top of page
DSC00375_edited.jpg

Kasvojen kohotus

Ajan kuluminen, ihon pitkäaikainen altistuminen auringolle tai päivittäisen stressin vaikutukset näkyvät kasvoilla ja kaulalla. Kasvoille alkaa ilmestyä uria ja poimuja, jolloin kasvojen ilmeet menettävät selkeyden ja sävyn. Kasvojenkohotuksen ansiosta on mahdollista poistaa nämä ikääntymisen merkit. Ihon kimmoisuus ja laatu heikkenevät koko elämän ajan. Kasvojen hienot rypyt ja poimut syvenevät. Kasvojen ja kaulan iho ohenee ja löystyy. Joillakin ihmisillä iho vanhenee ennenaikaisesti perinnöllisistä syistä johtuen, mutta tupakointi ja liiallinen altistuminen auringolle voivat myös vaikuttaa aikaisempaan muutoksiin. Kasvojen kohotus poistaa ylimääräisen ihon niskan yläosasta sekä kasvojen ala- ja keskiosista ja nostaa kasvojen pehmytkudoksen nuorempaan asentoon. Näin saat nuorekkaamman ja raikkaamman ulkonäön, mikä nuorentaa ulkonäköäsi lähes kymmenen vuoden ajan. Näin ollen operaatio ei muuta ihmisen perusulkonäköä.

Yleisin syy kasvojenkohotuksen valitsemiseen Turkissa on hamsterin pussit. Hamsteripussit ovat ylimääräistä ihoa leuan puolella, erityisesti suun kulman ulkopuolella. Liiallinen iho vähentää kasvojen ja kaulan välistä siirtymää, jolloin henkilö näyttää vanhemmalta. Kasvojenkohotuksen aikana ylimääräinen iho tasoittuu niin, että siirtymä alaleuan ja kaulan välillä tulee terävämmäksi ja siten selvemmäksi. Kasvojenkohotuksella on myös nuorentava vaikutus silmien alla olevaan poskialueeseen ja uurteisiin nenän alaosasta suun kulmiin. Päinvastoin, suun ympärillä olevat rypyt eivät vaikuta. Voit kokeilla vetämällä käsilläsi ihoa leuan ympäriltä ja poskia kohti korvia ymmärtääksesi, kuinka toimenpide muuttaa ulkonäköä. Plastiikkakirurgi voi poistaa sisäänvedetyn ylimääräisen ihon. Kasvojen kohotus on kirurginen hoito, joka poistaa ylimääräisen ihon kasvoilta ja kaulalta ja kiristää lihaksia, poistaa roikkumisen merkkejä ja parantaa kasvojen sävyä ja kirkkautta. Tämä interventio osoittaa, että yli 40-vuotiaat naiset tai miehet haluavat tehokkaan ja pitkäkestoisen kasvojen nuorentamishoidon palauttaakseen kasvojensa vuosien aikana kadonneen elinvoiman. Kasvojenkohotus on esteettinen toimenpide, jonka ensisijaisena tavoitteena on torjua ikääntymistä edessä. Ihoa kiristetään minimaalisesti invasiivisella leikkauksella, joka poistaa kasvojen ja kaulan ryppyjä ja epäpuhtauksia.

Kasvojenkohotuksen leikkaus Turkissa on yksi parhaista esteettisistä toimenpiteistä. Jotkut kasvoalueet tarvitsevat muita täydentäviä toimenpiteitä kuin kasvojenkohotuksen pienten ryppyjen tai epätäydellisyyksien korjaamiseksi. Kasvojen esteettinen asiantuntijamme päättää ihanteellisen hoidon käynnilläsi. Kasvojenkohotuksen avulla saat monia etuja:

Poista syvimmät rypyt koko kasvoilta ja kaulalta.

Poistaa urat ja poimut huulilta, leualta, otsalta ja kaulalta.

Paranna silmänympärysalueen estetiikkaa, usein täydennettynä Botoxilla tai muilla tekniikoilla

Kasvojen ihon löystyminen on selvä merkki ikääntymisestä. Tämä voi olla monille naisille luonnollinen kompleksi. Muut tekijät, kuten vuosien kuluminen, suojaamaton altistuminen auringolle ja stressi, aiheuttavat vakavia vaurioita kasvojen ja kaulan iholle ja tulevat selvemmiksi vuosien myötä. Kasvojenkohottaminen on yksi vaikutusvaltaisimmista ja pitkäkestoisimmista tavoista palauttaa kasvojen menetetty elinvoimaisuus; se vähentää painumista ja korjaa vaurioituneita alueita.

Lyhyesti sanottuna tärkein saavutettava elementti on nuorentava vaikutus. Kuten minkä tahansa esteettisen lääketieteellisen hoidon, kasvojenkohotuksen tavoitteena on parantaa ulkonäköämme ja parantaa oloamme.

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse sekä sähköpostilla. 

Puhelinnumero: +358 40 573 5689 
Sähköposti: paivi.tylli@medilux.fi

SOMEKANAVAT

Löydät minut myös somesta.

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
bottom of page