivällä sen jälkeen.

Käytä aurinkovoidetta vähintään 6 kuukauden ajan leikkauksen jälkeen arpien kohdalla ja niin kauan, kun ne ovat vähintään punaisia. Joskus se voi kestää jopa 1-2 vuotta. Haavat muuttuvat ruskeiksi, jos niihin pääsee aurinkoa. Varmista siis, että suojaat ne perusteellisesti. Voimistelun, urheilun ja uinnin voi aloittaa vasta kuusi viikkoa leikkauksen jälkeen.

Rintojen kohotustulokset

Voit nähdä selvästi rintojen kohotuksen tulokset  3-6 kuukauden kuluttua. Kuitenkin arvet  tulee edelleen kauniimmaksi ja vähemmän näkyväksi vuosien mittaan.

Rintojen kohotusvaikutus on pysyvä, mutta rinnat voivat lopulta roikkua uudelleen vanhetessaan, toistuvan raskauden ja imetyksen jälkeen tai kun painossa tapahtuu merkittäviä muutoksia. Tässä tapauksessa voit toistaa prosessin.

Rinnat kohoavat lähemmäs alkuperäistä asentoaan. Tämä saa ne näyttämään nuoremmilta ja täyteläisiltä. Rintojen kohotusleikkauksen jälkeen sinun tulee pitää 1-2 viikon tauko töistä ja välttää fyysistä aktiivisuutta 4-6 viikkoa. Parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme tukevien rintaliivien tai vastaavien käyttöä vähintään 3 kuukauden ajan leikkauksen jälkeen.

Arpia ei tule altistaa auringolle vuoteen pigmenttimuutosriskin vuoksi. Arpien kypsyminen, pehmeneminen ja lopullisen tuloksen saavuttaminen voi kestää jopa vuoden.3. IMPLANTTIEN VAIHTAMINEN

Monet naiset päätyvät rintaimplanttien vaihtoon, kun halu lisätä luonnollisuutta herää. Syyt tähän vaihtelevat terveysongelmista esteettisiin näkökohtiin. Joissakin tapauksissa rintaimplanttien vaihto on kuitenkin tarpeen myös lääketieteellisestä näkökulmasta. Jossain vaiheessa rintaleikkauksen jälkeen rintaimplanttien vaihto tulee välttämättömäksi. Tämä voi tulla kysymykseen sekä esteettisistä että lääketieteellisistä syistä. Tämä prosessi voi sisältää puhtaan implantin vaihdon ja ylimääräisiä rintojen kohotus- tai pienennystoimenpiteitä. Joissakin tapauksissa muutos autologisessa (kehon omassa) kudoksessa voi myös olla merkittävä.

Joissakin tapauksissa rintojen koko ja muoto eivät ehkä enää houkuttele sinua. Toisaalta suurentuneet rintasi voivat myös altistua luonnolliselle ikääntymisprosessillesi ja ne voivat painua ajan myötä. Tämä voi olla erittäin stressaavaa sinulle, etenkin suurempien implanttien kanssa. Tällöin implantin vaihto rintojen kohotuksella johtaa yleensä esteettisesti miellyttävään lopputulokseen.

Rintaimplanttien vaihtoa tarvitaan usein myös silloin, kun kärsit henkisesti tai fyysisesti implanteista. Lääketieteellisestä näkökulmasta voit valita tämän toimenpiteen esimerkiksi kapselifibroosin tapauksessa. Tässä tapauksessa kehosi reagoi implantteihin kuin vieraskappaleeseen,  ja rinnat kovettuvat. Rintaimplanttien vaihto on yleensä väistämätöntä myös vakavan tulehduksen, rintojen alueen poikkeavuuksien tai implanttivaurioiden yhteydessä. Jos sinulla on lääketieteellisiä syitä implantin vaihtoon, sinun tulee tehdä se mahdollisimman pian. Yleensä rintaimplanttien vaihto on välttämätöntä seuraavissa tapauksissa:

Implanttien vika (repeämä jne.)
Fibroosi / kapseli
Pehmytkudosongelmat
Symmastia (rintojen epämuodostuma)
Leikkauksen jälkeiset rintasairaudet
Kapselin kontraktuurinen rinta on yleisin lääketieteellinen syy rintaimplanttien vaihtamiseen. Kun ihmiskeho havaitsee silikoni-implantteja vieraana kappaleena, se muodostaa implantin ympärille sidekudoksen. Tämä tavallinen reaktio ei aiheuta lisäkomplikaatioita. Sidekudos pysyy ohuena ja elastisena. Joissakin tapauksissa kudos kuitenkin kovettuu ajan myötä ja kehittyy kapselifibroosi. Seurauksena on rintojen kovettumista, epämuodostumia ja kipua. Jos sinulla on näitä oireita, sinun tulee ehdottomasti keskustella asiantuntijamme kanssa. Asiantuntijamme diagnosoi kovettumisen syyt ja neuvoo, onko implantin vaihto tarpeen.

Lisäksi, koska et enää pidä visuaalisesta muutoksestasi, voit silti harkita rintaimplanttien vaihtoa. Implanttien vaihdon tyypillisistä esteettisistä syistä:

Valahtaneet implantit ikääntymisprosessin vuoksi
Rintojen roikkuminen implantin painon vuoksi
Halu palauttaa luonnolliset rinnat
Vieraskappaleen tunne ja epämukavuus
Rintojen muoto muuttunut synnytyksen jälkeen tai painonmuutoksen vuoksi
Rintaimplanttien vaihdolla voit saavuttaa unelmiesi ilmeen lyhyessä ajassa. Kirurgiemme korkea asiantuntemus ja laaja kokemus lisäävät turvallisuuttasi myös implanttien vaihdossa.

Asiantuntijamme valitsevat rintaimplanttien, joka vastaa parhaiten henkilökohtaisia tarpeitasi ja ideoitasi kooltaan ja muodoltaan tai suorittaa vaihtoprosessin erittäin huolellisesti. Kerromme mielellämme erilaisten rintojen korjaustoimenpiteiden (rintojen suurennus, pienennys, rintojen kohotus) ja rintaimplanttien vaihtoprosessin eduista ja haitoista


4. IMPLANTTIEN POISTAMINEN

Monet naiset päättävät ottaa rintaimplantit jossain vaiheessa elämäänsä. Nämä ovat yleensä nuoria naisia, jotka haluavat suurentaa rintojaan, tai naisia, jotka huomaavat, että heidän rintansa roikkuvat tai pienenevät raskauden jälkeen. Kuten täällä aina painotamme, sinun tulee aina suunnitella rintojen suurennusleikkaus huolellisesti, ilman kiirettä, huomioiden hyvät ja huonot puolet, mahdolliset riskit ja myös pitkän aikavälin vaikutukset. Useimmissa tapauksissa rintojen suurennusleikkauksen saaneet potilaat ovat tyytyväisiä tuloksiin, koska he ovat parantaneet itsetuntoaan, käsitystä itsestään ja joskus myös siitä, miten he ovat vuorovaikutuksessa muiden kanssa leikkauksen jälkeen.

Valitettavasti joissain tapauksissa näin ei aina ole. Syyt voivat olla erilaisia, ja tuloksena on, että potilas päättää, että paras päätös on rintaimplanttien poisto. Jos tämä päätös tehdään pian leikkauksen jälkeen, mutta haluamme huomauttaa, että suosittelemme odottamaan,  sillä leikkauksen lopullisten tulosten tasoittuminen ja arvostaminen voi kestää jonkin aikaa. Lisäksi naiset tarvitsevat usein sopeutumisaikaa tottuakseen uuteen kehonkuvaansa. Toinen huomioitava seikka on se, että leikkauksen jälkeisenä aikana koettu epämukavuus voi olla ahdistuksen aihe potilaille, jotka saattavat katua leikkausta.

Rintaimplanttien poisto on tarkoitettu ihmisille, jotka eri syistä eivät enää kestä implanttien olemista rinnoissa. Yleensä rintaimplanttien poisto tehdään potilaille, jotka kärsivät toistuvista kapselin kontraktuureista tai valittavat kroonisesta tyytymättömyydestä, koska heidän implanttinsa tuntuvat pysyvältä vierasesineeltä. Toinen rintaimplanttien poistotilanne koskee potilaita, joilla on raskauden jälkeen rintaan kertynyt painoa ja volyymia ja jotka haluavat muotoilla rintansa uudelleen ilman, että ne tarvitsevat volyymia proteesien takia.

Rintaimplanttien poisto on yksinkertainen ja nopea toimenpide, joka kestää alle puoli tuntia. Kipu ja toipumisaika ovat minimaaliset. Lopullinen ulkonäkö rintaimplanttien poiston jälkeen riippuu poistettujen implanttien koosta, rintojen roikkumisesta, ihon tyypistä ja kimmoisuudesta. Isompien implanttien poistamisen jälkeen jää jäljelle ylimääräistä ihoa ja rinnat putoavat. Tästä syystä rintojen kohotus voi usein tapahtua samanaikaisesti, kun suurempia implantteja poistetaan.

5. RINTOJEN PIENENNYS

Rintojen pienennys poistaa monia erilaisia ongelmia. Tämän toimenpiteen  voi myös tehdä useista syistä. Monet naiset valitsevat rintojen pienentämisen kosmeettisista syistä. Saatat tuntea olosi mukavammaksi nykyistä kokoasi pienemmällä kupilla. Rintasi ovat silloin verrannolliset muuhun kehoosi ja päällysvaatteesi ovat kauniimpia. Rintojen pienennyshalulla voi olla myös ei-esteettisiä syitä.

Suuret, raskaat rinnat voivat aiheuttaa niska- ja selkäkipuja. Rintojen pienennys voi tarjota ratkaisun kaikissa näissä tapauksissa, ja pienempi kupin koko voi olla valtava helpotus. Turkissa tehdyn rintojen pienentämisen avulla kirurgimme poistaa ylimääräisen rasvan, rauhaset ja ihokudoksen. Näin rintasi pienenevät haluamallasi tavalla. Voit myös kutistaa areolaa, jos haluat.

Rintojen pienennysleikkaus antaa myös rinnoille uuden muodon. Tästä syystä rintojen pienennys on usein myös rintojen kohottamista. Leikkauksen olennainen ehto on, että rinnat ovat täysin kypsät. Rintojen korjausleikkaukset, kuten rintojen pienennys, ovat mahdollisia vanhuuteen saakka.

Rintojen pienennys on toiminnallisesti yksi tärkeimmistä toimenpiteistä. Rinta on yksi naisen tärkeimmistä elimistä. Suuret rinnat voivat myös vakavasti estää sinua sopeutumasta sosiaaliseen elämään. Etenkin jokapäiväisessä elämässä näytät enemmän ylipainoiselta, ja lisäksi se, että et pysty pukeutumaan haluamiisi vaatteisiin.

Toinen rintojen koon aiheuttama ongelma on se, että se voi aiheuttaa luuston epämuodostumia. Erityisesti monia erilaisia oireita voi esiintyä, kuten niskan taipuminen, taipuminen eteenpäin, kipu niska-alueella sekä selkä- ja niskakipu.

Saatat myös kokea hikoiluongelmia, pääasiassa rintojen koosta riippuen, ja siksi saatat saada oireita, kuten ihottumaa. Kaikkiin näihin ongelmiin yrityksemme suosittelee rintojen pienennysmenettelyä. Rintojen pienennysleikkaus Turkissa on yksi niistä toimenpiteistä, jotka ovat paljon kivuttomampia, voit toipua nopeasti ja sopeutua nopeasti sosiaaliseen elämään.


6. TRANSSUKUPUOLISTEN RINTOJEN SUURENNUS

Oletko transsukupuolinen henkilö, jolla on sukupuolidysforia lääketieteellisen siirtymän aikana ja harkitset rintaleikkausta? Olet tullut oikeaan paikkaan transsukupuolisten rintaleikkausten suhteen.

Transsukupuolisten rintaleikkaus on yksi kriittisimmistä toimenpiteistä. Tämä liittyy kaikkeen siihen tosiasiaan, että rinnat ovat olennainen osa naisen ulkonäköä. Siksi se on interventio, joka feminisoi kehon. Voit muuttaa mitä tahansa mitä tarvitset sukupuolen ilmaisussa pukeutumalla, muotoilemalla hiuksiasi ja omaksumalla itsevarma asenne. Silti monet transsukupuoliset ihmiset tuntevat olevansa todellisia naisia vain silloin, kun he todella mukauttavat vartaloaan.

Ensimmäinen askel tässä on pohjimmiltaan hormonihoito. Useimmille transsukupuolisille ihmisille tämä ei kuitenkaan tarjoa tarpeeksi rintakudosta erinomaisen naisprofiilin saavuttamiseksi. Rintaleikkaus on tähän hyvä ja tehokas ratkaisu.

Tällä kriittisellä prosessilla on monia erilaisia etuja transsukupuolisille ihmisille. Tämän prosessin kautta transsukupuolinen henkilö voi parantaa ulkoista ja sisäistä itseään suuremmalla harmonian tunteella. Voit myös lisätä itsetuntoasi ja sopeutua yhteiskuntaan paljon helpommin.  Siksi transsukupuolisten rintaleikkaus on tärkeä askel siirtymisessä miehyydestä naiseuteen.

Tämän leikkauksen avulla asiantuntijamme sijoittaa implantin rintoihin, mikä antaa sinulle unelmiesi ilmeen. Sinä ja lääkärimme valitsette oikean koon ja muodon. Luonnollisesti rinnat näyttävät luonnolliselta. Transsukupuolisten rintaleikkaus on yleinen toimenpide Turkissa. Siitä hetkestä lähtien, kun saavut Turkkiin, konsulttimme ovat aina valmiina auttamaan sinua. Voit kysyä konsultiltamme kaikki mielessäsi olevat kysymykset.

Mikä on transsukupuolisten rintaleikkaus?

Transsukupuolisten rintojen leikkaus on kosmeettinen rintojen suurennus transsukupuolisille ihmisille, joka on olennainen osa sukupuolen vahvistamista yleensä. Transsukupuolisen rintaprosessin tavoitteena on parantaa rintojen kokoa ja lisätä merkittävästi rintojen muotoa ja täyteläisyyttä.

Suoritamme vaikuttavia rasvaimutoimenpiteitä. 

RASVAIMU:

Rasvaimu on vaihtoehto terveille ihmisille, jotka haluavat poistaa alueellisia rasvakertymiä. Näistä rasvakertymistä on usein vaikea päästä eroon harjoituksen tai harjoittelun avulla, ja usein rasvakertymäsi johtuvat geneettisistä ja hormonaalisista tekijöistä. Rasvaimu voi auttaa tässä. Leikkaus antaa erinomaiset ja kestävät tulokset ja jättää vain minimaaliset, lähes näkymätön arvet. Reidet, vatsa, lantio (sivut), vyötärö, leuka, polvien sisäpuoli, rintakehä (miehillä) ja jalat sopivat erityisen hyvin rasvaimuon. Rasvaimu on kehon ja sen muotojen kuvanveistoa tai muotoilua. Rasvaimu ei kuitenkaan ole laihdutusmenetelmä, eikä se ole vain ihanteellinen niille, jotka haluavat pudottaa ylipainoaan.

Rasvaimulla, joka tunnetaan myös nimellä liposculpture, on kyse esteettisemmän ja joskus oikeasuhteisemman kehon muodon luomisesta. Pienellä rasvaimulla voidaan poistaa kaksoisleuka ja saada kokonaan uusi kasvoprofiili, ja laajemmalla toimenpiteellä reidet ja pakarat voidaan muotoilla kauniimpaan vartalomuotoon.

Meillä kaikilla on syntyessään tietty määrä rasvasoluja, ja kun lisäämme tai laihdutamme, ne kasvavat tai pinenevät vastaavasti. Rasvaimun aikana Turkissa kirurgimme poistaa tietyn määrän rasvasoluja. Tämä tarkoittaa, että se antaa siten pitkällä aikavälillä kestävän tuloksen. Hyvien ruokavalio- ja liikuntatottumusten ohella sinulla on täydellinen mahdollisuus välttää uusien rasvakerrostumien muodostuminen muihin kehon osiin. Niin kauan kuin paino pysyy vakiona, reidet eivät kasva isommiksi, jos sinulla on vatsan rasvaimu.

Kaikki potilaat kokevat turvotusta ja mustelmia sekä tunnottomuutta ja kipua leikkausalueella rasvaimun jälkeen. Se häviää yleensä muutaman ensimmäisen viikon kuluessa leikkauksesta. Suosittelemme  sidekudoshierontaa turvotuksen vähentämiseksi ja rasvaimualueen tasaamiseksi. Tämä on hyvä aloittaa noin viikon kuluttua. On olemassa useita rasvaimumenetelmiä; käytämme vain turvallisia ja tehokkaita.

Kun päätät kääntyä puoleemme, näemme sen valtavana luottamuksena. Varmistamme, että kokemuksesi Turkin johtavalla plastiikkakirurgian klinikalla on yhtä miellyttävä, turvallinen ja positiivinen niin kuin odotat. Pyrimme aina luomaan tasapainon ulkoisen ja sisäisen terveytesi välille.

Yrityksessämme tapaat Turkin kokeneimpia ja asiantuntevimpia plastiikkakirurgeja heidän vuosien työn, tutkimuksen ja kehityksen ansiosta. Kirurgimme ovat vuosien varrella tehneet tuhansia rasvaimuja eri alueilla, joissa ennen jokaista leikkausta tehdään huolellinen valmistelu ja mittaukset sekä arvio siitä, mikä sopii yksittäiselle potilaalle. Koska jokainen on yksilöllisesti erilainen. Kun tapaamme, selitämme eri menetelmiä, näytämme, mitä voimme tehdä, ja näytämme esimerkkejä ja kuvia siitä, mitä olemme tehneet aiemmin. Jos päätät jatkaa, varmistamme, että pidämme sinusta hyvää huolta, kun aika on oikea ja sinulle sopiva.

Brasilialainen pakarannosto (Safe BBL). 

Brasilialainen pakarannosto (Safe BBL) on täydellinen toimenpide niille, jotka haaveilevat pyöreämmistä ja täyteläisemmistä pakaroista . Brasilialainen butt lift eli BBL on erikoistunut rasvansiirtomenetelmä, joka lisää lantion kokoa ja muotoa ilman implanttia. Turvallisten ja erityisten rasvansiirtotekniikoiden ansiosta on mahdollista luoda harmonisempi ja naisellisempi kehon rakenne täyteläisimmillä ja pyöristetyimmillä pakaroilla. Safe BBL:n avulla kirurgimme poistaa ylimääräisen rasvan ravaimulla, kehosi alueilta joita et halua. Tämän jälkeen asiantuntija ruiskuttaa strategisesti osan tästä rasvasta pakaroihin. Tässä menetelmässä, toisin kuin tavallisessa BBL-menetelmässä, kirurgi käyttää kuitenkin ultraääntä. Ultraäänen ansiosta kirurgi seuraa tarkasti kanyylin sijaintia rasvaimun aikana. Siten rasvaembolian riski eliminoituu kokonaan.

Monet naiset kokevat, että heidän lantionsa litistyvät ja alkavat siksi painua joko luonnollisesti tai normaalin ikääntymisen seurauksena. Tämä johtuu siitä, että rasvakertymä vähenee ja lihakset yleensä heikkenevät iän myötä. Yksi tapa luoda tämä täyteys uudelleen on turvallinen BBL-menettely. Tämä leikkaus on osa kehon muotoilua, josta on tullut erittäin suosittu hoitotekniikoiden kehityksen myötä viime vuosina.

Verrattuna silikoni-implantiin, tämäntyyppinen rasvaa käyttävä interventio tuntuu luonnollisemmalta ulkonäöltään ja kosketukselta. Kun käytät rasvaa muotoilemaan lantiosi, ei ole vaaraa, että keho hylkää rasvaa. Turvallisen brasilialaisen pakarannoston avulla suoritat vähemmän invasiivisen toimenpiteen kuin muut augmentaatiotoimenpiteet; toivut nopeasti ja voit toimia taas normaalisti, mikä vähentää komplikaatioiden riskiä. Sekä rasvansiirto että rasvaimu ovat riskien kannalta erittäin turvallisia operaatioita. Siksi vakavia komplikaatioita, kuten tulehdusta tai veritulppia, ei todennäköisesti esiinny. Todellisia vaaroja ovat rasvaimun jälkeinen ihon karheus, ja silloin kannattaa tietää, että siirretyn rasvakudoksen eloonjäämisaste voi olla enintään 70 % siirretyn rasvakudoksen määrästä. Oikealla indikaatiolla ja oikealla tekniikalla suoritettu pakarannosto on kiitollinen leikkaus, koska sillä voi olla valtava positiivinen vaikutus. Tähän menettelyyn liittyy samat riskit kuin muihinkin toimintoihin. Tällaiset komplikaatiot hoidetaan yleensä joko pienellä uusintaleikkauksella tai usein vain antibioottihoidolla.


brasilialainen butt lift on yhdistelmä liposveistoa ja rasvansiirtoa, joka suoritetaan saman leikkauksen aikana, mikä parantaa siluetin ulkonäköä. Ensin kirurgimme poistaa rasvan yläselästä, käsivarsista, vatsasta, reidestä, kyljestä tai muista alueista, joissa on ylimääräistä rasvaa. Asiantuntija puhdistaa erotetun rasvan, ja lääkäri valmistelee sen erityisesti seuraavaa käyttökertaa varten. Sitten useiden pienten viiltojen jälkeen kirurgi asettaa rasvasi kanyylillä tietyille pakaran alueille. Samaan aikaan kirurgi tarkkailee tätä kanyylia tarkasti ultraäänellä. Siten embolian riski poistuu. Tämä johtaa täyteläisempään takapuoleen ja kaareutuvaan vartalon muotoon.

Turkin brasilialaisen pakarannostotoimenpiteen perusperiaate on muotoilla vartalo ihanteelliseen muotoon. Käytämme rasvaimua ja rasvansiirtoja luodaksemme kauniin mittasuhteisen tiimalasifiguurin yksittäisen naisen anatomian perusteella. Brasilialaisella pakarannostimella et vain saa lisää volyymia takaosaan. Myös rasvanottoalue kapenee, mikä antaa sinulle oikeasuhteisemman, naisellisemman ja terveemmän ulkonäön.

Unelma ylimääräisen rasvan ja ihon pysyvästä menettämisestä vatsan ympärillä voi olla kenellä tahansa, mutta sinun ei enää tarvitse nähdä sitä saavuttamattomana unelmana. Abdominoplastia, joka tunnetaan myös nimellä Tummy Tuck, on kosmeettinen toimenpide, jossa lääkäri poistaa suuria määriä rasvaa ja ylimääräistä ihoa vatsasta viiltojen avulla.

Kauniit tulokset, jotka kiristävät ja tasoittavat vatsaa kauniisti.  Suosittelemme kuitenkin, että tutustut ensin tähän leikkaukseen kaikilta osin ja harkitset tämän leikkauksen komplikaatioita ja etuja. Muista myös, että tätä leikkausta on erilaisia, joskus yhdistettynä muihin kosmeettisiin toimenpiteisiin positiivisten tulosten saavuttamiseksi.

Vatsanleikkaus eli abdominoplastia on plastiikkakirurgia, joka tehdään vatsan muodon ja ulkonäön parantamiseksi sekä vatsan seinämän lihasten vahvistamiseksi. Vatsan plastiikkakirurgiassa vatsan ulkonäkö muuttuu, ja tämä alue ohenee ja on kauniimpi. Tämä toimenpide vaikuttaa ylimääräiseen ihoon ja rasvaan. Mitä enemmän ihoa ja vatsarasvaa, sitä monimutkaisempi tämä toimenpide on.

Vatsaleikkauksessa vatsan alue, joka on menettänyt alkuperäisen muotonsa painonnousun, raskauden tai ihon kimmoisuuden heikkenemisen vuoksi, voi saada takaisin kireän ja oikeasuhteisen kudoksensa. Kirurgimme poistaa ylimääräiset ihopoimut ja pinttyneen rasvan tämän prosessin aikana. Tämän seurauksena kauneus ja nuoruus palaavat tähän kehosi osaan.

Abdominoplastiallöa pyritään poistamaan ylimääräistä rasvaa ja ihoa alavatsalta, alavatsalta, kyljestä ja vyötärön alueelta hoikemman ja muodokkaamman vartalon luomiseksi.

Tämän seurauksena, jos kamppailet vatsan ja kylkien liiallisen rasvan ja ihon löysyyden kanssa, vatsanleikkaus Turkissa on lopullinen ratkaisu. Kun painonnousu on liiallista ja pitkäkestoista, iho ja kehon ja vatsan kudokset venyvät ja roikkuvat. Pelkästään laihdutus ja laihtuminen eivät kuitenkaan välttämättä ratkaise ylimääräistä ihoa ja kudosta. Siten se voi vaatia invasiivista kirurgista menetelmää, kuten abdominoplastiaa.

Toinen asia, joka lisää abdominoplastian tarvetta, on raskaushistoria. Tässä tapauksessa vatsalihakset eroavat, mikä aiheuttaa vatsan ja keskialueen ulkonäön.

Oletko laihtunut lyhyessä ajassa tai oletko synnyttänyt äskettäin? Silloin sinulla saattaa olla  roikkuva vatsa. Liiallinen ihon tai rasvan kerääntyminen navan alle voi hankaloittaa jokapäiväistä elämääsi. Esteettisen puolen lisäksi roikkuva vatsa voi todellakin haitata sinun arkea.

Tässä tapauksessa mini vatsaleikkaus ja mini TT voivat parantaa merkittävästi elämänlaatuasi. Plastiikkakirurgimme poistaa ylimääräisen ihon ja paikalliset rasvakertymät toimenpiteen aikana.

Alavatsan iho voi olla löysä ja kireä useista syistä. Kun ylimääräinen iho roikkuu kuin esiliina, se voi aiheuttaa paljon ongelmia. Pieni vatsaleikkaus voi tarjota ratkaisun. Vaikka nimi viittaa toisin, tämä on olennainen toimenpide, jossa ihoa venytetään uudelleen liikuttamatta napaa. Sinulla on hyvä vaste minivatsaplastiaan, jos ylimääräinen iho on navan alla. Ylimääräistä ihoa poistetaan enintään 10 cm suoraan navan alapuolelta häpyluun yläpuolelle.

Ennen kuin harkitset miniabdominoplastiaa Turkissa, sinun tulee ymmärtää, että tämäkin leikkaus aiheuttaa arpia. Tietysti kokeneet plastiikkakirurgimme tekevät parhaansa pitääkseen arvet mahdollisimman lähellä bikinirajaa. Pieni vatsaplastika voi antaa sinulle huomattavasti litteämmän vatsan. Tämä toimenpide ei kuitenkaan ole ratkaisu liikalihavuuteen. Jos olet ylipainoinen, olisi viisasta laihduttaa ennen leikkausta. Leikkauksen tulos on silloin huomattavasti parempi.

Lisäksi keho tarvitsee aikaa synnytyksen jälkeen palautuakseen täydellisesti. Jotkut naiset ovat vanhempia kuukauden kuluttua, ja toisilla toipuminen kestää yli vuoden. Yksi mahdollisista raskauden seurauksista on vatsan roikkuminen synnytyksen jälkeen. Roikkuva vatsa voi johtaa epävarmuuteen ulkonäöstäsi. Myös rasva voi haitata sinua vaatteiden valinnassa. Rectus diastasis on yksi johtavista syistä, jotka aiheuttavat vatsan epätasaisuutta syntymän jälkeen. Tämä tarkoittaa, että raskauden aikana vasemman ja oikean vatsalihaksen välinen kudos venyy liikaa eikä parane enää itsestään. Tässä tapauksessa on joskus tarpeen tehdä minivatsaplastia vatsalihasten kiristämiseksi.

Ylimääräistä ihoa voi esiintyä, kun laihdutat paljon lyhyessä ajassa. Iho venyy liiallisen rasvan vuoksi eikä palaa alkuperäiseen tilaan laihdutuksen jälkeen. Etenkin vanhemmalla iällä ihon liika voi tulla vakavaksi joustavuuden puutteen vuoksi. Se on esteettinen ongelma ja voi aiheuttaa ryppyjä, jotka aiheuttavat ihoärsytystä. Painonpudotuksen jälkeen voi kehittyä roikkuva vatsa, johon voi kertyä rasvaa, josta on lähes mahdotonta päästä eroon ilman lääketieteellistä väliintuloa. Pieni vatsaleikkaus on sopiva ratkaisu kehon muotojen korjaamiseen ja painonpudotuksen aiheuttaman roikkuvan mahan epämiellyttävien seurausten hoitamiseen.

Äitiys on yksi elämän vaikuttavimmista ja ainutlaatuisimmista kokemuksista. Mutta sen jälkeen voi olla myös kova halu saada takaisin se vartalo, joka sinulla kerran oli. Hyvä uutinen on, että voit saada takaisin ulkonäön, joka sinulla oli ennen raskautta. Saatat haluta kiinteämpää vatsaa tai kiinteämpiä rintoja. Turkissa uusimpien plastiikkakirurgiatekniikoiden avulla yrityksemme tarjoaa Mommy Makeoverin, ja voimme auttaa sinua saavuttamaan henkilökohtaisen kehosi raskauden jälkeen. Yrityksessämme teemme ammattitaidolla Mommy Makeoverin korkeimmalla laadulla kilpailukykyiseen hintaan.

Onko kehosi ilo kadonnut raskauden, synnytyksen ja imetyksen jälkeen? Sitten et ole yksin. Rinnat ja vatsat joutuvat käymään läpi paljon tuodakseen uuden pienen elämän maailmaan. Mutta Mommy Makeover voi antaa takaisin ilon, jonka kehosi antoi sinulle.
Kun kehosi on kantanut vauvaa, keho ei aina tule uudelleen omaksi itsekseen raskauden jälkeen. Ei ollenkaan muutaman synnytyksen jälkeen, ja lisäksi imetys pahentaa tilannetta. Ruokavalio ja liikunta voivat olla hyviä. Se ei vain aina riitä. Joten olet ehkä miettinyt: Tarvitsevatko rinnat  ansaittua nostoa? Vai pitääkö vatsa kiristää? Tai molemmat? Juuri tämän saat Mommy Makeoverin avulla Turkissa.

Lapset ovat todellakin yksi elämän suurimmista iloista. Kuitenkin, kun sinulla on vauva, kehossasi tapahtuu painonnousua ja muutoksia, jotka voivat olla hyvin epämukavia ja usein mahdottomia korjata pelkällä ruokavaliolla ja liikunnalla. Vaikka painonnousun hallinta ja harjoittelu voivat parantaa kehoasi synnytyksen jälkeen, jotkin muutokset eivät parane vaikka kuinka yrität. Kehossasi tapahtuu sarja luonnollisia fysiologisia muutoksia, kun saat vauvan. Monille äideille turhauttavimmat muutokset tapahtuvat rinnoissa ja vatsassa. Imetyksen lopettamisen jälkeen maitorauhasten surkastuminen kutistuu ja vajoaa rintakehän seinämään. Lisäksi vatsan iho löystyy ja roikkuu alas, mikä voi aiheuttaa lisää raskausarpia Lisäksi monilla ihmisillä on ylimääräistä rasvaa vatsan ja kylkien ihon alla.

Onneksi moderni plastiikkakirurginen toimenpide nimeltä Mommy Makeover voi auttaa sinua palaamaan kuntoon ja palauttamaan alkuperäisen vartalosi raskauden jälkeen. Mommy Makeover palauttaa rintojen ja vatsan kunnon raskauden aikana ja sen jälkeen tapahtuneiden kehon muutosten jälkeen.

Mommy Makeover on sarja plastiikkakirurgisia toimenpiteitä, jotka auttavat naisia saamaan takaisin kehonsa sellaiseksi, kuin ennen synnytystä ja jopa saamaan sellaisen muodon, jonka he ovat aina halunneet. Mommy Makeover on yleensä yhdistelmä prosesseja, joihin liittyy rinnat, vatsa ja vyötärö. Lyhyesti sanottuna Mommy Makeover on leikkaus, jossa vatsasi ja rinnat hoidetaan samanaikaisesti.

Leikkaukseen pääsemiseksi et saa olla kovin ylipainoinen, mieluiten alle 30 BMI. Raskauden aikana vatsan iho laajenee, ja monet ihmiset huomaavat, että iho ei supistu uudelleen. Mitä vanhempi nainen ja mitä useammin raskauksia, sitä suurempi on riski löysälle vatsan iholle. Lisäksi monet naiset kokevat, että heidän vatsalihaksensa erkanevat, mikä aiheuttaa pysyvää löysyyttä vatsan seinämässä. Tätä ei voi palauttaa uudelleen, ja se vaatii leikkausta. Raskauden aikana rinnat suurentuvat ja nännit ja nännejen ympärillä oleva väri muuttuvat. Iho laajenee kasvaessaan, ja monet kokevat pysyvää löysyyttä imetyksen jälkeen, jolloin rinnat menettävät jälleen volyymiaan. Mitä vanhempi nainen, sitä useammin tulee raskauksia ja imetysjaksoja, ja sitä roikkuvammiksi rinnat tulevat.

Mommy Makeover auttaa tyypillisiin kosmeettisiin vaivoihin, joita usein koetaan raskauden ja synnytyksen yhteydessä. Ei ole kahta samanlaista naisen vartaloa. Räätälöimme hoidon juuri sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Painonpudotuksen tai ikääntymisen jälkeen reisien ylimääräinen iho voi muuttaa niiden ulkonäköä. Tämä ylimäärä iho johtaa esteettiseen tyytymättömyyteen ja pukeutumisepämukavuuteen, jolla on joskus merkittäviä psykologisia vaikutuksia. Reiden kohotus mahdollistaa tämän ylimääräisen ihon hoitamiseen ja antaa reisille nuorekkaamman ilmeen. Ikääntymisen, raskauden tai siitä johtuvan painonpudotuksen jälkeen reiden iho voi menettää kimmoisuuttaan, löystyä tai poimuttaa. Tämän ongelman ratkaisemiseksi reisien kohotustekniikka poistaa ylimääräisen rasvan ja ihon reisien sisäpuolelta. Kirurgi ottaa huomioon reisien morfologian, ylimääräisen rasvan tärkeyden, ihon laadun ja lihasjänteen.

Reiden kohottaminen hyötyy nyt monista lääketieteen edistysaskeleista. Se tarjoaa hyviä tuloksia ja palaat nopeasti arkeen.

Reiden kohotus Turkissa on kosmeettinen kirurginen toimenpide, joka sisältää ylimääräisen ihon poistamisen reisien sisäpuolelta. Tämä interventio mahdollistaa sisäreiden ihon kiristämisen ja vähentää reiden ja joskus polvien aukkoa (aaltoja) ja pehmustettua ulkonäköä.

Reiden kohotus on tarkoitettu niille, jotka haluavat muuttaa reisiensä epämiellyttävää ulkonäköä. Interventioilla korjataan ongelmia, kuten löysä iho ja roikkuminen.  Lisäksi tämä liika iho voi aiheuttaa toiminnallisia rajoituksia. Itse asiassa reiden liiallinen kitka voi aiheuttaa ihoärsytystä, joka haittaa kävelemistä.

Huomattavan painonpudotuksen, raskauden tai ikääntymisen jälkeen ihon joustavuus heikkenee merkittävästi. Erittäin löysää ihoa voi esiintyä käsivarren sisäosan yläosassa ja reiden sisäpuolella. Tässä tapauksessa voit valita reiden noston. Tämä ylimääräinen iho voi olla sekä toiminnallisesti että psyykkisesti kiusallista. Toisaalta ihokerrokset liukuvat toisiaan kohti ja iho ärtyy, varsinkin lämpimällä säällä. Toisaalta löysää ihoa, joka roikkuu poimuissa, voidaan pitää esteettisenä haittana. Reiden nosto voi tarjota ratkaisun tähän ongelmaan.

Reiden kohotusprosessin kulku vaihtelee poistettavan ihon määrän mukaan. Joskus riittää, että ihoa poistetaan reisien sisä- ja etupuolelta. Kirurgi tekee sitten viillon, joka ulottuu nivusrypystä pakaraväliin. Sitä kutsutaan puolikuun reisien nostamiseksi.

Jos sinulla on huomattavasti ylimääräistä ihoa, kirurgi voi valita reiden kohotustoimenpiteen, jossa iho ja ihonalainen kudos poistetaan reittä pitkin. Tämä toimenpide jättää pystysuoran arven reisien takaosaan. Tällä reiden kohotuksella voidaan korjata myös epätasaista ihoa, kuten selluliittia.

Kädet voivat olla yksi monimutkaisimmista alueista pitää tiukkana ja kireänä. Ruokavalio tai aktiviteetit voivat rakentaa lihaksia ja vähentää rasvaa. Kuitenkin genetiikka, laihtuminen ja ikääntyminen voivat silti aiheuttaa meille löysää käsivarren ihoa. Jopa merkittävän painonpudotuksen jälkeen käsivarret eivät usein palaa alkuperäiseen muotoonsa. Kun iho venyy ylimääräisen rasvan vastaanottamiseksi, se menettää kimmoisuutensa ja pysyy usein löysänä laihdutuksen jälkeenkin. Myös ihomme menettää joustavuutta ja venyy ikääntyessämme, mikä usein johtaa roikkumiseen, joka vaikuttaa vaatteiden istuvuuteen ja itseluottamuksemme.

Käsivarsien ylimääräisen rasvan ja ihon poistamisprosessia kutsutaan käsivarren kohotukseksi. Tämä toimenpide antaa nuoremman ja esteettisemmän ulkonäön. Käsivartemme altistuvat vuosien vaikutuksille, lisääntyneelle volyymille ja ihon kimmoisuuden menetykselle; ne aiheuttavat huomattavaa epämukavuutta luomalla epämiellyttävän vaikutelman tähän erittäin aktiiviseen kehomme osaan. Mitä suurempi rasvakertymä on, sitä enemmän iho roikkuu ja löystyy. Tämä puolestaan muuttaa merkittävästi käsivarren muotoa suhteessa muuhun vartaloon. Tämän kirurgisen toimenpiteen tarkoituksena on poistaa ylimääräinen iho ja rasvakudos viillolla käsivarren sisäpuolelta ja luoda harmonisempi ja nuorekkaampi ulkonäkö.

Massiivinen painonpudotus liikalihavuusleikkauksen jälkeen jättää potilaat usein tyytymättömiksi vatsan ja käsivarsien tai reisien löysään ihoon. Erilaisilla kehon leikkauksilla, kuten liikalihavuusleikkauksella, on potentiaalia merkittävästi parantaa tai parantaa potilaiden kehonkuvaa ja elämänlaatua. Käsivarsien kohotus on toimenpide, joka poistaa löysää ihoa ja ylimääräistä kudosta olkavarresta saadakseen symmetrisemmän ja luonnollisemman ulkonäön. On syytä huomata, että käsivarren nostotoimenpidettä pidetään pienenä leikkauksena, jonka komplikaatioiden määrä on alhainen, eikä sillä ole vaikutusta käsivarsien pitkäkestoiseen toimintaan ja liikerajoihin. Roikkuva, veltto ja löysä olkavarsien iho johtuu usein  painonpudotuksesta tai iästä ja siten painovoimasta, joka jättää kehoomme epämiellyttäviä jälkiä.

Turkissa käsivarsien kohotukset tehdään silloin, kun olkavarsien ylimääräinen iho havaitaan, etkä voi saavuttaa kosmeettista parannusta perinteisellä rasvaimulla. Esteettisessä käsivarsikirurgiassa ylimääräinen iho leikataan ja ommellaan yhteen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että tällaisen leikkauksen suurin haittapuoli on, että se jättää kiistatta arpia leikkauksen päätyttyä. Kirurgimme yrittää kuitenkin sijoittaa viillon vähemmän näkyvälle alueelle ja voit peittää arven vaatteilla.

Käsivarren nostotoimenpiteessä, aivan kuten reiden, pakaran tai vatsanahanpoistoleikkauksessa,  kannattaa harkita tarkkaan, voitko hyväksyä sen mukana tulevan arven.
Yleensä voit sanoa, että mitä löysempi ihosi, sitä suurempi arpi jää.

Käsivarren nostotoimenpiteessä Turkissa tehdään  viilto, joka ulottuu kyynärpäästä kainaloon. Anatomiasi ja löysyyden määrästä riippuen kirurgi tekee tämän viillon käsivarren tai selän kautta. Tietenkin pysyvä arpeutuminen molemmissa käsivarsissa on väistämätön seuraus tehokkaasta käsivarren nostotoimenpiteestä. Tietysti se on yksilöllistä, mutta palkintona on tukevat ja kauniisti muotoillut olkavarret.

Se on leikkaus joka poistaa ylimääräisen rasvan ja ihon kehosta (vatsan vyö, lantio, selkä  jne.). Voit saavuttaa merkittävän hyödyn painonpudotuksen ruokavalion tai bariatrisen leikkauksen jälkeen (mahan ohitusleikkaus, hihagastrektomia tai mahapallon asettaminen). Tämä voi aiheuttaa vakavaa ihon roikkumista, joka on usein erittäin ärsyttävää, etenkin vartalossa, eli vatsassa, selässä ja pakarassa.

Alavartalon nosto 360 sisältää siksi koko vartalon ulkonäön parantamisen. Alavartalon kohotus 360 Turkissa kiinteyttää ihoa poistamalla ylimääräisen ja jäännösrasvakudoksen. Lisääntyvän liikalihavuusleikkauksen jälkeen kirurgi voi korjata nämä ihon ylimäärät ja ihon roikkuminen tällä leikkauksella. Alavartalon nosto 360 tulokset ovat yleensä erittäin hyviä.

Vaikka laihdutusleikkaus on loistava tapa parantaa ulkonäköäsi ja terveyttäsi, useimmat ihmiset kokevat lihavuusleikkauksen jälkeen kehossaan  löysää tai roikkuvaa ihoa, joka aiheuttaa roikkumista. Onneksi kirurgi pystyy hoitamaan ylimääräisen ihon alavartalon nostolla 360. Yrityksemme tarjoaa tämän edistyneen muotoilutoimenpiteen potilaille, jotka ovat laihtuneet paljon lyhyessä ajassa. Toipumisajat voivat vaihdella, koska jokainen alavartalon nosto 360 räätälöidään potilaan tarpeiden mukaan.

Alavartalon nosto 360 on leikkaus sekä miehille että naisille. Se on myös toimenpide, jonka tarkoituksena on käsitellä monia alueita, mukaan lukien etu-, lateraali- ja taka-alueet, jotta saadaan paljon harmonisempi lopputulos.

Se, kuinka paljon kirurgi voi poistaa rasvaa, riippuu potilaan fyysisestä kunnosta ja terveydestä. Pituus ja paino, kehon rasvaprosentti, ikä, tupakointi ja alkoholinkäyttö vaikuttavat tehokkaasti tähän määrään. Jos kaikki menee hyvin, kirurgi voi poistaa rasvan elimistöstä tehokkaasti. Toinen asia, jota potilaamme ihmettelevät, on, voiko rasva palata. Alavartalonnostimella 360 potilaan on noudatettava erityisiä ohjeita. Tärkeimmät niistä ovat liikunta ja ruokavalio.

Hiustensiirrot

Suoritamme vaativammankin tason hiustensiirtoja.

Nykyään on olemassa monia erilaisia hiustensiirtomenetelmiä. Valitsimme erikoistua FUE-hiustensiirtomenetelmään, koska tämä hoitomenetelmä Turkissa on sekä hellävaraisin että antaa parhaat tulokset.

FUE hiustensiirto on lyhenne sanoista ”Follicular Unit Extraction”. Tämä hiustensiirtomenetelmä on sekä uskomattoman hellävarainen, että se ei jätä rumia arpia ja erittäin tehokas, mikä tekee siitä yhden tämän päivän suosituimmista hiustenlähtöhoidoista. FUE-hiustensiirrolla Turkissa vain yksi karvatuppi siirtyy luovuttajaalueelta kerrallaan esimerkiksi otsalle, ohimoille, kulmakarvoille ja parralle. Koska istutat vain yhden karvatupen kerrallaan, voit saavuttaa kauniin ja luonnollisen tuloksen tehokkaammin. Karvatupet poistetaan erikoisvalmisteisilla työkaluilla, jotka tekevät hoidosta erittäin hellävaraisen.

Asiantuntija ottaa karvatupet luovuttajaalueelta niskasta tai pään sivusta. Täällä saat yleensä vahvemmat hiukset, joita et menetä tulevaisuudessa.

FUE-hiustensiirrolla et voi nähdä, että luovutusalueen hiukset puuttuvat, ja siirretyt hiukset näyttävät täysin luonnollisilta. Ompeleita ei tarvita, eikä mikrokirurgian ansiosta jää näkyviä arpia. FUE-hiustensiirrolla saavutat pysyvän tuloksen. Tämä johtuu siitä, että DHT-hormoni ei vaikuta valittuihin karvatupiin, mikä on syynä miesten hiustenlähtöön. Siksi voit odottaa, että uudelle alueelle siirretyt hiukset pysyvät paikoillaan koko eliniän. On kuitenkin tärkeää korostaa, että hiustensiirtomenetelmä ei estä hiustenlähtöä.

Tyypillisesti ensimmäisellä hiustensiirrolla saavutat tuloksen, joka peittää paljaan alueen, kun taas niiden tai myöhemmän hiustensiirron avulla voit saavuttaa luonnollisen tiheyden. Ensimmäisten viikkojen aikana hoidon jälkeen siirretyt hiukset putoavat uudelleen ja kasvavat sitten takaisin. Tämä kestää yleensä 2-3 kuukautta; Näin ollen voit nähdä ensimmäiset FUE-hiustensiirtotulokset välittömästi. Pysyvän hoitotuloksen näet 8-12 kuukauden kuluttua.

Hoitomenetelmä on erittäin hellävarainen, joten se tuntuu lähes kivuttomalta

Asiantuntijamme, joilla on monen vuoden kokemus hiustensiirrosta Turkissa, ovat maailman johtavia FUE-hiustensiirtomenettelyn kirurgeja. Asiantuntijamme ovat poikkeuksellisen taitavia valjastamaan instrumenttien tarkkuusominaisuudet, joiden avulla he voivat rekonstruoida kaikkea nikamista hienoihin juonteisiin.

Kirurgidemme pitkäaikainen asiantuntemus takaa kauniin ja luonnollisen lopputuloksen. Valitettavasti, kun käytät vähemmän koulutettuja kirurgeja, näemme usein tarpeen jälkihoidolle.

Mikä on FUE Hair Transplant?

FUE hiustensiirto on osittain hellävaraisin saatavilla oleva hiustensiirtotekniikka. Osittain se on turvallisin tapa saada hiustensiirto. Se antaa täysin luonnollisen ja jälkiä jättämättömän tuloksen. Ainutlaatuinen asia FUE-hiustensiirrossa on, että karvatupet otetaan ja siirretään. Saat enemmän tehokkuutta FUE-hiustensiirrolla. Se on vielä hellävaraisempi luovuttajaalueille ja hiussiirteille, jotka kirurgi ottaa sinulta. Tämä tietysti tarjoaa suuremman arvettoman todennäköisyyden ja samalla maksimaalisen siirteen eloonjäämisen.

FUE-tekniikalla poistat lineaariset hiustenleikkaukset, jotka ovat väistämättömiä vanhoissa hiustensiirtotekniikoissa, ja siten arvet, jotka syntyvät kaulan ompelemisen jälkeen. Joskus lineaariset arvet tulevat niin suuriksi, että jopa paras hiustensiirto tulee näkyviin. FUE-menetelmällä hiukset leikataan yksitellen ja lineaariset jäljet vältetään kokonaan. Tällä hiustensiirtomenetelmällä karvatupet imetään ulos, jolloin jäljelle jää vain alle 1 mm ja 2 mm syviä reikiä. Nämä reiät paranevat nopeasti eivätkä jätä näkyviä arpia kirurgin ottamasta hiuksesta. FUE-hiussiirrolla kerätyt hiukset säilytetään suljetussa astiassa ilman ihmisen kosketusta, kunnes jokaisen hiuksen käsittely alkaa varovasti.

Näin FUE varmistaa parhaat hiukset kaljujen tai ohenevien hiusten siirtämiseen, mahdollisimman vähän kasvamattomien hiusten häviämistä ja arvettomat luovutusalueet. Täysin luonnollinen hiuspeite vaatii kuitenkin edelleen erinomaista asiantuntevaa kättä lankojen asettamisessa. Ja tämä onnistuu meillä Mediluxin tarkoin valikoiduilla kirurgeilla.

Hammaskirurgia

Kun on kyse hymyn parantamisesta, hammaslaminaatit voivat olla tehokas ja monipuolinen ratkaisu. Nämä ohuet, yksilöllisesti valmistetut kuoret asetetaan hampaiden etupinnalle ja voidaan valmistaa keramiikasta tai hartsimateriaaleista. Ne kiinnitetään sitten hampaan pintaan laadukkaalla liimalla.

Hammaslaminaatteja voidaan käyttää korjaamaan useita esteettisiä ongelmia, kuten värjäymiä, lohkeamia, halkeamia ja epätasaisuuksia. Hammaslaminaattien avulla voit saavuttaa nopeasti ja helposti kirkkaamman, tasaisemman hymyn, joka kestää useita vuosia asianmukaisella hoidolla.