top of page
DSC00375_edited.jpg

Nenäleikkaukset

Suoritamme vaativampiakin nenäleikkauksia korkealla ammattitaidolla. 

1. PRIMAARINEN NENÄLEIKKAUS

Vaikka usein sanotaan, että silmät heijastavat sielua, nenällä on tärkeä paikka kasvojen keskellä. Nenä voi vaikuttaa merkittävästi kasvojen estetiikkaan ja koettuun houkuttelevuuteen. Primaarinen nenäleikkaus on yksi tapa muuttaa nenän ulkonäköä. Primaarinen nenäleikkaus on termi, jota käytetään kuvaamaan kirurgista toimenpidettä, jolla muutetaan nenän kokoa, muotoa ja suuntaa.

Leikkaus luo luonnollisen kauniin nenän samalla kun se täydentää silmien, huulten ja muiden kasvojen piirteitä. Nenäleikkauksella voidaan onnistuneesti lievittää yleisiä kosmeettisia epätasaisuuksia, kuten pullistunutta, roikkuvaa tai neliömäistä nenää. Primaarisella nenäleikkauksella voidaan myös muotoilla uudelleen nenän siltaa, nenän kärjen kulmaa ja muuttaa sieraimen suuntaa.

Se kattaa henkilökohtaisen primaarisen nenäleikkauksen Turkissa (ensimmäinen nenäleikkaus), joka kestää noin 2-3 tuntia pienimpiä yksityiskohtia myöten millimetrimittauksin. Suoritettavalla leikkauksella ainutlaatuinen, kauniiden luonnollisten kasvojen kanssa yhteensopiva nenä tähtää toimivaan ja esteettisesti terveeseen ihmiseen.

Primaarinen nenäleikkaus on asianmukainen kauneuskirurginen leikkaus, joka suoritetaan yleisanestesiassa. Tämän nenäleikkauksen jälkeen pysyt sairaalassa yhden päivän ja lepäät hotellissa kuusi päivää. Voit nähdä toimenpiteen ensimmäiset tulokset ensimmäisestä viikosta lähtien. Potilaalla, jolle ei ole koskaan tehty nenäleikkausta, on se etu. Sillä nämä nenät ja niiden luunrusto on helpompi mallintaa ja niitä voidaan käyttää tarvittaessa siirtomateriaalina tai nenän naamiointina.

Potilaat, jotka hakevat primaarisia nenäleikkauksia Turkissa, ovat yleensä tyytyväisiä nenänsä ulkonäköön. Tämä johtuu siitä, että nenä saa esteettisen ulkonäön. Prosessin jälkeen ja kasvot ovat tasapainossa yleisilmeen kanssa. Pienikin muutos suhteessa tai symmetriassa voi heikentää muiden kasvonpiirteiden kauneutta. Tämä toimenpide on herkkä leikkaus, joka voi tuottaa hämmästyttävän kauniita tuloksia – nenän kosmeettiset muutokset liittyvät kuitenkin elintärkeisiin toimintoihin, kuten nenä hengitykseen2. SEKUNDAARINEN NENÄLEIKKAUS

Vaikka nenän kosmeettinen korjaus on vaikein nenäleikkaustoimenpiteistä, sekundaarinen nenän korjausleikkaus tai revision rinoplasty on paljon monimutkaisempi. Ero positiivisten ja epäonnistuneiden tulosten välillä sekundaarisessa nenäleikkauksessa on vain 1-2 mm. Itse asiassa parhaat tulokset saadaan ensimmäistä kertaa nenässä.

Revision-rinoplastiaa varten kirurgin on oltava hyvin koulutettu ja kokenut tällä alalla saavuttaakseen tehokkaat nenäleikkaustulokset. Tätä kokemusta voidaan mitata osallistumalla alueen kehitykseen uusilla tekniikoilla, koulutuskursseilla ja revisiointerventiokirjallisuuden koulutuksella.

Sekundaarisen nenäleikkauksen ongelmat vaativat usein luuston tuen palauttamista, vaikka ne voidaan joskus korjata käyttämällä peruskirurgisia tekniikoita oikein. Nenärungon rakentaminen on monimutkaista ja vaatii kolmiulotteisen käsityksen nenän anatomiasta.

Sekundaarisen nenäleikkauksen haastavin osa on ihonalainen arpikudos ja ihon laadun heikkeneminen aikaisemmista leikkauksista johtuen. Kirurgi voi korjata ruston luurankoa poistamalla puutteita ja tukemalla tai poistamalla ylimääräisiä. Kaikki nämä huomioon ottaen voit ymmärtää, että sekundaarinen nenäleikkaus on monimutkaisempi toimenpide kuin primaarinen nenäleikkaus (ensimmäinen nenäleikkaus).

Yleisiä komplikaatioita nenäleikkauksen jälkeen ovat:

Nenän kärjen ja nenän harjanteen epäsymmetria.
Roikkunut nenän kärki.
Nenän kärjen liiallinen kapeneminen.
Sivuseinän voimakas heikkeneminen.
Lisäksi oleellisia ovat nenäsiipien romahtaminen tai sisäänveto, nenäluun katon avautuminen, käänteinen V-muodonmuutos, sekä esteettisten että toiminnallisten ongelmien liiallinen kapeneminen sekä ihon laadun heikkeneminen.

Yksityiskohtainen ongelma-analyysi ja potilaskohtaisten kirurgisten tekniikoiden oikea soveltaminen ovat tarpeen tällaisten komplikaatioiden estämiseksi primaarisessa nenäleikkauksessa. Toissijaisessa nenäleikkauksessa, joka sisältää monenlaisia ongelmia, kirurgin on tehtävä monimutkaisempi suunnitelma ja sovellettava sitä huolellisesti niiden poistamiseksi. Kirurgimme korjaa kaikki nämä ongelmat rekonstruoimalla normaalin nenän anatomian rustokudoksen avulla.

Ratkaisevin vaihe tässä leikkauksessa on väliseinän rekonstruointi, koska väliseinä muodostaa nenän pohjan. Turkissa suoritetulla toissijaisella nenäleikkauksella kirurgimme rekonstruoi tämän usein heikentyneen pohjan. Tärkein prosessi on ruston löytäminen. Kirurgimme käyttää kylkilustoa valmistamalla sen oikealla tekniikalla potilaille, joilla on riittämätön vasemman nenärusto ja sopimaton korvarusto. Kirurgimme, jolla on kokemusta alalta useiden vuosien ajan, kiinnittää huomiota kaikkiin yksityiskohtiin ruston poistamisessa, valmistelussa ja käytössä. Tästä syystä lääkärimme tarkistaa jatkuvasti potilaan mukavuutta ja leikkauksen tulosta. Siksi voit saada hyvän kestävän lopputuloksen.


3. ETNINEN NENÄLEIKKAUS


Mikä on etninen nenäplastia?

Etninen nenäleikkaus on toimenpide, jolla on samat tavoitteet kuin perinteisellä nenäleikkauksella. Tämä menettely vaatii kuitenkin erityisiä tekniikoita, jotta voidaan ottaa huomioon erot kasvojen rakenteessa afrikkalaisten, aasialaisten ja latinosyntyisten ihmisten välillä. Jokaisella etnisellä ryhmällä ei ole vain erilaisia rustoluun rakenteita, vaan ne eroavat myös ihon koostumuksesta ja paksuudesta. Samoin jokaisella kulttuurilla on erilainen käsitys siitä, mikä on esteettisesti miellyttävää. Siksi sinun tulee ottaa nämä tekijät huomioon etnisessä nenäleikkauksessa.

Etninen nenän muotoilu käyttää monia samoja tekniikoita kuin perinteinen nenäleikkaus. Mutta sen on myös mukauduttava erilaisiin luurakenteisiin, jotka ovat ominaisia eri etnisiin ryhmiin kuuluville ihmisille. Kirurgimme, jotka ovat etnisten nenäleikkausten asiantuntijoita, harkitsevat haluamiasi tuloksia ja tasapainottavat nenän kasvojesi luonnollisten mittasuhteiden kanssa.


Kun harkitaan plastiikkakirurgisia toimenpiteitä, monet ihmiset haluavat säilyttää ainutlaatuiset piirteensä ja kauneutensa, erityisesti samalla kun käsitellään kosmeettisia huolenaiheita, jotka liittyvät etnisen identiteettinsä säilyttämiseen. Aivan kuten ei ole kahta samanlaista ihmistä, eri roduilla ja etnisillä ryhmillä on erityisiä kasvonpiirteitä, jotka erottavat heidät muista. Viime vuosina perinteiset plastiikkakirurgian tekniikat, kuten nenäleikkaus tai nenän muokkaus, on kuitenkin sopeutettu vain länsimaisiin kasvo- ja luurakenteisiin.

Aasialaiset nenät esiintyvät tyypillisesti matalana, suorana siltana, jossa on leveä silta nenän keskellä. Lisäksi tämän nenätyypin ulkonäkö on heikompi, ja siinä on leveät nenän luut, pyöristetyt ja joskus litteät kärjet, leveät sieraimet, joiden ulkoseinät on paksu iho, ja sileä rusto.

Espanjalaisilla (afroamerikkalaisilla) potilailla, joiden syntyperä on Etelä- tai Keski-Amerikasta, on näkyvä ulkoneva korkea silta, paksu iho ja leveät sieraimet, joissa on paksut ulkoseinät. Tämän rodun ihmisillä on myös yleensä nenän piirteitä, kuten leveä litteä kärki, lyhyt ylähuuli ja pehmeämpi, heikompi nenä.

Koska kasvojen ulkonäössä ja rakenteessa on niin paljon vaihtelua eri etnisten ryhmien välillä, kirurgimme voi käyttää tiettyjä kirurgisia tekniikoita saavuttaakseen haluamasi tulokset. Kirurgeillamme on laaja kokemus ja koulutus kaikkien rotujen potilaiden nenäleikkauksista. Jos olet kiinnostunut etnisestä nenäleikkauksesta, kirurgimme räätälöivät kirurgisen lähestymistapansa juuri sinua varten varmistaakseen, että saat halutut tulokset samalla kun otat huomioon monimuotoisuuden.

Etniset nenäleikkaukset Turkissa käyttävät yleensä jostain syystä tähän nenäleikkaukseen. Näitä syitä ovat nenäselän suureneminen, sieraimien kapeneminen ja muotoutuminen, kuoppien ja painaumien poistaminen tai nenän kärjen suureneminen ja määrittely.

Ihmisiä kaikista etnisistä taustoista tulvii Turkkiin kirurgiemme hoitoon. Siksi yrityksellämme on laaja kokemus kaikkien etnisten ryhmien hoidosta. Kirurgien koulutus monimuotoisessa yhteisössä antaa heille ainutlaatuisen käsityksen kunkin etnisen nenäleikkaustoimenpiteen lähestymisestä.

Asiantuntijamme pitävät nenäleikkausta miellyttävimpänä ja haastavimpana leikkauksena. Tämä tekee etnisestä nenäplastiasta paljon monimutkaisempaa ja nautinnollisempaa. Kun etnisen nenäleikkauksen tulokset alkavat näkyä Turkissa, tavoitteena on tehdä potilaan nenästä esteettisesti miellyttävämpi. Mutta muutokset ovat niin hienovaraisia, että kukaan ei voi määrittää tarkkaa eroa ulkonäössä.

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse sekä sähköpostilla. 

Puhelinnumero: +358 40 573 5689 
Sähköposti: paivi.tylli@medilux.fi

SOMEKANAVAT

Löydät minut myös somesta.

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
bottom of page