top of page

Rasvaimu

Suoritamme vaikuttavia rasvaimutoimenpiteitä. 

RASVAIMU:

Rasvaimu on vaihtoehto terveille ihmisille, jotka haluavat poistaa alueellisia rasvakertymiä. Näistä rasvakertymistä on usein vaikea päästä eroon harjoituksen tai harjoittelun avulla, ja usein rasvakertymäsi johtuvat geneettisistä ja hormonaalisista tekijöistä. Rasvaimu voi auttaa tässä. Leikkaus antaa erinomaiset ja kestävät tulokset ja jättää vain minimaaliset, lähes näkymätön arvet. Reidet, vatsa, lantio (sivut), vyötärö, leuka, polvien sisäpuoli, rintakehä (miehillä) ja jalat sopivat erityisen hyvin rasvaimuon. Rasvaimu on kehon ja sen muotojen kuvanveistoa tai muotoilua. Rasvaimu ei kuitenkaan ole laihdutusmenetelmä, eikä se ole vain ihanteellinen niille, jotka haluavat pudottaa ylipainoaan.

Rasvaimulla, joka tunnetaan myös nimellä liposculpture, on kyse esteettisemmän ja joskus oikeasuhteisemman kehon muodon luomisesta. Pienellä rasvaimulla voidaan poistaa kaksoisleuka ja saada kokonaan uusi kasvoprofiili, ja laajemmalla toimenpiteellä reidet ja pakarat voidaan muotoilla kauniimpaan vartalomuotoon.

Meillä kaikilla on syntyessään tietty määrä rasvasoluja, ja kun lisäämme tai laihdutamme, ne kasvavat tai pinenevät vastaavasti. Rasvaimun aikana Turkissa kirurgimme poistaa tietyn määrän rasvasoluja. Tämä tarkoittaa, että se antaa siten pitkällä aikavälillä kestävän tuloksen. Hyvien ruokavalio- ja liikuntatottumusten ohella sinulla on täydellinen mahdollisuus välttää uusien rasvakerrostumien muodostuminen muihin kehon osiin. Niin kauan kuin paino pysyy vakiona, reidet eivät kasva isommiksi, jos sinulla on vatsan rasvaimu.

Kaikki potilaat kokevat turvotusta ja mustelmia sekä tunnottomuutta ja kipua leikkausalueella rasvaimun jälkeen. Se häviää yleensä muutaman ensimmäisen viikon kuluessa leikkauksesta. Suosittelemme  sidekudoshierontaa turvotuksen vähentämiseksi ja rasvaimualueen tasaamiseksi. Tämä on hyvä aloittaa noin viikon kuluttua. On olemassa useita rasvaimumenetelmiä; käytämme vain turvallisia ja tehokkaita.

Kun päätät kääntyä puoleemme, näemme sen valtavana luottamuksena. Varmistamme, että kokemuksesi Turkin johtavalla plastiikkakirurgian klinikalla on yhtä miellyttävä, turvallinen ja positiivinen niin kuin odotat. Pyrimme aina luomaan tasapainon ulkoisen ja sisäisen terveytesi välille.

Yrityksessämme tapaat Turkin kokeneimpia ja asiantuntevimpia plastiikkakirurgeja heidän vuosien työn, tutkimuksen ja kehityksen ansiosta. Kirurgimme ovat vuosien varrella tehneet tuhansia rasvaimuja eri alueilla, joissa ennen jokaista leikkausta tehdään huolellinen valmistelu ja mittaukset sekä arvio siitä, mikä sopii yksittäiselle potilaalle. Koska jokainen on yksilöllisesti erilainen. Kun tapaamme, selitämme eri menetelmiä, näytämme, mitä voimme tehdä, ja näytämme esimerkkejä ja kuvia siitä, mitä olemme tehneet aiemmin. Jos päätät jatkaa, varmistamme, että pidämme sinusta hyvää huolta, kun aika on oikea ja sinulle sopiva.

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse sekä sähköpostilla. 

Puhelinnumero: +358 40 573 5689 
Sähköposti: paivi.tylli@medilux.fi

SOMEKANAVAT

Löydät minut myös somesta.

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
bottom of page