top of page
DSC00375_edited.jpg

Keskikasvojen kohotus

Ennen kuin opit lisää mid-faceliftistä, on tärkeää ymmärtää kasvojen rakenne ja kuinka ikääntymisprosessi vaikuttaa tähän alueeseen.

 

Kasvot muodostuvat rasva-, lihas- ja ihokerroksista kasvojen luiden päällä. Kuten käytetty kuminauha, se menettää joustavuutensa ajan myötä ja ihokudokset heikkenevät. Tämän seurauksena iho menettää kimmoisuutensa ja kykynsä pysyä hengissä. Aliravitsemus, auringolle altistuminen ilman asianmukaista suojausta ja stressi ovat joitain tekijöitä, jotka aiheuttavat kasvojen ikääntymistä. Reaktiona näihin tottumuksiin ihon elastiini- ja kollageenitukiverkosto tuhoutuu ja häviää.

 

Lisäksi toinen kasvojen rakenteeseen suoraan vaikuttava tekijä on kasvolihasten heikkeneminen. Kun näin tapahtuu, kasvojen pyöristymisestä vastaavat rasvakertymät vähenevät ja vähenevät, mikä johtaa onttoihin alueisiin, roikkuviin poskiin ja näkyviin ryppyihin kasvojen keskellä.

 

30-vuotiaasta alkaen ihon hyaluronihappo (kosteusindeksi) laskee ja kollageenin tuotanto vähenee päivittäin. Tämän seurauksena ihomme ei pysty säilyttämään kimmoisuuttaan ja alkaa roikkua painovoiman vaikutuksesta. Kasvojen roikkuminen voi edetä jokaisella eri tavalla. Kuivaihoisten ihmisten kasvot ryppyistyvät ja alkavat ajan myötä roikkua. Ryppyjä ei juurikaan näe rasvaisella iholla, mutta toisaalta roikkumisen kokee nopeammin.

 

Yksi syy kasvojen keskikolmanneksen roikkumiseen on se, että emme huolehdi ihostamme kunnolla. Kun ensimmäiset ikääntymisen merkit ilmaantuvat, botuliinitoksiinin sekä kosteutuksen ja täyteainetuen lisääminen hidastaa kasvosi ikääntymistä ja auttaa niitä ikääntymään paremmin.

 

Riittää, kun katsot peiliin ymmärtääksesi, että kasvosi ovat menettäneet volyymia. Jos poskien täyteläisyys on vähentynyt, kasvosi näyttävät suorakaiteen muotoisilta soikean sijaan ja keskikasvosi näyttävät litteämmiltä, ikääntymisen vaikutukset ovat alkaneet näkyä kasvoillasi. Toinen merkki keskikasvojen roikkumisesta on alaluomet. Jos silmänympäryspussit näyttävät näkyvältä ja pidemmältä kuin ennen, ne ovat alkaneet roikkua. Posken ja silmäluomien välinen notko saa ihmisen näyttämään vanhemmalta ja väsyneemmältä kuin hän on. Keskipitkän kasvojenkohotuksen avulla nämä alueet käsitellään, jolloin kasvosi näyttävät sileämmiltä, nuoremmilta ja pehmeämmiltä.

 

Mid facelift Turkissa on kasvojen nuorentava toimenpide, joka kattaa alaluomet, posket ja poskipäät. Kasvojen keskialue on yksi ensimmäisistä paikoista, joissa ikääntymisen merkit näkyvät kasvoilla. Alemmat silmäluomet, jotka muotoutuvat ympäristötekijöiden vuoksi, painuvat ja kasaantuvat poskikudokselle. Koska ihon alla ei ole kollageenia, ihokudos menettää joustavuutensa ja poskipäät alkavat näyttää tyhjiltä. Kun katsot peiliin, et näytä niin täyteläiseltä, raikkaalta ja nuorelta kuin ennen; tämä johtuu ikääntymisen aiheuttamasta volyymin menetyksestä ja lisääntyneistä ryppyistä. Endoskooppisen keskivaiheen kohotuksen avulla Turkissa saat kasvojenkohotuksen ja näytät vähintään kymmenen vuotta nuoremmalta. 

 

Endoskooppinen mid facelift tarjoaa ainutlaatuisia etuja:

 

Kadonneen pehmytkudoksen uusiutuminen keskikasvossa

Nostaa roikkuvia poskia ja silmänympäryspusseja

Muovaa täyteläisyytensä menettäneen poskipään

Saat kasvoille nuoren ja dynaamisen ilmeen

Säätelee alaluomeen ja posken välistä etäisyyttä

Syvien juonteiden poistaminen nenän ja huulten välistä

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse sekä sähköpostilla. 

Puhelinnumero: +358 40 573 5689 
Sähköposti: paivi.tylli@medilux.fi

SOMEKANAVAT

Löydät minut myös somesta.

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
bottom of page