top of page
DSC00375_edited.jpg

Kulmakarvojen kohotus

Olet luultavasti kuullut kasvojenkohotuksesta, mutta tiedätkö myös kulmakarvojen kohotuksesta? Kulmakarvojen kohotus ei vain ratkaise silmien roikkuvia kulmakarvoja. Voit myös valita tämän toimenpiteen kasvosi eri alueiden hoitoon. Kulmakarvojen kohotus on tällä hetkellä yksi suosituimmista toimenpiteistä.

 

Kulmakarvojen kohotus on toimenpide, jonka tarkoituksena on nostaa kulmakarvoja ja samalla korjata mahdolliset epäsymmetrisyydet. Kulmakarvojen muodon muuttaminen on nykyään yhä suositumpaa. Kulmakarvojen leikkaus ei ole tarkoitettu vain kosmeettisista syistä, vaan sitä käytetään myös kasvojen symmetrian korjaamiseen tietyissä sairauksissa, kuten kasvohermovauriossa.

 

Kulmakarvojen kohotuksesta on tulossa yleinen toimenpide maailmanlaajuisesti, myös meillä Mediluxilla. Kasvot ja otsa täydentävät ihmisen kokonaisulkonäköä ja kulmakarvojen välinen alue korostaa yksilöllisyyttä. Ikääntymisprosessissa ei ole vain kimmoisuuden menetystä ja otsan laskua; ryppyjä syntyy kulmakarvojen ja otsan väliin. Yleisimpiä ilmeitä ovat huolestunut, väsynyt, ryppyinen tai rypistynyt ilme, joka lisää vuosia ja vie kauneuden. Voit ratkaista nämä liitännäisilmiöt (esim. ikääntymisen vaikutusten vähentämiseen ja ilmeiden pehmenemiseen liittyviin ongelmiin) nykyaikaisesti ja hellästi kulmakarvojen kohotustoimenpiteen avulla.

 

Potilaat haluavat aluksi korjata silmäluomiaan, mutta eivät usein ymmärrä, että ongelmat johtuvat yleensä etuseinän tai kulmakarvojen löystymisestä. Otsan ja kulmakarvojen kohotukset voidaan yhdistää paremman ja tehokkaamman tuloksen saavuttamiseksi. Kulmakarvojen kohotus on toimenpide, joka nostaa otsaa ja kulmakarvoja samalla kun uudistaa silmänympärysihoa. Lisäksi asiantuntijamme korjaa ryppyjä nenän tyvestä, poikittais- ja vaakasuoria ryppyjä otsassa tai liikuttamalla kulmiasi varovasti luodaksesi kirkkaamman ja juhlavamman ilmeen.

 

Turkissa kulmien kohotus suoritetaan yleisanestesiassa. Kulmakarvojen kohotus voidaan tehdä useilla tavoilla nostamalla otsaa tai muotoilemalla kulmakarvoja täydelliseksi symmetriaksi. Kulmakarvojen kohotuksiin Turkissa kirurgimme voi aina yhdistää mitä tahansa menetelmää. Tavallisessa plastiikkahoidossa kirurgi tekee viillon hiusrajan yläpuolelle, ja kirurgi piilottaa tämän viillon hiusrajan alapuolelle tai tekee arven juuri kulmakarvan yläpuolelle (korjaustapauksessa). Kulmakarvojen kohotusprosessi kestää noin 1,5-2 tuntia ja sen avulla voit palata arkeesi muutaman viikon toipumisen jälkeen hoidetusta alueesta tai toimenpiteen laajuudesta riippuen. Hoito on tarkoitettu sekä naisille että miehille, ja vielä paremman tuloksen saavuttamiseksi tämä toimenpide voidaan yhdistää muihin esteettisiin toimenpiteisiin, kuten kasvojenkohotukseen, lipofillingiin ja botuliinitoksiinin laittamiseen.

 

 

Mikä on Brow Lift?

 

Kulmakarvojen kohotus on kirurginen toimenpide, jossa kirurgi voi nostaa kulmakarvoja, muuttaa niiden muotoa ja poistaa epäsymmetriaa. Toimenpide suoritetaan yleisanestesiassa ja turvotus ja mustelmat häviävät muutaman viikon kuluessa leikkauksesta. Toiminnon tulos on yleensä pitkäkestoinen.

 

Kulmien kohotus tai esteettinen kulmakarvojen leikkaus vähentää ryppyjä otsassa ja nenässä. Se kohottaa kulmakarvoja, säätää niiden kaarevuutta ja muuttaa siten yleisilmettäsi. Otsasi iho haalistuu ja näytät nuoremmalta. Toimenpide voidaan yhdistää ylä- ja alaluomien plastiikkakirurgiaan sekä kissansilmäleikkaukseen. Tämä ei kuitenkaan yleensä ole välttämätöntä, sillä kulmakarvojen kohotus nostaa myös silmäluomet. Vaihtoehtoisesti kirurgimme voi täydentää kasvojenkohotuksen.

 

Kulmakarvojen kohotuksen piiriin kuuluu useita erilaisia toimenpiteitä. Helpoin tapa on poistaa iho kulmakarvojen yläpuolelta, mikä nostaa kulmakarvoja. Kulmakarvojen kohotuksiin Turkissa yrityksemme käyttää endoskooppeja, jotta saat mukavan kokemuksen.

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse sekä sähköpostilla. 

Puhelinnumero: +358 40 573 5689 
Sähköposti: paivi.tylli@medilux.fi

SOMEKANAVAT

Löydät minut myös somesta.

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
bottom of page