top of page
DSC00375_edited.jpg

Kaksoisluomien korjausleikkaus

Kaksoisluomien korjaus, joka tunnetaan myös nimellä aasialainen silmäluomen leikkaus, on tehokas toimenpide, jota ihmiset käyttävät usein korjaamaan silmäluomen ryppyjä ja parantamaan silmän muotoa. Ryppyjen korkeuden asiantuntijat mukauttavat sen ulkonäön ja silmän anatomian mukaan, jonka henkilö haluaa.

 

Koillissyntyiset ihmiset (kuten Kiina, Korea, Japani ja Taiwan) pitävät pienemmästä rypytyskorkeudesta, yleensä 2,5–7 mm. Sitä vastoin kaakkoissyntyiset ihmiset (Vietnam, Malesia, Myanmar ja Indonesia) pitävät tyypillisesti parempana 5 ja 11 mm:n taitteen korkeutta. Tämä toimenpide voi sisältää myös kirurgien poistavan ylimääräistä rasvaa ja ihoa halutun tuloksen saavuttamiseksi. Kirurgit voivat yhdistää prosessin epikantoplastiaan ja laajentaa silmän sisäkulmaa nenää kohti. Tämä tehokas yhdistelmä parantaa silmien ulkonäköä lisäämällä niiden korkeutta ja leveyttä.

 

Kaksoisluomien korjaus Turkissa on suhteellisen yksinkertainen. Turkissa aasialaisessa silmäluomen leikkauksessa kirurgimme ompelevat silmäluomet tai tekevät pienen viillon silmäluomen luonnolliseen poimuon ja korjaavat roikkuvaa silmäluomen ottamalla pienen määrän rasvaa ja lihaksia. Asiantuntijamme voivat suorittaa tämän toimenpiteen sairaalassa, nukutuksessa ja muiden esteettisten leikkausten yhteydessä. Potilaat voivat palata nopeasti töihin 1-2 viikon kuluessa leikkauksesta ja yleensä täysin toipua 2 viikon kuluessa turvotuksen väistymisestä. Kaksoisluomien korjausmenettely parantaa silmien ulkonäköä dramaattisesti. Se korjaa silmän sisäkulmaa peittäviä poimuja, mikä auttaa sinua saavuttamaan selkeämmät alaluomet, ilmeisemmät silmät ja houkuttelevamman yleisilmeen.

 

Toipuminen kaksoisluomien korjaustoimenpiteen jälkeen vaihtelee henkilöstä toiseen riippuen kirurgien valitsemasta lähestymistavasta. Alkuperäinen toipuminen kestää noin 2 viikkoa, kun taas täydellinen paraneminen voi kestää hieman kauemmin.

 

Epäsymmetriset tulokset ovat kuitenkin yleisin ongelma, jonka potilaat voivat kohdata kaksoisluomien korjaustoimenpiteen jälkeen. Myös tämän ongelman syntyminen on lähes mahdotonta, koska plastiikkakirurgimme ovat erittäin kokeneita ja tekevät viillot erittäin huolellisesti. Turvotus ja punoitus ovat yleensä toimenpiteen yleisiä sivuvaikutuksia, mutta häviävät muutaman viikon kuluttua. Muita harvinaisempia komplikaatioita ovat verenvuoto, infektio ja näköhäiriöt.

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse sekä sähköpostilla. 

Puhelinnumero: +358 40 573 5689 
Sähköposti: paivi.tylli@medilux.fi

SOMEKANAVAT

Löydät minut myös somesta.

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
bottom of page